跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【己過期】亂馬1/2【ATV粵語】【全161】【DVDRIP】【avi】

inber 发布于2010-10-1 13:48 17216 次浏览 235 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-10-2 00:08:16 | 显示全部楼层
咁你用咩途徑比音頻我先2 u4 `  g3 w; P% ~9 W% G1 n, g
iamaboyandog 发表于 2010-10-1 23:29

7 c% A" C, Y& d/ ?4 u
; u7 I4 O5 _+ N: f5 b; c- K1 o' p# C- k2 g- ~7 x
    我话叫你提取你上传文件嘅音频啊...睇嚟你24小时在线..同M版一样

lovepx 发表于 2010-10-2 00:09:31 | 显示全部楼层
我在BT下载已经超过500个小时,还是下载到60%
& [( ^; |( `* Q" U' O9 Ychen2010 发表于 2010-10-1 23:22
7 @: ?6 O  C  s* \: J8 K
7 D* v8 g# S% t/ x* w: r& Z
! v3 u  Y2 J) u/ A& ?$ v
    好心你搞个离线下载啦

kevinchan 发表于 2010-10-2 00:17:53 | 显示全部楼层
好似要成40G 不如叫楼主帮手上传音频3 a4 ?0 m  Y" _
lovepx 发表于 2010-10-1 23:28

8 H# }" e4 N% V2 c+ y- U/ G+ E. Y& _5 U  a4 T7 A* O6 f

- o5 }- p! {4 u) O1 Q    睇下点先啦,咁样对于佢係几麻烦,不过我都未去搵过片源,合唔合都係未知之数

aaron81 发表于 2010-10-2 00:18:44 | 显示全部楼层
先过来支持下先

maplep 发表于 2010-10-2 00:20:29 | 显示全部楼层
睇下点先啦,咁样对于佢係几麻烦,不过我都未去搵过片源,合唔合都係未知之数
4 t6 f9 ]- p, ^* Jkevinchan 发表于 2010-10-2 00:17

" K7 v5 w( H. \+ M
8 h! h$ O1 A! L, G' u% M' w% W+ w
8 B4 m4 D, B- r( [- p    - -雀仔下Q- -,在粤漫社逛- -。。支持雀仔发片

kevinchan 发表于 2010-10-2 00:52:42 | 显示全部楼层
- -雀仔下Q- -,在粤漫社逛- -。。支持雀仔发片( z1 m+ r& O3 q: P( ^. e! I
maplep 发表于 2010-10-2 00:20

! L9 a. c$ u: U" v( u/ D
1 t0 j# n/ B+ j2 N0 {$ w: Y0 S$ z, ?1 e; ^8 I
    刚刚关机清洁,开机第一时间上论坛逛逛先而已

yip 发表于 2010-10-2 01:08:11 | 显示全部楼层
我也过来支持下先~

lovepx 发表于 2010-10-2 01:27:38 | 显示全部楼层
睇下点先啦,咁样对于佢係几麻烦,不过我都未去搵过片源,合唔合都係未知之数5 ~, @% W' i% {1 W
kevinchan 发表于 2010-10-2 00:17
# r7 K# t- e$ ]) _: x+ z. Q

4 g- @. i( o0 i- T# I* w9 D1 q& a0 s% ~6 p. I  c
    你竟然有谂过合??

kevinchan 发表于 2010-10-2 04:21:43 | 显示全部楼层
你竟然有谂过合??! E$ t5 y2 S1 b
lovepx 发表于 2010-10-2 01:27

7 d# c+ l- R2 z: N
- l5 h0 u3 f9 ]# g' H/ Z# T: e0 ^4 k. K2 j
    自从睇过几集之后就有过咁嘅念头,哈哈

leafir 发表于 2010-10-2 06:46:38 | 显示全部楼层
嘩,終於等到有人放這個版了,MU的話,慢慢有空間再掛,先謝謝啦,

Batcat 发表于 2010-10-2 08:12:15 | 显示全部楼层
多謝分流!!大水口就系唔同d!!

inber 发表于 2010-10-2 08:14:14 | 显示全部楼层
多謝分流!!大水口就系唔同d!!9 J6 e% i. D1 \) G0 t
kruouo 发表于 2010-10-2 08:12

0 j2 b; y5 V& ]: U( S- u+ }  e* ?. a1 ^2 q
4 d4 X; k0 m9 d. A+ }) ^+ B
連你都話我大水口
/ t6 M* X+ ~8 A" b, G2 a$ i比新人見到誤會就唔好啦