[吃喝玩乐] 中秋节快乐!红包派完了,明年再来- -

maplep 发布于2010-9-22 13:07 5758 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-9-22 16:08:18 | 显示全部楼层
照加罗!只要对我有好处我都同意
- C/ n7 t+ C$ S% o基拉杰特 发表于 2010-9-22 15:13
5 h! Q, \/ B( o+ E

) L) h; y, `- c3 [2 f
- J: T9 k* l8 l$ s. o0 l; n; ~    你真係识谂嘅啫,不过我唔会加,嘻嘻

cao0422c 发表于 2010-9-22 16:14:08 | 显示全部楼层
中秋节快乐!!' T" e# D* W. t. W! t/ r, A7 |
不过今日落雨斯湿..睇嚟冇得晒月光啦...

评分

maplep + 50 中秋节快乐

基拉杰特 发表于 2010-9-22 16:14:27 | 显示全部楼层
你真係识谂嘅啫,不过我唔会加,嘻嘻0 ?6 a, }% i- A, o* v  O2 A' l8 L
kevinchan 发表于 2010-9-22 16:08
& i/ ?6 v( }( [4 v8 |

n, s! ?- ], ^4 Z" E! Q, M, H  f/ Z$ \) I0 E4 |
    早知你啦~~

Kiver 发表于 2010-9-22 16:23:14 | 显示全部楼层
来迟的中秋快乐~~
" r7 Z9 A; g' N4 s  M+ m) N; ~Kiver 发表于 2010-9-22 15:32

' W8 O. ]! `* [/ X2 _& V; P
( G8 ~0 m8 B7 d$ D0 {2 E2 C; {: g- T( V# e& G
    落雨天过中秋& {0 t" B- H5 D, K: c
    真系吾过引~~~

inber 发表于 2010-9-22 16:24:25 | 显示全部楼层
你真係识谂嘅啫,不过我唔会加,嘻嘻& }# |- O. ]8 ^8 k/ d! {* l  D
kevinchan 发表于 2010-9-22 16:08
# j) i# D1 d4 O9 _- \
, z, T' V* L; S

$ Z# U* x+ C& w2 f1 x; F) Q 你大細超, X0 ]2 |1 r( X/ I: o
社長大人的你加多三十& A1 n7 `$ T( A- t( U! |: a: A
句評語重唔同左添

梦之星际 发表于 2010-9-22 16:36:06 | 显示全部楼层
节日快乐啊!!!  甘多位粤漫社的朋友们

评分

huang25 发表于 2010-9-22 16:38:30 | 显示全部楼层
大家中秋节快乐!!吃多D月饼啊!!

评分

kevinchan 发表于 2010-9-22 16:44:22 | 显示全部楼层
早知你啦~~
7 O) I6 Y5 M& b1 o1 y基拉杰特 发表于 2010-9-22 16:14

5 d5 w! v. G3 E. j, h* n  k& L; O7 R: E  `: Z9 u/ t6 g

) A5 g9 r) z$ T9 ?  P    文学基真了解我

kevinchan 发表于 2010-9-22 16:50:38 | 显示全部楼层
你大細超
+ d8 c1 k9 V, J社長大人的你加多三十/ M4 E( i( m& {7 v$ M! h% [
句評語重唔同左添
% ]6 M+ Q% A  J+ n3 Riamaboyandog 发表于 2010-9-22 16:24
" Z2 o5 x' _) b0 a

" j: L  U2 _  E4 T& e7 k) s9 ~% W
  y9 ?2 y. |7 }+ }! ^    社长喔,梗係唔同啲啦

yjb338 发表于 2010-9-22 16:53:49 | 显示全部楼层
有钱派入来哄下~~
0 d' ]* y( |7 U1 l$ d大家中秋快乐!!

评分

kevinchan + 49 338唔帮手派星梦,畀少1星梦你

Kiver 发表于 2010-9-22 16:59:03 | 显示全部楼层
你大細超. R% D; L$ d* R/ T6 c* j" N) B( `- e  P
社長大人的你加多三十
7 |: j8 z/ [* n, l& T0 r" H6 o8 R句評語重唔同左添8 W, C" U: M  `- h$ \/ u/ x
iamaboyandog 发表于 2010-9-22 16:24
7 }  j* @( [: V' c7 T

5 f( K3 g) r# Z2 ]
: g& A- h4 j2 P( n+ ^& ~7 {1 i    我用不用自愿扣返30" x/ |$ g' B, s8 k
! T0 n7 W3 i. y. Y1 Q4 w9 z( M
我都无睇到我系多30的~~

朱仔 发表于 2010-9-22 17:04:50 | 显示全部楼层
中秋節快樂,快樂吃月餅~

评分

kevinchan + 50 中秋快乐