[粤语动画] 請問有無朋友可以幫手合成“命運守護夜”13和14集,資源我已發系帖內

Ling1988 发布于2010-7-26 15:57 7359 次浏览 75 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-26 21:39:10 | 显示全部楼层
最紧要空运过来唔使你付款,哈哈8 }+ w1 o) T8 |" B: c: j
kevinchan 发表于 2010-7-26 21:36

, N6 m) v4 C; w! c& H* h5 ^+ _
, y3 `! C1 e6 c6 C( v! y& M# O' u! S& u! O/ |% `9 X
    讲得啱 有得食又开心~

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:40:14 | 显示全部楼层
讲得啱 有得食又开心~
/ g! e$ X' A( t7 U: nlovepx 发表于 2010-7-26 21:39

6 b$ N% j; q3 T+ r7 o( E$ J2 @/ M5 P. E# {: l
$ u* M% P4 c' z* \/ a! x3 k( I
    我都唔介意空运一个炒面给我..咔咔

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:40:53 | 显示全部楼层
最紧要空运过来唔使你付款,哈哈" C! o, e+ x9 J% P
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:36

$ _3 F' r$ z" H/ D' s& k. q6 z" }4 l- f! @5 q8 E
我比较想水运.... 水运比较平...

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:43:34 | 显示全部楼层
我比较想水运.... 水运比较平...
5 e2 F2 s  [: t+ ^cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:40
$ y6 b, I. g2 a

( h6 s1 y. X6 O! t& E8 n8 }& ?
- l6 }6 E) j8 ]. W7 _$ ~2 ?3 X    比一个建议你,最便宜了,就係等你有机会来中国嘅时候顺便带畀我哋,咁就真係“一家便宜N家着”

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:47:15 | 显示全部楼层
比一个建议你,最便宜了,就係等你有机会来中国嘅时候顺便带畀我哋,咁就真係“一家便宜N家着”
, u% }) _& s5 h  |kevinchan 发表于 26-7-2010 21:43
) ^1 M+ y: z4 q3 }
% V' i) O4 \6 x# T) R
尼个建议唔错啵.... 但系要实现尼个问题仲要等多好几年

hikaruyin 发表于 2010-7-26 21:47:55 | 显示全部楼层
話說我的命運守護夜連同之前那批壞碟一齊報銷了…都仲未下返…

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:52:46 | 显示全部楼层
尼个建议唔错啵.... 但系要实现尼个问题仲要等多好几年8 q+ ]  J% z( U. E* X, R& f; h: H: R
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:47
' `+ y8 o$ V5 |0 R/ N! z; F+ w1 ?
3 F$ y/ M/ I; E/ R6 W
# E( x8 o% {5 B4 ^6 O
    如果我到时仲係论坛,我唔介意等好多年,哈哈,

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:55:35 | 显示全部楼层
如果我到时仲係论坛,我唔介意等好多年,哈哈,5 l4 V  S3 W- ?" L: V1 h  c
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:52

* c- W+ v  ?7 p) _! l- j  g7 U) A7 n  ~5 }  s, c/ h: w7 |
你应该可以等嘎,除非你变成唔系自由身啦

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:57:47 | 显示全部楼层
你应该可以等嘎,除非你变成唔系自由身啦! X* y: X% m9 V2 ]2 D( G% k# d
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:55
" E7 P$ S4 }' p6 ?* e

. i3 C: m/ s7 _8 k2 X! ~; P1 \" W
, D+ \  P& L* \6 N6 E& I    不是自由身的时候已经是七老八十的时候了= =!到时想动一动都难了

lovepx 发表于 2010-7-26 22:00:16 | 显示全部楼层
你应该可以等嘎,除非你变成唔系自由身啦
% G2 Y4 E  p# F# P- ~cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:55
5 n4 I3 K+ B3 Q# h, u+ ]; p8 o5 h
4 _0 a1 {& x6 B6 }
2 R% E9 ]( p7 n) i& j
    我等得嘅~期待靓女煮面俾我食

cuterinoa 发表于 2010-7-26 22:01:21 | 显示全部楼层
不是自由身的时候已经是七老八十的时候了= =!到时想动一动都难了, H1 l9 Y7 R2 i2 p# Q8 ?0 y
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:57
5 G: e  k2 A# J; I) x8 N8 f
; ]. m% X: X) K# L. H5 W
到时可以叫你的仔仔孙孙去影相片比你睇...

lovepx 发表于 2010-7-26 22:02:16 | 显示全部楼层
到时可以叫你的仔仔孙孙去影相片比你睇...
  G9 n6 C$ o, D. f) C/ Icuterinoa 发表于 2010-7-26 22:01
; e( Q- Z! j, y3 A% O6 h. Q

2 c+ p2 f. \7 M+ j) L! O+ @
% y2 J2 k' d7 }) ?- s6 \# ?5 ?: @, d    影你嘅面