星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 請教大蝦們.... 11月還有哪些漫展

As.Sky 发布于2010-10-6 20:09 2334 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-10-6 21:42:33 | 显示全部楼层
呢個白色COS第四日開始COS第二個角色~前三日系著水手服摞住把武士刀~好似仲摞住一支波棒糖~, K0 Q( }7 E# c4 C5 H$ J3 t
timaousi 发表于 2010-10-6 21:36

) Q6 N+ u" Z7 x, E7 |
: i' k: X" o/ {$ ?5 d3 m4 n8 S
4 C/ R) T5 i; Z8 b( g+ U    哗~~~你天天都有出现??

Kiver 发表于 2010-10-6 21:43:13 | 显示全部楼层
等年底或者明年年初會唔會有YACA啦~, [' P. q* o; P5 A* j# a
timaousi 发表于 2010-10-6 21:37
- u. w& d6 `6 V5 n

- u6 p5 Y) n( H0 ?- `+ G! @7 M0 @0 d9 ?7 H8 k7 a
    应该会有
5 a, k5 a. P4 \
$ f) n; y1 b/ z: B3 P* U; x8 nYACA一年都有两季的
( Z  B% r1 r/ T. W! I分别在元旦(农历新年)和暑假~~

kc123kc 发表于 2010-10-6 21:44:00 | 显示全部楼层
呢個白色COS第四日開始COS第二個角色~前三日系著水手服摞住把武士刀~好似仲摞住一支波棒糖~: r' S1 ]. ~* A" C
timaousi 发表于 2010-10-6 21:36

. Z+ z( Z5 O. C' ?7 a3 G8 D- o: v4 H. T, Z
2 [% ^5 ^" D- F* I
    咁你都知!莫非呢次漫展你唔止去咗一次!!?

As.Sky 发表于 2010-10-6 21:44:41 | 显示全部楼层
呃。。 2號挪波板糖 3號挪武士刀 4號COS真冬

As.Sky 发表于 2010-10-6 21:45:29 | 显示全部楼层
我見咁多過 認為距最好 (PS:純屬個人意見)

timaousi 发表于 2010-10-6 21:47:46 | 显示全部楼层
哗~~~你天天都有出现??% A& h  a6 A; J* L, p: b0 R
Kiver 发表于 2010-10-6 21:42

. T) A& ?& h; G# k, ?, l/ C
3 c; F; R. B% @3 a' b
2 |* N7 ~4 _0 i. t& ?/ Y1 P1 X8 x    唔系啊~我三號去左~四號有朋友去左~距比左D相我睇~

timaousi 发表于 2010-10-6 21:48:24 | 显示全部楼层
我見咁多過 認為距最好 (PS:純屬個人意見)1 k* y: M( J1 A2 \2 V( X7 g
As.Sky 发表于 2010-10-6 21:45

: V- Q/ _6 `1 f5 z* t; A* i5 ~' e4 P  y; o
/ a8 J1 v+ N3 H: j, A; u8 E" `
    其實我都系甘覺得~

timaousi 发表于 2010-10-6 21:48:49 | 显示全部楼层
咁你都知!莫非呢次漫展你唔止去咗一次!!?9 l" l0 C$ L, z' e* W0 k
kc123kc 发表于 2010-10-6 21:44

/ D5 h/ J1 @/ A2 o! [7 [/ _1 t: s5 x8 X

5 i! \& F8 s6 {    你琴日系未去左?

As.Sky 发表于 2010-10-6 21:51:25 | 显示全部楼层
我2 4號去左

As.Sky 发表于 2010-10-6 21:52:08 | 显示全部楼层
琴日無去   正知道距2-4號COS個乜

As.Sky 发表于 2010-10-6 21:52:30 | 显示全部楼层
不過我見新聞5號播噶時候 見到距COS翻 2號噶角色

kc123kc 发表于 2010-10-6 22:02:45 | 显示全部楼层
你琴日系未去左?
9 p8 k# k. P! r: y7 g3 F) ntimaousi 发表于 2010-10-6 21:48
6 U# c0 ^2 G+ r' d" s: g

1 S& h8 p6 g. @3 O9 H+ ], q
  i. \( u" _. C' ]    系啊.不过无乜收获(穷啊~)