[每日闲聊] 最近唔知道点解上不到mu下载动画,请问大家有无试过啊?

KGWAj 发布于2010-10-11 20:02 1357 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(29)人评论

KGWAj 发表于 2010-10-11 20:03:00 | 显示全部楼层
沙发一个

inber 发表于 2010-10-11 20:05:40 | 显示全部楼层
樓主咁都要沙發
# S9 h# e% R* K# l  H5 ~你問野啵!!!!!
  N" t% p! y$ h( C; j8 h# s你識做啦

KGWAj 发表于 2010-10-11 20:07:45 | 显示全部楼层
回复 3# iamaboyandog , Y1 u$ V' a' M8 Y3 P* v' C
( z6 f) J  x1 U/ s; G% [1 R9 J

4 A  |; U) N  B    就是要问野先,先系沙发上问嘛,你有无类似情况发生啊?

inber 发表于 2010-10-11 20:32:42 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog $ {& l& x% s7 A$ x6 @
  ^# W* i3 Q* n+ B& ~) G
3 P3 V4 X6 ]& {( c0 O% {
    就是要问野先,先系沙发上问嘛,你有无类似情况发生啊?
8 L3 S8 Y  G2 E: u$ J% B9 MKGWAj 发表于 2010-10-11 20:07
  }4 h% w" ]1 F; C( @: ]* t, z

; f2 Y( A7 c/ s' ~8 t6 @/ v- @
+ [( F5 M+ M5 ]& d* R6 R2 F你沙發上只系打
3 T% U/ G4 k2 H0 B+ L"沙发一个"
7 M, l4 @7 v, ~' K+ n另你頂樓打的字都唔多(系好少)
# Y( |4 X) u# ~" }- \  P. s' [" k根本無需要連沙發都要埋

kevinchan 发表于 2010-10-11 20:39:40 | 显示全部楼层
无办法,你可以试下购买VIP

阿基拉凉 发表于 2010-10-11 21:01:45 | 显示全部楼层
你可以租个VIP账号下噶!26蚊

inber 发表于 2010-10-11 21:06:17 | 显示全部楼层
无办法,你可以试下购买VIP+ M& C/ ^8 t" @% P2 K6 V
kevinchan 发表于 2010-10-11 20:39

9 k# l: R, L) F1 g
! L: M7 n- n6 k* _
5 |2 z& |, j5 Z! a3 _用錢解決 7 Y" \$ g  s5 B! Y1 o; ?
錢的確可以解決好多問題( Q8 G  l$ u2 X" t: ]) R; Q
但系我唔主張
. W  N4 z- _* L5 Q: y(樓主圖都無張.....所以我唔知佢上唔到系指咩)

漫步雲端 发表于 2010-10-11 21:14:01 | 显示全部楼层
下載得非常快的路過

yuanhuang 发表于 2010-10-11 22:07:04 | 显示全部楼层
  vpn 唔支持大流量下载噶..........容易禁。

grostcar 发表于 2010-10-11 22:23:28 | 显示全部楼层
我一直都上唔到MU的* O6 `7 [* @* W6 z& h( p
不過都下載到的

inber 发表于 2010-10-11 22:34:50 | 显示全部楼层
我一直都上唔到MU的: _( G+ O# `7 e' n% x3 [9 Y) P
不過都下載到的
) O0 r& `& Q4 r# n# Dgrostcar 发表于 2010-10-11 22:23
8 X+ C1 S  Z1 |& C: Y

# K# R& s: M( z  |- p2 u8 \
. U! u7 X0 |- Q# i; v你系香港的) m1 u% b' |( w+ e, a' b2 q
當然上唔到

123下一页