[吃喝玩乐] 中秋节快乐!红包派完了,明年再来- -

maplep 发布于2010-9-22 13:07 5760 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-9-22 17:06:24 | 显示全部楼层
我用不用自愿扣返306 \' F8 q; \! h( a  v5 C/ A% y8 s

. a( s; s) P( G我都无睇到我系多30的~~$ K, J- w5 s! b/ F9 r  c: I
Kiver 发表于 2010-9-22 16:59
6 a* K. U0 E: E! z

7 ~' t) y& g2 ]$ X' s% V. U" y5 J  |& b6 \8 H" ^$ J
唔洗
/ ?, n  }! f& y我只系同雀仔講笑姐. ~3 _6 o/ q# G9 k# l
(其實佢加幾多比你我都無所謂......反正你的錢多成咁...多咁少根本無影響)

雷超 发表于 2010-9-22 17:07:46 | 显示全部楼层
中秋节快乐!

评分

kevinchan + 50 中秋快乐

inber 发表于 2010-9-22 17:08:28 | 显示全部楼层
社长喔,梗係唔同啲啦
0 J/ X: n# o! R9 U, {kevinchan 发表于 2010-9-22 16:50
6 ^, @+ b0 ~# w3 p. M/ I1 }
+ l4 e3 Y5 k  v$ a' K* b( n' j2 r
" `6 u3 y. z1 I8 ~1 s; T
我都系咁話+ M4 P5 h& a6 k/ S
(反正社長咁多錢....都唔志在)

chrisrex 发表于 2010-9-22 17:11:08 | 显示全部楼层
中秋快乐各位

评分

kevinchan 发表于 2010-9-22 17:11:58 | 显示全部楼层
我都系咁話# L5 j) _" N$ O0 u2 T# F* b4 k
(反正社長咁多錢....都唔志在)6 C% Q1 W2 B8 {$ h$ }% t: E; F! n
iamaboyandog 发表于 2010-9-22 17:08
6 ~% u+ C. t) x% `
) I+ i; _( Q) N& C( O/ z0 w7 N
) ]% v/ m1 V: t: q; w) B5 j4 U3 \/ L. L
    重在意义,大家快乐嘛

inber 发表于 2010-9-22 17:13:44 | 显示全部楼层
重在意义,大家快乐嘛
' Q2 H" s6 ?/ j; d! kkevinchan 发表于 2010-9-22 17:11
+ ^! e+ l5 d% }$ O$ T

( q3 d! p! ~$ C9 e" g* V+ {  \: w% y$ ~! o+ s

3 V8 |$ E* u/ C) m7 y看來這帖會很多不同ID的人黎吧
) n8 w! S4 k9 V你記唔記得曬你比過咩人

Milanor 发表于 2010-9-22 17:19:04 | 显示全部楼层
有红包拿的话* n5 I& ~8 W$ I
我会浮翻上水  u$ I, g1 [4 O8 @7 P
中秋节快乐!!

评分

ninihaoha 发表于 2010-9-22 17:35:17 | 显示全部楼层
中秋快乐了 米娜~

评分

ks128 发表于 2010-9-22 17:58:07 | 显示全部楼层
中秋快乐,MINA
! `% B* y+ }# }1 B) b等拿红包

评分

KGWAj 发表于 2010-9-22 18:14:20 | 显示全部楼层
中秋快乐

评分

25908723 发表于 2010-9-22 18:25:54 | 显示全部楼层
中秋节快乐!
" p. q% C% a( j+ m是真的嗎?!
5 w$ m& y3 ?/ n+ |+ T' v我趕著来拿红包的啊~~

评分

25908723 发表于 2010-9-22 18:26:18 | 显示全部楼层
$ g+ c9 @5 A: {! Y5 H; z4 o. u: \4 `# X5 [8 n
對不起!太心急多按了一次1 G6 P* |9 `2 a! k6 b. A
請原諒。