星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求《超时空金牌小女将》同《猫狗宠物街》粤语版

艺朵草 发布于2010-7-20 08:40 2735 次浏览 13 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
1社区币
RT,《超时空金牌小女将》系TVB嘅译名,即《大运动会》,日语嘅全集我就有啦,想要粤语嘅。
& o6 B4 L. m0 t; ?) J! S1 j% y) ]# p% s
要TVB配音嘅,如果有DVD画质当然更好啦~! K- q$ M4 U6 t3 @; t3 I4 @

* v; L3 C" n; I# {) C5 Q; t悬赏实在系少嘅,但穷啊,麻烦大家帮帮手啦~

最佳答案

查看完整内容

超时空金牌小女将就无啊啦应该系绝种啊啦!猫狗宠物街就比个连接你啦! http://www.megaupload.com/?f=6TFRLHJL

已有(13)人评论

小c 发表于 2010-7-20 08:40:55 | 显示全部楼层
超时空金牌小女将就无啊啦应该系绝种啊啦!猫狗宠物街就比个连接你啦!
; I( c& ]9 n9 H- o( o9 |http://www.megaupload.com/?f=6TFRLHJL

基拉杰特 发表于 2010-7-20 09:14:58 | 显示全部楼层
超时空金牌女将一直没见过浮头,等其它高手,猫狗宠物街当年私家屋有发布录音版:http://www.megaupload.com/?f=6TFRLHJL  想要DVD画质的话!不太现实

基拉杰特 发表于 2010-7-20 09:32:10 | 显示全部楼层
超时空金牌小女将就无啊啦应该系绝种啊啦!猫狗宠物街就比个连接你啦!
, e0 W' w) r9 H% D. s) n5 Z小c 发表于 2010-7-20 09:07

& I6 p- ?4 c8 Z+ }* C5 O' ]4 J' \0 i9 d* X# H; M  m
6 H* {6 c$ n1 y: W8 F* [
    原来有人比我早来了

小c 发表于 2010-7-20 09:42:07 | 显示全部楼层
回复 4# 基拉杰特
  ]: \+ p- _' u' I( }% P; P6 B/ _5 s" O7 j/ S
% Z; L& N8 ]0 s
    早你一步!!

huang 发表于 2010-7-20 09:57:15 | 显示全部楼层
片源烂通街,粤语烧香去

lovepx 发表于 2010-7-20 10:12:09 | 显示全部楼层
片源烂通街,粤语烧香去
# t- p; \1 U6 Uhuang 发表于 2010-7-20 09:57
8 o( U% i0 N3 ]6 I% |

+ a4 W$ E! h; Y( f9 s2 h" \4 F: H! d, O) P% u6 x" W. q4 j6 K* [" q
    诗人??

Ling1988 发表于 2010-7-20 12:56:49 | 显示全部楼层
回复 6# huang 2 v! V8 U; K) p' T" x6 I' M6 m

+ N+ I% a) g/ X& J9 S0 y' G0 g# M* @8 f/ R
    H大叔好有文采啊

maplep 发表于 2010-7-20 13:02:48 | 显示全部楼层
哈哈。。。H叔最近神出鬼没

kevinchan 发表于 2010-7-20 14:00:21 | 显示全部楼层
大运动会我知道某人有,不过唔全,片源我都有日版和美版,早就收藏了
/ g' G7 v6 E2 s! z, k# {! ?) B猫狗宠物街我就唔清楚了

Ace0210 发表于 2010-7-23 07:46:35 | 显示全部楼层
超时空金牌小女将低低畫質rmvb日文版就找到~好耐之前

LAIKAHEI 发表于 2010-7-28 21:32:53 | 显示全部楼层
回复 10# kevinchan 6 Z: o* \9 g5 o2 e% h5 H

% p5 }5 I; y- ?$ p6 E1 Y! q咁可唔可以話我知係邊個...我想收粤语音頻合....
5 D) U, l; ^6 c7 }: t唔齊都冇所謂...

12下一页