[电视电影] 求金田一電視版全三季mkv清晰版

Ace0210 发布于2010-9-22 05:57 3478 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kc123kc 发表于 2010-9-22 10:09:44 | 显示全部楼层
我只有RMVB
( \/ P1 v+ S! e/ H3 K帮唔到你.

Ace0210 发表于 2010-9-22 10:22:27 | 显示全部楼层
我自己搵到兩季系rayfile下載~
+ g- W1 u! o( n但我rayfile下無能所以....

inber 发表于 2010-9-22 12:33:04 | 显示全部楼层
PM左你
  ^  l% x1 s( |6 K2 g1 ^" i你試試啦+ i$ U8 B/ z+ @( L6 @. {4 I
Ace0210 发表于 2010-9-22 08:29

; s. j& Y/ \& m7 J8 l" m: X: [% U' Q/ \% q$ R$ y7 y

; |" A, s: }0 a, X"这个文件太大了,请用客户端raysource来下载 "
/ f' M: w) |' q+ W" L 幫你唔到..對不起
/ o( T& g8 t# b9 @; c佢唔比我用jdownloader
1 X  ?- [0 T" T, i8 Q又唔比我用firefox下載

chen2010 发表于 2010-9-22 15:41:16 | 显示全部楼层
金田一少年事件薄,我都想要!

netasa 发表于 2010-9-23 02:02:31 | 显示全部楼层
RF嘅?我下得好快啵!咩?RF上面果D唔係RMVB嘅咩?之前我睇过係RMVB的,有人传左MKV么!我关心嘅係字幕係米内陷嘅。
- W& ^$ j- j2 ~3 N
! ^, T8 R+ e# ~路过一下,有需要帮下嘅出声!

Ace0210 发表于 2010-9-23 05:38:35 | 显示全部楼层
RF嘅?我下得好快啵!咩?RF上面果D唔係RMVB嘅咩?之前我睇过係RMVB的,有人传左MKV么!我关心嘅係字幕係米 ...8 y1 q6 T& q- E1 Y
netasa 发表于 2010-9-23 02:02
% S/ q; i. I% Y  k4 O; T: _4 d1 Y# ^
1 t- S! }% y% b6 a
: a# r' Y8 r/ s) p
  2 h4 ^) o0 U6 J% Z$ m4 {# F

0 F; M, R! _: }8 i4 t/ t: J我pM Rayfile下載link比你,我下唔到呀
3 T' ?& \2 Q5 P  s) d$ Z4 b順帶一講第一季金田一無左第二集! F" H! I& }( @, y2 q
第二季系有哂
' [4 ~, n1 Y* m" [第3無人發出
8 d$ N7 I6 G# l, E- q系可以抽出的字幕( V8 m8 P' l* C5 u5 {1 n7 R7 w
繁中

HENG20XIN 发表于 2010-10-8 19:47:11 | 显示全部楼层
回复 18# Ace0210
( ~6 y# |# r7 Z2 f, ?' Y/ K- L( X. [. i; H  u* l2 @
  O  j" r. K: d" L
    我有一套金田一真人版DVD【http://www.dreamxt.net/bbs/thread-70266-1-2.html】1-3季都有得!!!是“正版碟”来的!!!每集都可以隐藏字幕!!!你少了的第二集是边集!!!教我怎样压DVD碟!之前就是因为5识压片所以一直都没发上传!!搞到之前张求帖都废了!!教我我发比你第二集。。。

HENG20XIN 发表于 2010-10-8 19:52:16 | 显示全部楼层
回复 17# netasa
2 i5 S! ^, P' X: K0 R( ~; t* |- ^1 _* X

5 z1 {/ ?# i& `/ ?/ s    我敢保证我套金田一真人版DVD【http://www.dreamxt.net/bbs/thread-70266-1-2.html】1-3季!!!每集都可以隐藏字幕!!!而且画面都5错!!但是我5识压片。。。就甘上传太大。。。。

Ace0210 发表于 2010-10-8 21:45:15 | 显示全部楼层
回复  Ace0210
# A7 ]# s) u! h( e; k; S$ `
3 ?& v/ k3 Y& H  a: ~, y2 U# C
% o% @7 H) v) r; v7 E: g# z    我有一套金田一真人版DVD【】1-3季都有得!!!是“正版碟”来的!!!每集都可以 ...
. n* ^, q: m* eHENG20XIN 发表于 2010-10-8 19:47

. }, E7 |' [8 U) I8 U. g( M( |3 r( I3 J& B' X/ @! R
; [  B) K- ^* f. s* m2 f
我睇到你2 V& {9 I; O( |/ X3 ^
dvd果度d標題都無我想要果集既

HENG20XIN 发表于 2010-10-8 22:33:16 | 显示全部楼层
回复 21# Ace0210 & p2 ?# K6 E, p, H
2 B7 g: c; m+ Q% a  N

* K  m9 W+ N, P4 `. T$ w; X    边几集???我套除了没有“上海渔村”那个特别版和吸血鬼伝説殺人事件外!!!都齐啦!!!你话没边集啊?

HENG20XIN 发表于 2010-10-8 22:50:58 | 显示全部楼层
我睇到你
4 |8 b8 N% s# C: p% s. edvd果度d標題都無我想要果集既* V+ \) I# P0 ^  `; m, g2 z8 k
Ace0210 发表于 2010-10-8 21:45

6 v' D. c  Q7 b" s5 j- W, s
  h# x0 C4 ]5 Y4 O" L
% f5 H/ X& O- p9 L/ z7 a 金田一第一季    暴风截屏20101008223715.JPG 暴风截屏20101008223814.JPG 暴风截屏20101008223840.JPG 暴风截屏20101008223920.JPG 暴风截屏20101008224015.JPG 暴风截屏20101008224036.JPG 暴风截屏20101008224236.JPG 暴风截屏20101008224325.JPG

eegbook 发表于 2010-10-9 01:09:43 | 显示全部楼层
堂本刚真系好靓仔哦,同漫画金田一似到十足十~~~但友板你睇,果胸好明显无漫画版美雪咁大嘞。