[其它更多] [115][粵語配音文件] 龍珠劇場版 嘅粵語配音補充! (非長期欲下從速)

netasa 发布于2010-8-22 05:35 7118 次浏览 84 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:龙珠剧场版(具体看附件)
4 ]$ G/ I0 W/ @* @4 o5 C; |容量:少于50M
$ e0 g! a8 B6 V0 p! }% L格式:M4A (NERO编码 AAC)
( J6 O  Z' N. t" n" g有效期:30天 (短期内可续)$ n# U. [1 f3 j! C5 B
" W1 Z$ f6 L  J6 W/ r. P2 _
附言:  之整理过N年前下载过嘅一D龙珠 文件及自己手头上有的和收藏的VCD碟。发现有D剧场版有多个唔同嘅粤语配音。为左尊重事实嘅存在,同样为左更完整嘅收藏先至做了依D音频,如果你只喜欢TVB嘅粤语配音,那么不必要下载了。对应该以前嘅14集剧场版分享嘅视频文件。
9 F* o2 ^. o6 r$ d# F' K8 W  B6 n/ N
2 m$ l4 p: G$ Q, u9 S
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kevinchan + 3 + 26 原创内容

已有(84)人评论

迪格斯 发表于 2010-8-22 06:26:38 | 显示全部楼层
需然宜傢無睇龍珠好耐,不過都入離支持一下。

maplep 发表于 2010-8-22 06:27:01 | 显示全部楼层
哇。。龙珠迷一定喜欢,

joexm 发表于 2010-8-22 06:28:40 | 显示全部楼层
好耐没睇过啦..睇下先..

kevinchan 发表于 2010-8-22 07:36:23 | 显示全部楼层
咁我都下载咗先算,话唔定到时有需要,多谢前辈,哈哈

dalian88 发表于 2010-8-22 07:45:04 | 显示全部楼层
好啊!谢谢楼主

天才不二 发表于 2010-8-22 07:46:20 | 显示全部楼层
咁我都下载咗先算,话唔定到时有需要,多谢前辈,哈哈) [: V4 s( H0 N% ~0 F! y
kevinchan 发表于 2010-8-22 07:36
: L0 F; L- Y6 `% x

0 |% o( w( r! o9 l, B/ q9 O; N$ g" Y; Z2 ~: G$ z' y
    果然,早起的雀仔有虫食

kevinchan 发表于 2010-8-22 07:48:47 | 显示全部楼层
果然,早起的雀仔有虫食
# y% s/ |% W5 K. s! R+ q" `5 A$ b天才不二 发表于 2010-8-22 07:46
" W: x  T6 |4 v2 ^" ?5 B

5 s( d. m0 ^/ P3 C5 j0 [$ W6 B! w) Y$ }- n# u! A
    你都好早啫,大家一起觅食吧,哈哈

lovepx 发表于 2010-8-22 08:55:55 | 显示全部楼层
呵呵~好嘢嚟嘅!!

基拉杰特 发表于 2010-8-22 09:36:13 | 显示全部楼层
当然是TVB配音的好

chrisrex 发表于 2010-8-22 10:03:54 | 显示全部楼层
窥探一下先~

aaron81 发表于 2010-8-22 10:11:18 | 显示全部楼层
一见到龙珠就精神