[其它更多] 真厉害O-O

maplep 发布于2010-7-26 12:57 2136 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-7-28 00:37:58 | 显示全部楼层
咁就唔清楚了,话说回来,原来我都经历咗我在粤漫社的第二个生日,哈哈
2 M, t* y) o- s0 \/ Skevinchan 发表于 2010-7-28 00:36

/ {9 ^* z  I, q
+ m- R2 z* R( {  [8 k" {6 }第的第一个有蛋糕吃吗?

kevinchan 发表于 2010-7-28 01:03:16 | 显示全部楼层
第的第一个有蛋糕吃吗?: l7 G5 n, t: U# ~% {9 Z) t" z: K
maplep 发表于 2010-7-28 00:37
/ X- K' c1 ]$ ?. T$ ]- T: y2 Y; |

. [& B& i' f& T
* @% Z: F, [# k# d# M: h    无,去边度搵蛋糕畀我呢= =晕啊

eegbook 发表于 2010-7-28 01:32:50 | 显示全部楼层
那幅图我肯定知道啦,但我想知道被扣星梦的原因,十分好奇. |  z# F6 @4 p: S- S7 N
kevinchan 发表于 2010-7-27 22:50
0 Q# l: b0 O/ y7 z* K$ \) W

9 _8 c' E9 ~$ i% h6 T. R9 M2 a, E0 X4 p' X7 x. l6 U7 B
    乜唔系你扣嘅咩?
  @, Y- u: m' x2 X! V8 S如果系咁,呢个扣分都好遥远下,闭,吊起我条引黎添。

kevinchan 发表于 2010-7-28 04:50:36 | 显示全部楼层
乜唔系你扣嘅咩?
7 ^8 t  ?: p# T  `; u+ w8 O; D( z如果系咁,呢个扣分都好遥远下,闭,吊起我条引黎添。
0 t' _$ |8 i% e2 U2 p  W  reegbook 发表于 2010-7-28 01:32
; N7 D) x$ j0 o& k3 n

! x* {2 k/ h" u6 v
: o4 `1 K! A* o6 ?    如果我扣我应该好深刻,但事实我真係唔知咩回事

eegbook 发表于 2010-7-28 05:27:43 | 显示全部楼层
如果我扣我应该好深刻,但事实我真係唔知咩回事
0 Z+ Z1 k1 R0 g" dkevinchan 发表于 2010-7-28 04:50
# B) C9 O& P. M8 \* W

' m3 e! ^* d) I) C- T6 G3 t0 o/ E0 L! ]$ Y; }8 ~/ k
    世事就系咁架啦,得罪系统哦。。。
) m1 p+ b* Z$ B; t9 \唔知条友系咪系个显示器前做咗D咩衰至搞到咁呢,嘻。

zerosd 发表于 2010-7-28 23:42:45 | 显示全部楼层
距究竟要點犯規先可以變成甘?

eegbook 发表于 2010-7-29 09:16:12 | 显示全部楼层
距究竟要點犯規先可以變成甘?- V' l; \3 r" W( Y' ]$ K- U/ Q
zerosd 发表于 2010-7-28 23:42
4 T) _. U9 D: K, X1 }1 y* X8 Z* I" Y: V; V
& j1 I/ k- j" _& |# R5 o
6 J# a7 S/ F- ^& V1 }7 m- |: _
   呢个问题仲系度考察紧呢,嘻。

kyo1983 发表于 2010-7-29 09:33:54 | 显示全部楼层
唔通距得罪佐我哋D大佬 ?

xiuhong 发表于 2010-7-30 05:25:56 | 显示全部楼层
佢仲可以系呢道生存?強

eegbook 发表于 2010-7-30 05:30:19 | 显示全部楼层
佢仲可以系呢道生存?強
; F& O5 D* Z' K6 J. axiuhong 发表于 2010-7-30 05:25

1 V; P& q7 z% B, P- B: m# q0 t% L% V# ^
, Q/ q7 N8 m4 W$ N% t: C5 a6 y
    咁不如去开过个户算。

ayimei 发表于 2010-7-30 09:26:23 | 显示全部楼层
哇..搞咩..星梦负数既????!!!!

ayimei 发表于 2010-7-30 09:26:58 | 显示全部楼层
被你查觉了
7 y" l! D* n8 p8 {  r基拉杰特 发表于 2010-7-26 14:01
" B) I" W9 f( _) _! O' g$ A
( ^2 ]: Z% {6 X" {- K. w4 e, T
/ l0 |) B+ m! H) w
    果然有潜力啊你~~~