[I T 资讯] 显卡咨询。。。。入來俾下意見

Batcat 发布于2010-10-11 11:01 3018 次浏览 37 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-12 01:54:25 | 显示全部楼层
我都系睇網上點評的!!甘你用緊邊只?(甘夜都未訓?)
  |" T- F* y/ F8 H1 ~kruouo 发表于 2010-10-12 00:43

; _* Z8 K0 g0 ^. a& a0 I' z, G# ]% U3 Y& r# r

/ `' v% V, s& i+ T, z    ( l8 K; F) K* Z2 ]
D點評信唔過的,我在用昂達9600GSO 384M版 08年買的5 K5 ^. }" n+ M( R' @2 G7 r$ `
. X: A/ g3 V8 ]. U( V6 ~4 z- v) _
晚晚都2-3點先訓啦 已經成咗習慣了

Batcat 发表于 2010-10-12 02:20:37 | 显示全部楼层
D點評信唔過的,我在用昂達9600GSO 384M版 08年買的( V  }% U9 _/ R$ b) k

' e" G+ @1 S+ {# Q: u6 j晚晚都2-3點先訓啦 已經成咗習慣了
, Q5 x: ~. t9 V漫步雲端 发表于 2010-10-12 01:54
6 s- }) F% T/ i" m/ c
$ I$ a; I: w8 \, X. z% y
5 h2 ~: P/ |9 k1 N8 c+ M
   哦!!

zsl198602 发表于 2010-10-12 15:05:36 | 显示全部楼层
显卡既话,我前几日响第度见到有人买左GTX450,貌似999,据用amd既245跑3d07都有万2分,如果cpu有4核既话,估计上万7分唔成问题。我只GTX260(只U系E6300,2.8)都跑到万3。

kevinchan 发表于 2010-10-12 22:24:49 | 显示全部楼层
再来看看,学到唔少嘢.....不过睇到我一头雾水

cuterinoa 发表于 2010-10-14 20:14:11 | 显示全部楼层
N460GTX 唔错...
/ @/ c; S" v- I: M9 S) j& J! I但系价钱方面就....

kc123kc 发表于 2010-10-16 01:19:43 | 显示全部楼层
450宜家无性价比% j: K0 b- p: A/ U& i
呢个价位都系用5770啦

Hatsuki 发表于 2010-10-16 21:31:41 | 显示全部楼层
入來學嘢的

930394909 发表于 2010-11-1 23:51:49 | 显示全部楼层
玩游戏还是觉得NV卡好,因为它能支持物理加速,游戏效果更显著,推荐GTX460,900左右就买个二线768M的咯

atiluck 发表于 2011-1-23 22:45:27 | 显示全部楼层
460  5770

eegbook 发表于 2011-1-28 08:51:43 | 显示全部楼层
ATI唔错咋,不过具体型号就。。。。
4 j* V0 q4 g2 Y% I如果系手提,个人认为最后还系NVIDIA,因为发热量唔大嘛。。

z135z135 发表于 2011-2-4 09:33:05 | 显示全部楼层
还在用4670的飘过
# t. g+ V$ V" Nwjr5200 发表于 2010-10-11 19:41

) @$ w( T8 M) l
' k2 m; n) S- a. I( ~
$ `. P) `' e; i1 r  o- L  o6 V9 P# s    可怜的我都系用紧4670,羡慕人地有钱买显卡

vskenying 发表于 2011-2-4 13:31:54 | 显示全部楼层
个人用开ATI的觉得装驱动比较麻烦。NV的觉得兼容性好D。建议影驰GTS450黑将,本人想迟少少入手影驰GTS460黑将。