【原创】機動戦士ガンダムSEED【粤日双语内外挂中字】更新50+50EX/OP/ED+修正音频完

maplep 发布于2010-8-3 05:52 17329 次浏览 213 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-8-3 12:49:36 | 显示全部楼层
你竟然5知係一样?!花园命名好有规律6 p& D! _% f! T7 ]+ {
lovepx 发表于 2010-8-3 12:47
# i- g5 i8 w% x3 i6 ~3 |

g- G7 |, Q7 a6 p, U) v; }# H6 C- q" b$ M% d; E+ K8 W
    唔知道!我好少收花園D也!

maplep 发表于 2010-8-3 12:49:39 | 显示全部楼层
我都唔知道乜嘢版黎嘅!系WMV嘅!自己睇!下面系媒體信息!7 b3 w8 P9 c( P/ H
       Z:\DVD\機動戦士ガンダムSEE ...
# Z( S, b  F9 Ctimaousi 发表于 2010-8-3 12:33

- f" h4 w% x& C, ?7 h( I% _& T& C9 e2 P5 ~, `8 |4 B
3 V0 R! T5 d' y9 [: n2 r: S
    你会封装没?MKVMERGE 封装不到WMV片的哦~~~

timaousi 发表于 2010-8-3 12:50:50 | 显示全部楼层
* R) U0 r; u" X' Vmaplep 发表于 2010-8-3 12:49
9 Y4 f0 x6 Z" h# [
" Q: g+ A7 `% n, H0 }; V
( q# s% s+ p1 k) E% O
    唔知道!等我研究先!不過就算唔封裝都可以睇嘅!當距系外掛音頻用咯!

lovepx 发表于 2010-8-3 12:51:38 | 显示全部楼层
' b4 Z. F1 ^* c1 V$ kmaplep 发表于 2010-8-3 12:49
- s2 r7 j7 f0 z+ c+ s

6 Y1 r/ j5 U$ ^8 y) ]% _
9 p$ ?3 {7 Q) A1 S  _* w    肯定识啦佢~用G果个我5识,但我识转片源 天才兄教嘅

cenyunye 发表于 2010-8-3 13:43:17 | 显示全部楼层
恩恩  番看 SEED都好  收藏先

tenpp 发表于 2010-8-3 15:21:55 | 显示全部楼层
我来支持一下,多谢楼主................

ruiqukq 发表于 2010-8-3 15:23:26 | 显示全部楼层
正,如果是BD就好了

cuterinoa 发表于 2010-8-3 15:29:01 | 显示全部楼层
我都系等画质好geh
  B0 L7 ^# O; H  M5 W; B) U7 ?M版 我等你合成好画质geh....

maplep 发表于 2010-8-3 15:32:36 | 显示全部楼层
我都系等画质好geh & y. R+ e* V8 h$ t) [
M版 我等你合成好画质geh....
+ |3 ]- ~2 _4 s% mcuterinoa 发表于 2010-8-3 15:29
4 y6 [) Y) B0 B9 T0 m, G4 P. q

- N$ e8 e5 k* j5 Q+ z* C: O
& w" B0 r7 T4 ^3 j1 r* Y6 n+ P* q    等BD吧

res151 发表于 2010-8-3 15:40:11 | 显示全部楼层
多谢楼主先,不过唔够分……

maplep 发表于 2010-8-3 15:41:17 | 显示全部楼层
我都系等画质好geh 7 k( Q- b( a  ?$ q
M版 我等你合成好画质geh....
' g+ f$ ?9 L3 @! A; f1 [# ]cuterinoa 发表于 2010-8-3 15:29
5 c4 E: V, |; G: I# |* `
( G5 r" c6 ]/ t' `

1 A. H7 }3 |* b8 f/ H. N6 h* k/ s    你病好了

エツクス 发表于 2010-8-3 15:54:14 | 显示全部楼层
本人唔系好钟意SEED同SEED DESTINY,因为所有高达都可以系前作中修改番来的,一睇部机就咯。
. J. U0 w, m% [* [& e% m不过都要支持各位搞合成版,昵样绝对支持再支持!