[生活百科] 【RCVO&FFSKY联合出品】最终幻想13粤语配音剧专贴(全16集连载完结)

紫丞少主 发布于2010-8-21 16:46 10290 次浏览 96 位用户参与讨论     [复制分享主题]
紫丞少主 发表于 2010-8-22 18:37:00 | 显示全部楼层
大家过来看看吧,这是华丽大作

白鱼佬 发表于 2010-8-23 11:57:52 | 显示全部楼层
妈呀~当我旅游回来已经出高清版啦~!!!

kevinchan 发表于 2010-8-23 21:39:33 | 显示全部楼层
妈呀~当我旅游回来已经出高清版啦~!!!& q4 \1 ^+ V+ @  C
白鱼佬 发表于 2010-8-23 11:57
( w, K  ?. Z* b* V! t* P0 f

( a7 g7 M5 F' O9 L" H/ Y# ^. R
. k0 J+ G0 V' F. N" f: t2 M    去哪里旅游?

白鱼佬 发表于 2010-8-24 12:33:09 | 显示全部楼层
去哪里旅游?
" [. T" F9 j- `' a: d& f/ ckevinchan 发表于 2010-8-23 21:39

" ~. I, M( \6 `1 q, z( t' p/ b* [) K3 X" g) J% x: f' o" H
去连州去了....去看少数民族!!~

kevinchan 发表于 2010-8-24 13:23:43 | 显示全部楼层
去连州去了....去看少数民族!!~- E1 P* j4 W4 t0 ?) S
白鱼佬 发表于 2010-8-24 12:33
/ B4 S& q0 q2 T: p! O

* P' ?7 z/ g! a- D# C+ O( ?# I" }- U) O# G0 j
    真幸福,可以去旅游

白鱼佬 发表于 2010-8-24 17:41:41 | 显示全部楼层
真幸福,可以去旅游$ I3 ~% @% d/ e, D2 S4 Z  v. G
kevinchan 发表于 2010-8-24 13:23
6 h( r4 G8 g. W& V0 V

+ s1 o; Q. I9 T8 T; a. x7 S. V5 M0 |
   唔好甘讲~雀爷很忙了?~

kevinchan 发表于 2010-8-24 20:37:54 | 显示全部楼层
唔好甘讲~雀爷很忙了?~
+ R9 r- y0 w. e: j' K- ~2 j白鱼佬 发表于 2010-8-24 17:41
6 a7 q$ k  g% Q. J, b' {  @

|8 r' p! B- G' i' ?0 G0 k
' M6 ]! I5 a) B( C    又雀爷= =!
2 g6 W& [3 L2 c2 \- b6 }其实我唔忙噶,算清闲啦,不过唔想周围去啫= =主要缺money

白鱼佬 发表于 2010-8-24 23:18:48 | 显示全部楼层
又雀爷= =!# g) k* C: w; X* Z, m% h! f
其实我唔忙噶,算清闲啦,不过唔想周围去啫= =主要缺money
6 o/ ?# b* ~: {# Z& C/ a7 Hkevinchan 发表于 2010-8-24 20:37

" H/ A6 ?0 ^. l* w. C! A( l) K
# A) ~# @# s8 \9 C2 q% S. Z; [- \: S$ ]' V
   雀爷~你去旅游边使money噶~直接飞就得啦~

kevinchan 发表于 2010-8-24 23:42:11 | 显示全部楼层
雀爷~你去旅游边使money噶~直接飞就得啦~6 Q$ X3 g& R3 G* E
白鱼佬 发表于 2010-8-24 23:18

0 b6 Z7 @; p  T* T" g: @& |: Y) _- h  J3 I

$ Q) O% d! {! ~  o  C6 d. v4 X; n    飞到国家边境时就麻烦了,好易畀人枪杀

白鱼佬 发表于 2010-8-25 12:39:02 | 显示全部楼层
飞到国家边境时就麻烦了,好易畀人枪杀4 p6 ~; ^) [4 |9 T4 M- f; j
kevinchan 发表于 2010-8-24 23:42
: z' {5 R% s* |& S, n
9 H8 b7 @4 N7 ^4 }- S% s9 }7 O
- `$ w% k! t4 K8 b5 K
   哈哈哈哈..戴件避弹衣..~!

kevinchan 发表于 2010-8-25 12:45:53 | 显示全部楼层
哈哈哈哈..戴件避弹衣..~!
. `! z2 f+ S# R白鱼佬 发表于 2010-8-25 12:39
/ W( j, o. G2 S$ v6 }$ I0 V. F, {

. i/ v2 Q  v/ E8 V; ~* E8 R; p5 V
    嚇都嚇得死我了= =更何况真枪射过嚟

kenhai74 发表于 2010-8-25 13:26:15 | 显示全部楼层
哈哈,当时收咗720P日语版的,啉唔到居然有粤语版!强烈支持!虽然我买咗PS3主机,但喺嫌游戏贵得济,没买哩只游戏,不过睇翻720P+粤语音频+中文字幕已经很满足喇!唔该晒你哋嘅辛勤劳作!继续努力啊!