[每日闲聊] 我覺得論壇好複雜好麻類!!!

li6320897 发布于2010-7-22 19:38 1323 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-7-22 21:06:02 | 显示全部楼层
哩度算少喇 你去到绯月 去到灵风仲麻烦啊 麻烦到要用钱来解决

wjr5200 发表于 2010-7-22 21:09:27 | 显示全部楼层
可能我系新手的原因啦!!4 q$ s% w: j% d

3 k  g  Q/ Q0 L雖然壇論有教新手點做的貼[   ]
* x) c9 ^" [" N8 _2 y. T
1 o8 M4 E+ i: t. I8 U但是原諒我的愚鈍.我一D都睇唔明.入來之後.一 ..." o5 D6 \3 B* c) F9 O# P
li6320897 发表于 2010-7-22 19:38
' C& j) C+ u/ D1 Q
' g2 [! M- g0 A4 G3 H: r8 X

6 K9 c" K5 r4 }3 g    人生就系充满麻烦,接受唔到就真系大麻烦了

li6320897 发表于 2010-7-22 21:09:32 | 显示全部楼层
你认为呢???. D3 i& q! c0 f" Z1 j0 l' _
Kiver 发表于 2010-7-22 20:19
4 S# p; R# y; D  L5 u! ~

* C4 Q$ X- P4 M# k! l1 o& w2 w5 }/ k! N+ X3 b  D" v% C
    我認為你比他們兩個都要大

wjr5200 发表于 2010-7-22 21:11:47 | 显示全部楼层
可能我系新手的原因啦!!
# }; y+ ]- G" C3 `6 f2 _* B5 F" f: t2 `+ r% R
雖然壇論有教新手點做的貼[   ]
9 i, I- P: t3 d- @) y
# S6 u9 j) X/ D8 P, ~8 p' S但是原諒我的愚鈍.我一D都睇唔明.入來之後.一 ...
6 N' N1 s3 l  Y6 ^- F' F. {9 pli6320897 发表于 2010-7-22 19:38
0 {0 J2 \' ~" l

Z/ i! K+ i/ ^/ n  T1 q
$ k9 y% {! g/ w, a& Y9 e    那些新手必看我一次都无睇过,因为根本无必要睇的
7 Y, \7 r3 }& J: H4 U. E* p论坛很人性化,多贡献自然有回报

chrisrex 发表于 2010-7-22 21:14:03 | 显示全部楼层
你认为呢???
% o# J% ~' O7 B- S8 I' w' X$ ~: d" oKiver 发表于 2010-7-22 08:19 PM

; ~7 z; N! T" D' Y1 C
$ |/ l2 n9 h; n" b: y# z5 g% A/ m/ a: l- W
    我认为社长最大~

lych 发表于 2010-7-22 21:34:32 | 显示全部楼层
无咩话麻烦嘅,习惯就好了

EASYJOBOK 发表于 2010-7-22 21:36:45 | 显示全部楼层
非常認同"限制條件太多",令某d人覺得麻烦!
  \0 P; R! ^. i3 J# @無法啦...遊戲規則定下來是要遵守的!

yuanhuang 发表于 2010-7-23 02:06:41 | 显示全部楼层
同志们我回来啦,哈哈 。。。。。

kevinchan 发表于 2010-7-23 08:04:58 | 显示全部楼层
- -街長和店長.哪個最大?" b& E# y- g8 c. {# h6 L# L
li6320897 发表于 2010-7-22 20:13

1 q. y# g, d! u( T
& C, \% }4 P' y& v" U' F0 _% g6 R* l' x6 u
    睇权限就知道啦,社长255,街长250

myth1320 发表于 2010-7-23 12:32:06 | 显示全部楼层
MU空間我用代理都下載唔到啊陰公

嚣のЪ 发表于 2010-7-23 12:32:22 | 显示全部楼层
我认为社长最大~
8 M* U# A- m7 g3 k% Fchrisrex 发表于 2010-7-22 21:14

' Q% F4 W7 k; |9 H8 Y0 p- e" r5 Q( I% c/ k, _: A* t

; A, T. {+ ~9 C- f    对!我就是想说这句话~

ckahome 发表于 2010-7-23 21:51:16 | 显示全部楼层
MU空間我用代理都下載唔到啊陰公! Y# o" S# `3 i4 D; S7 R, j. j: G
myth1320 发表于 2010-7-23 12:32
3 W8 r9 S" e" C  z& b) {; i

' ^( [/ t8 y( S! r4 M8 C* c4 ~3 Z2 U  {9 C+ I7 N) o0 b
    你边个地区啊,我直下都OK喔