跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] 【MU轉帖】宇宙特警 LOST UNIVERSE【粵日英】【全26】【DVDRIP】【英文字幕】【mkv】

inber 发布于2010-10-1 06:37 5630 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-1 10:36:07 | 显示全部楼层
都系分流姐) L6 l8 h- r9 g: r7 B& c3 O' F, y
無咩好期待
- o4 j! i5 I4 U% {6 |1 e) diamaboyandog 发表于 2010-10-1 10:33

/ I8 r+ D# l; i0 t4 |' _9 l2 y0 }' w% f0 P8 T3 q

" M, I: O- |* X$ g   
4 T: C, _: n+ N. p# P9 e# q9 U' d唔係嘅..如果有D資源已經死檔就要靠你分流了

inber 发表于 2010-10-1 10:38:21 | 显示全部楼层
唔係嘅..如果有D資源已經死檔就要靠你分流了
% s5 A6 p3 j  v6 K8 Z9 E3 T6 E慢步云端 发表于 2010-10-1 10:36

$ x" B+ _7 H) p  @6 ~1 s0 S; s$ l8 g! U3 l
% R" P* {# t9 m2 ~) z; l
原創人LAIKAHEI發的115空間都未過期
6 j' j2 }; k: V& T/ j" H8 u& r(系我分的115之中.....只有文學基的115過了期)

漫步雲端 发表于 2010-10-1 10:41:37 | 显示全部楼层
原創人LAIKAHEI發的115空間都未過期& |, l5 ?  M9 N1 K5 `
(系我分的115之中.....只有文學基的115過了期)  b8 J) t7 P% |2 {
iamaboyandog 发表于 2010-10-1 10:38
9 \: Y: f* c* U9 d

1 {% o( n: I0 h, F
& E" {8 u% w* m: `   
5 `' t, r+ C1 {佢沒續期囖...話說115你下載速度如何

inber 发表于 2010-10-1 10:43:42 | 显示全部楼层
佢沒續期囖...話說115你下載速度如何) s3 g6 r9 s3 T0 _3 s8 j0 X
慢步云端 发表于 2010-10-1 10:41
# {$ o$ y8 U) M# k1 g

6 L0 G1 ?. \, b% J+ {  `
( s2 U; K4 |. i; X0 N4 o早上6點左右700KB/s* r# Q: X3 w: t. K
過九點就差來愈慢.......有時無速度4 H( w# l3 C, y* x. J& T
所以我多數六點起身下

漫步雲端 发表于 2010-10-1 10:46:55 | 显示全部楼层
早上6點左右700KB/s- o: {! o5 l8 ^" |9 R& _3 s
過九點就差來愈慢.......有時無速度1 Y( r  V4 j/ _" Z( A) V% r
所以我多數六點起身下
* U/ C+ X9 x% c( \8 `9 E4 {iamaboyandog 发表于 2010-10-1 10:43
" `: b: Y0 w( Q; F" n, d
, t1 q' H% T7 V. S4 H0 w8 K1 p5 _

' ?! R7 v/ h$ ]5 c, h4 Y4 R5 L   
1 |8 H/ s' r2 j4 ]8 s% j115現在好似要先註冊咗才能下載的...還要佢的專用工具來下載

inber 发表于 2010-10-1 10:49:10 | 显示全部楼层
115現在好似要先註冊咗才能下載的...還要佢的專用工具來下載2 A( }+ ^4 B. U4 I) E
慢步云端 发表于 2010-10-1 10:46

5 |7 V# ]$ w, D6 y. ]& I' Q- D" _, X& J0 d

& P- T1 j2 V5 ~+ Q$ o今日開始?* L& g, j: t. s! {9 i# X) m
我前幾日試過都唔洗/ V8 C+ y- N! C5 G+ _4 k8 _
早上六點用迅雷就可以了' }  H0 |1 _! H2 g# G
繁忙時段先要用工具
# l1 V0 `8 o0 D5 m& ~% d& k(除非佢呢幾日改左)

漫步雲端 发表于 2010-10-1 10:51:54 | 显示全部楼层
今日開始?$ u$ p: o$ n# j1 @0 I
我前幾日試過都唔洗5 G( ^0 P5 T4 @4 q8 ?/ o
早上六點用迅雷就可以了
4 V) g" K; F4 C: G. T繁忙時段先要用工具9 N2 \' w/ q# ?  Y; y+ g
(除非佢呢幾日改左)
( |# {/ s+ m% s6 ^' X* \, Xiamaboyandog 发表于 2010-10-1 10:49

: b% M: i" @7 i( i4 h* k
7 t" G3 D- H$ Z6 G" Y" M, Y+ m9 y, D4 Z' j, Y1 U

; g) S* X1 l. h  Y) ]$ K5 B# T哦..我係繁忙時段下載的 所以要工具

inber 发表于 2010-10-1 10:53:30 | 显示全部楼层
哦..我係繁忙時段下載的 所以要工具. Z0 t8 q/ p" T  ], o. O# p
慢步云端 发表于 2010-10-1 10:51
8 n/ U1 U) T6 S4 t

, {. l5 S2 T4 ]2 Q0 o) m/ O8 Q/ {* {. j5 t$ E
你無我咁早起身
9 f1 d. f7 I2 I  g2 R  ~  e多數都系繁忙時段. n4 C. {% {/ m5 c' b5 E3 U
你試下深夜下載
. c( {2 V. ?  \7 s5 K- z: S! a可能都唔洗用工具

漫步雲端 发表于 2010-10-1 10:58:28 | 显示全部楼层
你無我咁早起身4 o. }0 e. S) T7 V# A* d
多數都系繁忙時段2 E7 ?6 S+ @" j/ V4 }8 P" e
你試下深夜下載, ^$ X" P1 F) Y
可能都唔洗用工具
% c9 J8 `/ ?+ Siamaboyandog 发表于 2010-10-1 10:53
) I0 k/ q- y9 {( ^9 @3 Q9 q

" p$ V; d! r& ]3 n8 u, e( B8 t9 q0 O- o- S' w" |( F7 c

. j9 y" ~  P" U) c- }深夜一樣要的...因為上星期先在115拖咗套嘢,平均速度200kb/s左右

inber 发表于 2010-10-1 11:03:51 | 显示全部楼层
深夜一樣要的...因為上星期先在115拖咗套嘢,平均速度200kb/s左右  S1 a. s8 R/ W* A/ z0 Y9 s/ q
慢步云端 发表于 2010-10-1 10:58

$ a3 s' H$ m( h& a
8 T3 A7 E+ U) z" a+ ], `6 }
' {& x' g( \* v5 u9 i# c咁你一系早D醒...........(重以為深夜無咩人......會唔繁忙添)

漫步雲端 发表于 2010-10-1 11:06:24 | 显示全部楼层
咁你一系早D醒...........(重以為深夜無咩人......會唔繁忙添)9 T4 [. f8 K# y" X) ]
iamaboyandog 发表于 2010-10-1 11:03
. G/ K) @; _! V; Q, ?

3 p% v" J- g7 C; O
/ M5 n1 U( u; s+ k9 I; {   
- s) Q9 J+ V+ c# _話說我每日都7點起身的,夠早未

inber 发表于 2010-10-1 11:15:44 | 显示全部楼层
話說我每日都7點起身的,夠早未1 D2 w! b5 m% C' G8 P
慢步云端 发表于 2010-10-1 11:06
. P3 T& f- Z2 }; k' j8 ]

- T: S9 ?9 O! z' U8 o' M6 O/ G5 s
都ok夠的$ B5 b# g# ]  C1 E3 @/ B
你早上下載米唔洗用工具囉
5 k: @9 `- U* h不過你唔介意安裝那工具......咁幾時下都得