[其它更多] 【雪绒花/雪融化(误~】渣渣国语翻唱= =,人家是第一次啦啦啦啦~~好啦~我自重~

素素 发布于2010-9-8 15:34 2154 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-9-10 23:56:36 | 显示全部楼层
不见楼主回来的?6 U1 X, P% W  n: u  N
Kiver 发表于 2010-9-10 21:40

5 U1 z$ |! K% i, P2 |; r& C" `$ r2 V( c/ v; B: w1 {
- d2 q$ O* X7 p, N: P8 Y
    沉醉于自己的歌声中

素素 发表于 2010-9-13 23:12:22 | 显示全部楼层
沉醉于自己的歌声中
' H7 m( u( s7 T+ A) c) Rkevinchan 发表于 2010-9-10 23:56
( M$ ^3 d' ^! G4 V2 d
& D8 b/ E, \4 {7 O9 J
表示我冇咁霖过= =边有啊~; Y9 I1 X7 Y6 }/ [6 H

. u" p1 R; S% ?9 m) P呀呀~~o(︶︿︶)o 唉~
! k9 }: l6 `: T& W  J. I3 G( \5 v. [% A0 _: r" f
我系度自卑啊!!!唱得咁渣= =

kevinchan 发表于 2010-9-13 23:16:11 | 显示全部楼层
表示我冇咁霖过= =边有啊~4 R! X, f. m" N" N! d
8 R  N, W, D  h
呀呀~~o(︶︿︶)o 唉~7 @$ }% n! T2 C

. u* v) s' v% b8 P我系度自卑啊!!!唱得咁渣= =; a3 |' U! v8 X8 h$ i
素素 发表于 2010-9-13 23:12
, k) L/ }0 o( d4 J$ W
  N3 U" \$ ^( w9 A$ P
# o: ^: y) K0 k9 w/ J
    你睇,大家都话唔错啊,你仲话渣.....期待下一首作品

kwanyeung 发表于 2010-9-15 14:26:48 | 显示全部楼层
下次加埋字幕唔該XD (被拖走)