[动漫周边] 岩岩係電盧搵到......

ngyan1600 发布于2010-7-28 02:54 6369 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:06:05 | 显示全部楼层
可能我只是下【沙发】这两个字而已吧( u" [: ]! r: h; {
cuterinoa 发表于 2010-7-28 15:03

/ P- C" m& O/ u' Y& J0 \
1 |; F0 M; g& o/ v
0 J( o4 G  e0 M3 U) {$ `% w    好明显,老虎不允许的

cuterinoa 发表于 2010-7-28 21:11:50 | 显示全部楼层
好明显,老虎不允许的& O1 F0 u, W' B# a) |
kevinchan 发表于 28-7-2010 21:06
; J& q6 R' t0 g# ]7 S" [" [1 m

d9 u  A  Y, T3 \5 G以后抢沙发要写底其他话题 # H; f, o1 M2 O' h8 N2 W7 I0 W
好可能琴日我太攰啦...

kevinchan 发表于 2010-7-28 21:14:39 | 显示全部楼层
以后抢沙发要写底其他话题  % E9 u7 W9 `4 i! E$ @
好可能琴日我太攰啦...$ S) O8 t5 ]* [, u3 U: j, [, l6 O* m# _
cuterinoa 发表于 2010-7-28 21:11
: @9 z  \% e/ K2 w; O2 N

7 o: B6 X- s4 G. m3 a8 Q1 `& u% Q  \2 e9 b$ g* k
    主要沙发会对其他会员造成比较大影响,所以严格啲,废事啲新手有样学样,乱抢沙发

lovepx 发表于 2010-7-28 22:38:11 | 显示全部楼层
我比老虎咬佐
! y% w+ t6 s6 w$ |/ lcuterinoa 发表于 2010-7-28 10:20
5 v0 D2 G8 x. F+ P

% Y5 F1 E/ A4 L+ y2 E9 H$ x6 G% |$ t( \  a7 e% m
    抵死...话说老虎对女仔特别好

lovepx 发表于 2010-7-28 22:40:10 | 显示全部楼层
主要沙发会对其他会员造成比较大影响,所以严格啲,废事啲新手有样学样,乱抢沙发0 v; C+ T- ~$ V, y+ P
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:14
6 ~4 q9 F, ^  Y( E% M- e

; _; y/ q3 K- j% T. s, u4 w. i# I) [+ h% r
    话说哩部有冇粤语??仲有第二部仲有冇源??我三部都係电驴上嘅版本 ..啱啱睇完前面2部

eegbook 发表于 2010-7-29 06:55:44 | 显示全部楼层
话说哩部有冇粤语??仲有第二部仲有冇源??我三部都係电驴上嘅版本 ..啱啱睇完前面2部7 a, d. u% p. `
lovepx 发表于 2010-7-28 22:40

% `' |* {( ]$ s. U% `1 a; s3 `' [, f3 J
- o, d) ^6 k6 d8 X# V+ f5 Z: g
   第三部,个名系唔系叫做“超魔神英雄传”吖?

kevinchan 发表于 2010-7-29 07:44:06 | 显示全部楼层
话说哩部有冇粤语??仲有第二部仲有冇源??我三部都係电驴上嘅版本 ..啱啱睇完前面2部
: w5 z; D+ k- S% A" V2 n9 o" ulovepx 发表于 2010-7-28 22:40

; Q& Y" X% q) e: M
9 K3 _! e4 j/ {, M/ u
1 `' A' E, R% U- `  F; N( e    咁就真係无留意囖,我未有机会留意

lovepx 发表于 2010-7-29 09:29:09 | 显示全部楼层
回复 42# eegbook 5 Z8 W' O, u9 b0 @& ]/ K

3 [9 W# K. R, K/ y! a3 J, J' j  N/ Y; ?, H- z+ ?# ~0 E
    系吖!2000年TVB播过~

lovepx 发表于 2010-7-30 22:23:15 | 显示全部楼层
   第三部,个名系唔系叫做“超魔神英雄传”吖?1 E& c7 K- Z. F' f3 I' r
eegbook 发表于 2010-7-29 06:55

; c8 @/ y1 d7 z8 k; L/ c
2 c2 T) c  I- |, r
0 ]# y4 G$ C+ h  H' h    咁你知5知有冇粤语啊??

eegbook 发表于 2010-7-30 22:25:59 | 显示全部楼层
咁你知5知有冇粤语啊??
1 W9 O- r$ z% k- Jlovepx 发表于 2010-7-30 22:23
0 ?7 k+ g9 z. W& X0 D! T0 Y% Z

! P8 Q8 v+ x  T+ ?5 w) H4 M我系TVB度睇过,不过唔知有无流出市面呢。

Batcat 发表于 2010-7-31 12:07:52 | 显示全部楼层
想收粤语就要等tvb重播!!

ioq168 发表于 2011-5-17 19:55:07 | 显示全部楼层
经典