[粤语动画] 求[バスカッシュ! 飞篮扣杀][BDRip全26话+特典][RAW 1080P]

060671843 发布于2010-10-2 08:39 1521 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
350社区币
本帖最后由 060671843 于 2010-10-2 11:06 编辑 ) k3 s) z5 a2 K* U2 u

/ W& z% Z- d3 x今次应该5会比人话不劳而获拉挂...." K, D3 q  B( n+ N5 a0 p, y

6 b# r2 ]) z$ c# q! {/ x如题 麻烦传115      JS都杀
' k: v3 r+ W* O: A. z& t7 l, s0 _* U% t9 i8 l$ T( u- h
今次求GE野好大 300星梦应该少左D 不过已经系全副身家拉

已有(12)人评论

060671843 发表于 2010-10-2 08:41:27 | 显示全部楼层
自己坐沙发

inber 发表于 2010-10-2 08:48:34 | 显示全部楼层
樓主連求檔都要自己坐沙發= =
- v' Z, t8 B3 @
% q' R- o* z* k' I不是粵語的我唔識

エツクス 发表于 2010-10-2 10:10:50 | 显示全部楼层
应该未睇过昵出嘢

基拉杰特 发表于 2010-10-2 10:18:19 | 显示全部楼层
没下过不清楚

timaousi 发表于 2010-10-2 10:32:51 | 显示全部楼层
雖然好想幫你~但系上傳無力~我記得呢套野系20+G~

aaron81 发表于 2010-10-2 16:15:17 | 显示全部楼层
呢出野听都未听过~

kevinchan 发表于 2010-10-2 20:35:39 | 显示全部楼层
唔清楚.......恭喜楼主无咗300星梦

lovepx 发表于 2010-10-4 09:28:44 | 显示全部楼层
雖然好想幫你~但系上傳無力~我記得呢套野系20+G~) U1 Z, `2 s1 ^* I* h0 ~$ [
timaousi 发表于 2010-10-2 10:32
% y" |- y* J# h" z% [* C+ Z) U

5 I8 g+ ^+ s0 W
* u9 x- r4 E) e. ?    你帮佢试下可5可以秒传

timaousi 发表于 2010-10-4 09:36:49 | 显示全部楼层
你帮佢试下可5可以秒传
1 n4 L- F/ a/ z% Klovepx 发表于 2010-10-4 09:28

& H# K$ [& c$ @! s! `5 T' m; {2 D+ P5 {# w* t
2 ]7 P$ B, F+ `" {8 P& x8 |
    我都解左壓啦~唔記得原來壓縮文件檔嘅名~

lovepx 发表于 2010-10-4 09:53:59 | 显示全部楼层
我都解左壓啦~唔記得原來壓縮文件檔嘅名~. e$ Z' r2 L# @" V
timaousi 发表于 2010-10-4 09:36

$ ^" ]- @& p( T6 ^: }& K9 i% E, F, Y: ]
9 z: }0 d. P& H( f' P4 Y, C9 Y
    哩部嘢好睇??我考虑下收5收先

timaousi 发表于 2010-10-4 10:01:45 | 显示全部楼层
哩部嘢好睇??我考虑下收5收先
/ V. \* E8 l, D. Z/ \( b# Xlovepx 发表于 2010-10-4 09:53
1 J6 z. N0 C+ v1 w% ]$ T
! \) n- t) S- k+ `7 S

2 H7 C& e* Q# M7 W) n2 _2 _+ i2 y    我覺得都算好睇啦~你自己下黎睇下啦~因為我識得嘅有D覺好睇~有D覺得唔好睇~

12下一页