[其它更多] 申請做“粵漫合成苑同分享物流所”版主

Ling1988 发布于2010-10-9 11:45 9619 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-10-10 00:07:24 | 显示全部楼层
做版主会很辛苦 = ="
0 W; O$ q9 a+ r' C5 g* z* J1 E我还是做回我自己的角色(C 妹妹)好了...
. W, ~9 I2 \/ [cuterinoa 发表于 2010-10-9 12:01
5 Z3 H( s0 p; ^( X% P; B6 z
C妹妹,好久无见了!~

cuterinoa 发表于 2010-10-10 01:43:24 | 显示全部楼层
C妹妹,好久无见了!~
: L+ _8 X# k: S5 M& Zaaron81 发表于 10-10-2010 00:07

k1 t# W- A+ Q) {( o0 J! V! u: j7 F8 v" A4 i6 r% Z) [8 e4 F
系呀... 真系好耐冇见咯.... 不过宜家我要去训教啦... 悟空哥哥晚安...

inber 发表于 2010-10-10 06:53:42 | 显示全部楼层
所以你话围我,我都有啲惊 惊你打我
/ l0 Q4 U) o1 Z4 C7 d- }kevinchan 发表于 2010-10-9 23:28
$ w' i) k5 u  r- M

! n* U' @/ Z3 p( N* F
2 a1 {: {  H5 j& M0 w2 V3 d我只系唔小心打少左個字
8 j1 F4 o: u' C/ `( u5 _- C無其他意思

kevinchan 发表于 2010-10-10 08:45:56 | 显示全部楼层
我只系唔小心打少左個字
: `# r3 L' p- o* I, k, B' j無其他意思* O, r! {- i1 U4 E" C# n
iamaboyandog 发表于 2010-10-10 06:53

: b& ?7 V: O. R0 @, z2 r& b% s

* M; B$ |( R% A$ A2 e4 S6 b    如果你咁样同其他人讲,肯定嚇亲人哋,哈哈

エツクス 发表于 2010-10-10 08:48:50 | 显示全部楼层
做得版主就多分享一啲啦

inber 发表于 2010-10-10 09:12:54 | 显示全部楼层
如果你咁样同其他人讲,肯定嚇亲人哋,哈哈; a) |9 B9 ?7 j# m7 L
kevinchan 发表于 2010-10-10 08:45
! m- V( @3 I1 p; c
8 U5 e1 S) n+ |' j- K/ X
% F9 L$ |' G. X2 ?; T6 a& |; T
姐系你話自己與別不同姐

漫步雲端 发表于 2010-10-10 10:19:52 | 显示全部楼层
路過圍觀兩大水王,順便支持下樓主

Ling1988 发表于 2010-10-10 10:30:02 | 显示全部楼层
甘就多謝先

inber 发表于 2010-10-10 11:38:21 | 显示全部楼层
路過圍觀兩大水王,順便支持下樓主
; }- t( r' b6 o% P6 X漫步雲端 发表于 2010-10-10 10:19
7 v; e+ P" `$ _5 H8 ]. W/ f
6 k! z: s2 |& q5 [9 {

2 M& x7 Z  v- y+ m8 `) _" [' g隠世高手出現了

漫步雲端 发表于 2010-10-10 11:41:38 | 显示全部楼层
隠世高手出現了) J- |# b  d% i" z3 O+ v8 o8 C
iamaboyandog 发表于 2010-10-10 11:38

& P! d- S( J9 N8 R' Y) w# A8 n& E5 ?: y" p. d/ X% d- |
4 C9 _9 t( z' ^; v5 s# J

% |$ ^, C. r9 d" L8 o係邊個?我都好想見下佢

inber 发表于 2010-10-10 11:47:48 | 显示全部楼层
係邊個?我都好想見下佢
& b: h5 h* T# H2 i( l7 L- @漫步雲端 发表于 2010-10-10 11:41
6 Y* Y" l" O; U7 s5 I# x4 j* A+ h

; s& \+ I! F# i: [
% |+ W3 N6 P% r  Y隠非你眼前有塊好似鏡咁嘅物體' U2 X1 J$ u  R% a
如果唔系你系見唔到那位隠身高手的

漫步雲端 发表于 2010-10-10 11:50:58 | 显示全部楼层
隠非你眼前有塊好似鏡咁嘅物體
. k; g- u/ c: t5 V; P5 z8 z如果唔系你系見唔到那位隠身高手的
; c# Z6 z! |# N" u7 v* Ziamaboyandog 发表于 2010-10-10 11:47

6 d3 m5 B% C4 \5 Z6 N
/ h- U1 G9 Q" G5 _9 v2 }4 K% o8 n* ?* I9 V

, b6 t3 s# J: y. h咁啫點?一頭霧水