[生活百科] 【RCVO】黑执事第4集粤语配音正式发布

叮啊叮 发布于2010-8-26 20:38 2370 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
白鱼佬 发表于 2010-8-27 09:52:48 | 显示全部楼层
回复  aaron81   回复  エツクス 8 s, w9 c, V2 F2 D

. @) c" k7 c, q8 ?7 j  f
5 m: I$ z* I% b' n    你地嘅意见唔错呀,我地组其实都有配d粤语无配过嘅作品。# F9 G/ M5 {0 m5 _4 U* d% j6 x
     ...
4 Q& L3 m) ]( R: n8 H$ [' A叮啊叮 发表于 2010-8-26 22:36
* j" r4 S) {( N4 Q  J. B
5 t$ `9 f( r  [7 `6 x5 h

) r( \0 F7 l4 U. p   咦~湿太好衰噶~甘快过来发帖都唔单声~!

kevinchan 发表于 2010-8-27 13:24:49 | 显示全部楼层
回复  aaron81   回复  エツクス
% r+ X0 W' m% E+ x1 V! W
$ k' B% K& G: ~* V, u& h; q! e* U& Q5 g0 q
    你地嘅意见唔错呀,我地组其实都有配d粤语无配过嘅作品。
8 U5 s! C' ?* M% ~     ...
% ^/ |7 Y! s, Y/ F叮啊叮 发表于 2010-8-26 22:36
9 ^+ O& k3 C2 V  @4 b

2 k  A/ y% G" x! C$ u' u) x8 l: u
; G! a; `3 t7 S/ \; @) [9 x6 W    黑塔利亚 你哋配得好搞笑,严重支持

叮啊叮 发表于 2010-8-27 20:29:07 | 显示全部楼层
咦~湿太好衰噶~甘快过来发帖都唔单声~!
" U; Y! ^3 G! `) J% y6 Q% l' e1 t白鱼佬 发表于 2010-8-27 09:52
+ e7 `, c1 ]7 {' }9 N$ f& b& ]) G

6 B8 H  }* i! ^  K2 e) {& i3 z0 [! t  H1 X
    咦,好衰噶,人地明明系群讲过你自己睇唔到……

叮啊叮 发表于 2010-8-27 20:29:55 | 显示全部楼层
黑塔利亚 你哋配得好搞笑,严重支持
6 Y, L# e" U& n/ e. ~4 u0 W% ckevinchan 发表于 2010-8-27 13:24
. Y1 O# N: K! w; b, z

7 }+ M, K1 \  |- }7 F; L( }
$ h% S* u. i( I2 o; h, L; P    哈哈,系呀,我都觉得呀~~% H, }4 y+ v3 z* \8 O" x5 I1 f# N
    就来出第二集噶啦,~~敬请期待~~~~

kevinchan 发表于 2010-8-27 20:56:44 | 显示全部楼层
哈哈,系呀,我都觉得呀~~
9 x* p3 }, r( Q6 p- F) P    就来出第二集噶啦,~~敬请期待~~~~, u$ e( }9 X9 M% N& j. s
叮啊叮 发表于 2010-8-27 20:29

, [: Z6 ?) D6 C) ], w: W" M
$ Z# R$ A# d: D1 x& Z& Z- U5 j* b' u' e9 O, S. F' v' K. Z# D! H
    记得来粤漫社发帖啊

白鱼佬 发表于 2010-8-27 21:42:02 | 显示全部楼层
黑塔利亚 你哋配得好搞笑,严重支持
! M8 _3 X# I$ b' S- Y, ~0 akevinchan 发表于 2010-8-27 13:24

! a# N$ l# K. I7 `) I' X# _7 H* W, p5 `. f, Y7 i

; |! N' e( o% l3 ]/ W  雀爷~使唔使用到严重字眼啊..我怕怕啊..一阵配唔好点算?

kevinchan 发表于 2010-8-27 21:46:41 | 显示全部楼层
雀爷~使唔使用到严重字眼啊..我怕怕啊..一阵配唔好点算?
6 m& |* s$ B0 n( i. n- n4 }# Z# @白鱼佬 发表于 2010-8-27 21:42

; g2 d% G. _: O+ j# Q0 L
+ z* p- h$ F$ ?7 S6 R0 p  r9 O8 d4 b( R! m5 h0 L& V: E, t# v
    呢方面我百份百放心,我从某人口中得知你哋配音好严谨,质量唔会差得去边

白鱼佬 发表于 2010-8-28 10:28:19 | 显示全部楼层
呢方面我百份百放心,我从某人口中得知你哋配音好严谨,质量唔会差得去边
/ D! B9 {6 r. m- K9 N% ukevinchan 发表于 2010-8-27 21:46
; C- w) |$ @: a1 B) O+ g: x
2 u1 p* I# ?# M! ?# j+ I
某人?甘神秘???

ninihaoha 发表于 2010-8-28 10:46:01 | 显示全部楼层
土豆点解会咁清晰嘅

kevinchan 发表于 2010-8-28 14:30:51 | 显示全部楼层
某人?甘神秘???; J) P- k9 q; N" ]0 V1 r1 O
白鱼佬 发表于 2010-8-28 10:28
# j& s+ ^5 o: p, `' @
: R- j5 y# o+ h7 m) z  Y! Z
; X& R+ _& a) d. \* ]' _
    保持神秘

白鱼佬 发表于 2010-8-28 15:49:00 | 显示全部楼层
保持神秘" p! Y' G* q: j7 C2 @
kevinchan 发表于 2010-8-28 14:30

. Q# K7 N, u( ?) W1 R. W1 k+ M$ e$ G
. ^9 \% i; @# h$ R/ ?* X+ y+ z  H# p% z& v( U/ W
  唔通雀爷响我地配音组有条针?????~

kevinchan 发表于 2010-8-28 15:57:57 | 显示全部楼层
唔通雀爷响我地配音组有条针?????~1 p; a2 [% E8 M  s3 K
白鱼佬 发表于 2010-8-28 15:49

" t) y' R( q2 ]4 d4 j8 n
- L) y' X6 [0 y9 L
# o& Y" f; Q& h2 d  [+ x, I    讲得咁难听咖= =!继续保持神秘