[粤语动画] 求小孩子的玩具全集.粤语.可以下载的!!!

li6320897 发布于2010-7-25 07:18 3322 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
cuterinoa 发表于 2010-7-25 16:26:33 | 显示全部楼层
某网盘有X264,ATV播得果50令集,后面都无播,点会有粤语全集啊!!* r* ]; o9 Y7 x, }# @2 F" p5 g
freedom246 发表于 25-7-2010 16:11
! s  r( W" D: Q( {/ t

, S" n( z3 K8 N. q尼张画面好清澈啵~% T( q" z- S" |8 A
我只想要高清澈画质,乜语言都唔紧要...

maplep 发表于 2010-7-25 16:42:24 | 显示全部楼层
尼张画面好清澈啵~0 H$ S( C! n* y8 ?5 |& x" Y8 c
我只想要高清澈画质,乜语言都唔紧要...
4 Y& H3 ^- j3 o% s6 |: vcuterinoa 发表于 2010-7-25 16:26
' S: W& \! Q  w% H

5 n# X7 ^6 }8 b9 D0 r非洲语能?

cuterinoa 发表于 2010-7-25 16:44:27 | 显示全部楼层
非洲语能?, X3 b2 J) b, {
maplep 发表于 25-7-2010 16:42
* U( U3 T3 d/ B/ f

% L9 x# M* Z! F非洲语经典啵... 值得收藏

li6320897 发表于 2010-7-25 16:52:16 | 显示全部楼层
尼张画面好清澈啵~- o% X/ `: Z# W2 V9 U7 g( Y1 [
我只想要高清澈画质,乜语言都唔紧要...1 y  D. |+ H7 F5 W7 N3 J5 j* P8 e
cuterinoa 发表于 2010-7-25 16:26
- l! j, M4 ~* X) ]2 d0 `
5 e/ {3 B- G- _( ?% ~

# h4 u4 z# E' `/ s7 T% a    听粤语才是精髓啊

cuterinoa 发表于 2010-7-25 17:02:21 | 显示全部楼层
但系粤语睇都一半冇下一半边有睇头噶..., p8 C2 w. G+ e
有齐全集先睇...

li6320897 发表于 2010-7-25 17:10:48 | 显示全部楼层
但系粤语睇都一半冇下一半边有睇头噶..., h+ n3 y3 j- j0 `% v
有齐全集先睇...
# u, m6 m+ q0 @& l8 c% rcuterinoa 发表于 2010-7-25 17:02

3 i' ^* n. E' q0 r+ ^5 P$ {
. D: b3 D. X: z6 `5 r
/ |0 b# H5 D, ^& {9 X$ Q$ ~    没有啊嘛.!!!

cuterinoa 发表于 2010-7-25 17:15:51 | 显示全部楼层
没有啊嘛.!!!
: j! p' U/ N7 V4 }; R1 q6 Gli6320897 发表于 25-7-2010 17:10
- a5 a, f) h# L
+ m  m5 w* m, |$ ^9 r, t7 @1 Q7 Q3 K  F
我自己都等佐好耐...
# h9 u9 Y" _9 Z. p. n" U. P4 K4 B% A/ |( a' `
清澈版 或 粤语 都冇人答复

rihk 发表于 2010-7-29 11:44:31 | 显示全部楼层
未听过,爱莫能助。

东方快意 发表于 2010-8-2 22:01:21 | 显示全部楼层
听说过,无睇过,好似都几多人中意睇

青灵儿 发表于 2010-9-14 15:25:12 | 显示全部楼层
见过日语的!!无粤语波~~高清版,除非ATV重播罗!!