[动漫周边] 岩岩係電盧搵到......

ngyan1600 发布于2010-7-28 02:54 6370 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
岩岩係電盧搵到........超魔神英雄傳既LDRIP
" H% V, x; [' g, Y+ V3 M; g以當年壓片技術計,畫質不過不失0 l$ u, m6 V8 e' M1 c7 C
音頻有4條
  n$ `( A- A5 H; u6 w$ D& t日语原配/辽艺国配/台湾国配/台湾国配(卫视中文)
2 z3 }8 p0 c% n) G0 ^; l
# |$ l: m  X7 h, j: D: C5 i字幕有4個,對應上面的: x& z5 L' e# k/ k! r6 G5 O9 e
2 S* |4 _3 T4 a' b& Y1 N) r
大家點睇

已有(52)人评论

cuterinoa 发表于 2010-7-28 03:04:05 | 显示全部楼层
沙发

maplep 发表于 2010-7-28 03:09:39 | 显示全部楼层
沙发
9 U( L: x, p& P: S! F' k& ecuterinoa 发表于 2010-7-28 03:04
# J& C2 |6 Q" d; Z
3 ?$ c4 u$ \! Q: y2 v: f) J2 J
; X7 U/ {' \+ c/ U; Z
    = =还说去睡了。。。还在抢沙发

eegbook 发表于 2010-7-28 03:13:03 | 显示全部楼层
我。。我都系名单粤语多D。

迪格斯 发表于 2010-7-28 06:04:37 | 显示全部楼层
一睇啲图就知道用左好强嘅锐化效果,线收得比较细。。。。我比较中意粗线。。。其实乜无dvd咩?

迪格斯 发表于 2010-7-28 06:05:44 | 显示全部楼层
唔记得讲添,对粤语有兴趣,不过台湾国配估计都够了吧。

eegbook 发表于 2010-7-28 06:15:11 | 显示全部楼层
唔记得讲添,对粤语有兴趣,不过台湾国配估计都够了吧。
, Y  v; W1 u3 Q% P迪格斯 发表于 2010-7-28 06:05

" z5 R/ X/ E3 \, F- d5 B1 c, A) N0 J  c% s6 R' q6 E# `
  W" V" C( }. k9 |
    一睇就已经分析得出黎,果然系高手。

netasa 发表于 2010-7-28 06:32:43 | 显示全部楼层
LDRIP 所指嘅应该就係AV RECODE 信号源来自AV端子输出。 所以再点样录都係有同VHS一样嘅通病,色泽淡而暗,造成锐化度低灰度较高噪点多另外分辨率也低,就算拉大了分辨率都只会係损失画质嘅做法。老实讲我更倾向于DVDRIP多点。  不过讲到配音方面,确实好全面。基本上所有播放过嘅国语版本嘅配音都齐了。有一定收藏价值嘅,除左你重嚟都无睇过国语版啦。

wenwen 发表于 2010-7-28 07:20:35 | 显示全部楼层
有粤语就好了!呵呵,但是好像没有!

ykcheung 发表于 2010-7-28 08:15:15 | 显示全部楼层
得番粵語同日語就OK啦

kevinchan 发表于 2010-7-28 08:21:16 | 显示全部楼层
有辽艺国语都唔错啦,粤语真係无希望啦......画质我唔识研究

ngyan1600 发表于 2010-7-28 08:24:53 | 显示全部楼层
搵到DVDRIP..但係係壓到好細既RM.......4X M既RM,你要唔要.....7 R, W; ^9 `" w/ ^
內置字幕,120M既MP4要唔要! X+ z4 v7 }' t4 g! u  M# u! n
要既可以去JS搵

12345下一页