星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] [转载]【为食龙少爷(1、2两部)】[26+24集][rmvb+pmp][粤语无字幕]

艺朵草 发布于2010-7-20 11:44 4136 次浏览 41 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
: y  @/ q6 P! m) \; X
【動畫名稱】:为食龙少爷(1、2两部)
0 Y+ i/ z2 m1 N1 q【播出时间】:1995-05-10' R1 z! }6 J6 M; y# q1 E0 f
【集    數】:26+24
* h1 H  |7 r9 o. s3 E1 _5 G【文件類型】:rmvb+pmp- x! ]: a8 c' f8 H3 V$ J
【文件大小】:8.58GB
! f- g  a0 {+ \1 T* K1 D" ?【放種時期】:未知
$ I! v$ F6 q5 l【語  言】:粵語无字幕/ C8 @& L4 v, J% P7 m3 t7 W6 c
【分  辨  率】:第1部-352*288,第2部-640*480
5 I# y! _3 K$ `$ h; x【其       他】:VCD画质,TVB粤语配音
- w8 |# h# Q. N* n& B
* V  @1 X! ?3 \* W& H4 I

为食龙少爷

为食龙少爷
2 K2 k4 m. Y. {" W
(图为漫画封面)
% ^/ P( Z8 t9 S* w; t4 }6 H+ ~' \2 H: A7 t8 v

1 ~1 O8 q' w& q7 T* j配音:
( }- T( E4 X2 i/ S$ C3 F8 q五更——林丹凤                           鹿谷初葉——梁少霞9 z" m5 [+ h4 a# l( k
二更——郑丽丽                           志歷屋葉月——林元春- D# x2 ?' f5 K! F& F* O  ^
洛露——李锦纶                           高倉川太——何国星
9 H3 `1 S) K1 ?3 V. b0 o$ n哥斯——源家祥                           御殿場蘭華——曾佩仪(第1部)、黄凤英(第2部)         
& m5 o: `- @/ I; t  U) }) t/ L" Y憂愁——蔡惠萍                           高倉細之介——袁淑珍
: t% I- J, q, o- I9 q& ^鹿谷葉三——林保全                    地山田橋之助——黄丽芳# c0 a  W! A. I9 f
加山大將——卢素娟                    志歷屋立秋——招世亮6 D2 {2 O6 n- x4 q9 W6 E( O
單單——沈小兰                           雙雙——谢洁贞
5 I9 I- K; |% ]/ t' I% O, |$ P
6 _) }# O' ^/ L
; V7 m* ?4 B9 ^+ p1 U  T: Y直接点击下载:http://dx.dl.bt.ktxp.com/torrents/2008/04/12/6023d0d6835b45c0df1e36fb3b4d8038ded921a9.torrent& h* |9 e/ m' G$ W4 B+ h
(出处:http://tieba.baidu.com/f?kz=816124697
7 O" M  X: _4 C2 o# G# k3 [, w; L! i' H
为食龙少爷1+2.torrent (183.39 KB, 下载次数: 12)

已有(41)人评论

基拉杰特 发表于 2010-7-20 11:46:18 | 显示全部楼层
老物我来支持

艺朵草 发表于 2010-7-20 11:48:02 | 显示全部楼层
转载唔一定要以附件形式噶呵?直接贴BT地址得唔得噶?
9 R- f9 |; L; ]) ^1 ^另外,点解会有两个附件嘅?

lovepx 发表于 2010-7-20 11:48:53 | 显示全部楼层
老物我来支持
6 r0 ^, o! U8 z8 d5 E基拉杰特 发表于 2010-7-20 11:46

- ^9 W& ?" M9 E5 K3 M" _+ E, K9 Y+ r# a

" u  S; Z1 L& l7 h6 `& F4 ~    我表示怀疑此种是否死种

艺朵草 发表于 2010-7-20 11:50:52 | 显示全部楼层
回复 4# lovepx 3 x) Y6 v3 [+ ?% R$ Q$ ]# n' l
- p/ U. g% L# K5 ]+ R, e

3 [9 a* H/ N7 h/ T7 Z0 ~    唔会,我试过,速度仲颇唔错,可以放心下载。

基拉杰特 发表于 2010-7-20 11:58:40 | 显示全部楼层
我表示怀疑此种是否死种3 N% j2 M6 v% Q" F
lovepx 发表于 2010-7-20 11:48

7 T, K% p0 E  ]5 n
5 i8 `7 y% u" K
2 U7 p2 W$ \' ?8 V/ Q, T8 i% v/ @9 V    是哦!不过LZ说了没事了

kevinchan 发表于 2010-7-20 13:55:04 | 显示全部楼层
转载唔一定要以附件形式噶呵?直接贴BT地址得唔得噶?
' S6 l, ]; Z% T% ?4 _另外,点解会有两个附件嘅?3 q+ }" T( y7 @5 b/ M
艺朵草 发表于 2010-7-20 11:48
2 {% y5 ]$ Y: D

2 s3 ~$ ]# B0 A8 g2 n; f  v
! P" w0 |$ U9 r( K    无规定一定要以附件形式的......仲有,我都唔知点解你会有两个附件,肯定係你自己上传的,唔关系统事

艺朵草 发表于 2010-7-20 14:57:39 | 显示全部楼层
回复 7# kevinchan
2 k, O9 I/ k! Y& Z7 B5 l  `( g' k2 G- Q) v) y1 x% W

7 ^/ _, W+ k! j6 a    噉我知道啦,我第一次上传嗰阵(唔知点解喺“批量上传”)一直都停系34%,所以就转咗去普通上传度重新upload过,可能佢就自动添加咗挂。。

kevinchan 发表于 2010-7-20 15:01:23 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
5 n9 W$ R8 c5 M; N6 t* k4 B: D
) U7 z: \. ?1 H+ G! E: z# N' D, I6 R) V
    噉我知道啦,我第一次上传嗰阵(唔知点解喺“批量上传”)一直都停系34%,所以就 ...
. w6 m( _+ z8 B1 U4 y艺朵草 发表于 2010-7-20 14:57
* w! s( v/ V) ]& b& _
* u  \: q# S# L6 g+ E1 j: c3 Z

8 }3 G4 l: j7 r+ H6 P    嗯,应该係咁= =话说你重复发帖了,我帮你delete了

艺朵草 发表于 2010-7-20 15:05:20 | 显示全部楼层
回复 9# kevinchan ' X2 G9 n% e! O, u6 |3 r2 P- y$ `9 L

x. `# w- ^! z  X3 r. [( o5 k- K9 x. K. q  z  r
    系啊,唔该晒,已经两次啦,都系见佢冇反应刷新之后重新写过再发,点知就见到两条啦。正准备改,估唔到你动作咁快。。; \! f- s, _  ^# D4 F9 T/ C
0 I4 g/ z0 D, z
   关于第一个问题,如果直接贴网址,噉大家就唔使花费星梦,噉我算唔算协助“偷税漏税”啊?但因为资源真系唔系自己嘅,而且网址系可以搵到直接下载嘅,又冇乜理由要人哋破费喔。。

基斯 发表于 2010-7-20 15:08:40 | 显示全部楼层
唔讲真系唔记得系有两部嘅

maplep 发表于 2010-7-20 15:08:52 | 显示全部楼层
好感动。。。. T* \. @4 Z, U5 d+ P+ T/ U
希望有人搞合成

1234下一页