[115空間][LOST UNIVERSE 宇宙特警][1-26集][日/英語][外掛粵語]

LAIKAHEI 发布于2010-8-13 23:24 8584 次浏览 87 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-14 00:26:59 | 显示全部楼层
回复  kevinchan % h  X, C# a& Q3 l7 b) |( |

. H* k' F3 t$ h2 x7 t係有DVDISO 但係我唔知係咩版本~~~
8 U$ ~+ U) [' o- @; e- o! BISO太大了....非常難處理.....通常都會無視. U; Y2 P9 D( t# b1 L5 K7 O- m
LAIKAHEI 发表于 2010-8-14 00:21
9 j% K2 Y& b) t( [1 u. q

h5 Z8 d9 u6 }! {% o4 U% j: p
( N, q+ N4 n0 Y- a; p" R% f    ISO我一般就下载刻碟,非常容易处理,反而我觉得其他格式比较麻烦,如果要刻碟,一係大小难以控制,一係要转换格式...等等

Ling1988 发表于 2010-8-14 00:35:15 | 显示全部楼层
回复  Ling1988 . O) }, s; |7 D' b& A. v# z

' j5 a6 L/ ]+ j' K話說呢出動畫片源版本N多.....可能未必對得到你條片~~呵呵7 D3 B, i0 B4 v+ x! H# J9 d, p9 B8 k
LAIKAHEI 发表于 2010-8-13 23:49

" S$ w$ c2 N+ K! t5 D+ ^9 H, P4 \& i* ]* F. c
' F' n% f  H/ ?. O9 P
    封裝過!無問題!真多謝LZ音頻

netasa 发表于 2010-8-14 00:37:03 | 显示全部楼层
睇下个OP係点嘅先!

LAIKAHEI 发表于 2010-8-14 00:39:01 | 显示全部楼层
回复 14# Ling1988 8 m, g. D0 [8 B/ W+ S8 a

* G+ o2 C/ h5 o* M3 Q+ G2 [8 Z唔係你又要洗版咯....

lovepx 发表于 2010-8-14 00:43:16 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!!

小c 发表于 2010-8-14 00:58:05 | 显示全部楼层
睇截图好似好清晰下,同五同H大叔啊个架?

LAIKAHEI 发表于 2010-8-14 01:04:18 | 显示全部楼层
唔同的.....清晰既話對比應該差唔多

tenpp 发表于 2010-8-14 01:33:48 | 显示全部楼层
谢谢分享..............

inber 发表于 2010-8-14 06:09:32 | 显示全部楼层
115空間看來要在早上下載
2 ^+ r  r, D$ w8 s2 G; M( M7 @7 Z多謝樓主

基拉杰特 发表于 2010-8-14 10:23:43 | 显示全部楼层
我来支持老物的!

幽助 发表于 2010-8-14 10:26:38 | 显示全部楼层
多謝你呀thx  @@ 想睇下tvb粵語^__^

gg1072241 发表于 2010-8-14 15:34:16 | 显示全部楼层
支持日版!