[粤语动画] 求《EVA序》,《EVA破》既粤语音轨

zsl198602 发布于2010-10-8 15:17 1882 次浏览 13 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
100社区币
本帖最后由 zsl198602 于 2010-10-8 15:23 编辑 % _8 x8 w. q) r; _! k6 W9 a
+ x! X  A$ N, W$ d- N) Q
1080既片源都有,就系差条粤语音轨咯。林住铃来收藏。之前响论坛度,见到有条《破》既粤语音轨,不过唔系纯粤语(中间有10几分钟系日语),如果系过条既话就唔好搞我。希望质量好小小,AC3或aac(MP3好似唔系几好),百几M倒拉。如果有英文既话得唔得比买我,希望有既话能提供下,跪谢!!!

最佳答案

查看完整内容

序嘅音频係呢度http://www.dreamxt.net/bbs/thread-67532-1-1.html 关于破,论坛好似只有港版DVD嘅粤语音频,未调整过,唔知啱唔啱你用......音频係1600热情提供的.... http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=70151&fromuid=75467

已有(13)人评论

kevinchan 发表于 2010-10-8 15:17:06 | 显示全部楼层
序嘅音频係呢度http://www.dreamxt.net/bbs/thread-67532-1-1.html
% ?2 e+ B" D) W1 Z' q$ n  r: c3 R( w5 F9 M+ l" Z  D8 T
关于破,论坛好似只有港版DVD嘅粤语音频,未调整过,唔知啱唔啱你用......音频係1600热情提供的....
/ s, A3 w/ _7 Z( o. Dhttp://www.dreamxt.net/bbs/viewt ... 1&fromuid=75467

lovepx 发表于 2010-10-8 15:35:18 | 显示全部楼层
除咗果条好似冇啦..系咪1600果条??

zsl198602 发表于 2010-10-8 15:51:11 | 显示全部楼层
回复 2# lovepx 8 B6 A4 p8 Z1 P4 d( t
我稳到过条系【分 享 物 流 所】里面既[MU空间] 【MU】【新世纪福音战士剧场版共3部】【粤日英】【简繁英字幕】【修正序音频】”,唔知系咪1600果条啊。

zsl198602 发表于 2010-10-8 15:57:52 | 显示全部楼层
本帖最后由 zsl198602 于 2010-10-8 15:59 编辑 # r1 W! X* Y  b+ M0 q& F* U

, Z( J4 Z2 _; ^8 ]哦哦,多谢指点。等我down来睇下先,

zsl198602 发表于 2010-10-8 16:02:56 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan 3 f3 a0 a0 ^7 C( Q& }& {
# ?/ r& ?$ `! Z
& H- W. G( B4 V0 b* r: Z
    唔该,问下《序》既粤语轨除左哩条“http://www.dreamxt.net/bbs/thread-67532-1-1.htmlCantonese,Comic
% w0 y5 e0 {" L; P+ ]仲有无第条啊?因为果条好似又有日文又有粤语。

inber 发表于 2010-10-8 16:05:38 | 显示全部楼层
回复  lovepx
; ~5 |0 A! v* x. Q5 Z我稳到过条系【分 享 物 流 所】里面既[MU空间] 【MU】【新世纪福音战士剧场版共3部】【粤 ...
( f+ i. V. L1 [; L3 T% s" `1 ~zsl198602 发表于 2010-10-8 15:51
+ D$ D! m  u* `7 y: B4 j, P

# j3 ~( m: q( ]3 m& \  s+ `9 A點解同一個內容要回兩次啊

zsl198602 发表于 2010-10-8 16:09:19 | 显示全部楼层
唔好意思,以为跟楼对方无提示,所以咪,用下面个回复发多次咯,纯属意外。

inber 发表于 2010-10-8 16:22:27 | 显示全部楼层
唔好意思,以为跟楼对方无提示,所以咪,用下面个回复发多次咯,纯属意外。
- @+ y3 _# t9 B9 ]zsl198602 发表于 2010-10-8 16:09

* k5 [! N: K1 G: ]  L* \8 @- R+ C
7 @' f3 S. c4 s& }0 }& E$ r; p' E) Y, h! h9 F
咁你呢次又唔怕我無提示

zsl198602 发表于 2010-10-8 16:30:13 | 显示全部楼层
回复 10# iamaboyandog - @# R3 V+ \( X: J; f0 U% z4 d0 ^
问心果句,我真系唔系为左令多个一两个星而去,甘做。不过如果,你觉得要依法办理既话,甘咪你like咯。

inber 发表于 2010-10-8 16:32:51 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog / R2 C4 s$ k9 b' q3 N1 @
问心果句,我真系唔系为左令多个一两个星而去,甘做。不过如果,你觉得要依法办理既话 ...
" ]3 }- Q! Q2 l% N1 J1 kzsl198602 发表于 2010-10-8 16:30

( B8 m* R; u: f% q* A
; d* k6 q+ q9 d: F4 \
  N% A' G+ T1 W+ G; r. o- c( y1 h: C
我唔系管呢區/ Q" p: `6 `# n6 q, O$ Q$ l
只系我得閑
+ z  F; C0 o! L6 b7 n所以先提醒下你

zsl198602 发表于 2010-10-8 16:41:33 | 显示全部楼层
回复 12# iamaboyandog 6 T0 n0 ~' T" O% R( [0 q4 ]

/ [6 v" |) m1 h* U0 t) ^, [8 O哦,甘就真系失礼晒啦,学倒野添

12下一页