[其它更多] [115][SGT字幕组出品]《Generator.Rex.变形小雷 第一季》[1-9集][RMVB]

kingman 发布于2010-7-17 00:31 1902 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kingman 发表于 2010-7-17 17:32:23 | 显示全部楼层
果然係美国,因为画风感觉太像了
. a0 e9 O) w. k; }; }kevinchan 发表于 2010-7-17 14:04
% ^2 h7 E5 u" e- O$ B* X
4 V' J/ l/ {: R
美国的动画片还是很不错,超级英雄片大爱呀

kevinchan 发表于 2010-7-17 20:00:43 | 显示全部楼层
美国的动画片还是很不错,超级英雄片大爱呀/ N: S' d! N5 |; w+ I; `) e
kingman 发表于 2010-7-17 17:32
$ K! {( R  ^5 Y6 }! W) o& Y
3 K/ U7 v, _0 \; S4 h
( @; e6 V6 e, S) i9 s
    有机会我都要睇下,多谢推荐

timaousi 发表于 2010-7-17 20:58:39 | 显示全部楼层
點解我覺得甘似國產嘅!

kingman 发表于 2010-7-17 21:43:09 | 显示全部楼层
有机会我都要睇下,多谢推荐! ~6 g# n& C4 q" ^* D
kevinchan 发表于 2010-7-17 20:00

0 {% n: {: j+ p( Y. d5 r% X5 R3 M; Z  F: v3 E' h: e1 M( @' G5 f

. Q3 C8 N! z8 C$ w: }    现在下载也行呀

kevinchan 发表于 2010-7-17 21:45:03 | 显示全部楼层
现在下载也行呀
2 ~- u5 j6 i$ j8 `0 Z4 t8 [kingman 发表于 2010-7-17 21:43

! o/ `7 R1 {" f
- P# V2 F+ r6 Q$ E7 D# L! A. y8 B1 |. l; U8 q2 y7 E: D
    不过暂时唔係好想睇,一般我都係等无聊时先嚟睇

kingman 发表于 2010-7-17 23:11:25 | 显示全部楼层
不过暂时唔係好想睇,一般我都係等无聊时先嚟睇
7 \0 ?0 Y& l, ]3 h9 A$ N& n: Mkevinchan 发表于 2010-7-17 21:45
* l7 F$ ?* Q" h8 r4 z( X1 S- V0 M5 Z4 E
6 ]6 K2 ]/ Y, O

9 p3 [; n7 p: k  F0 K7 F1 y    短期内还不会过期,你就看着下好了

kevinchan 发表于 2010-7-17 23:15:36 | 显示全部楼层
短期内还不会过期,你就看着下好了
) e5 K$ h9 M& t. R; A& d0 ~( mkingman 发表于 2010-7-17 23:11

: \/ b' P( A: E4 d+ m
- j& Q. w4 i- c& @
0 `# E; j% `) X0 A2 u    好的,我有空会留意的,前提我要合成完我的那套动画先

kingman 发表于 2010-7-18 09:40:43 | 显示全部楼层
好的,我有空会留意的,前提我要合成完我的那套动画先* y( r8 h" ]  r+ l, a+ ~: b
kevinchan 发表于 2010-7-17 23:15

+ l9 m$ Y* Z, n+ l准备合成什么动画??

kevinchan 发表于 2010-7-18 13:09:33 | 显示全部楼层
准备合成什么动画??
2 \' Y& T, ^1 A3 N' J, C/ ?8 [0 Skingman 发表于 2010-7-18 09:40

( y% m  D( U! x1 B2 H8 W. V% {: V! X; L! C, O

6 F& ]+ S; U' i( d# s    我部【爱美】都未完成,而且速度龟速进行.......係我咁多部动画之中最慢嘅一部..都怪我自己懒

kingman 发表于 2010-7-18 13:36:28 | 显示全部楼层
我部【爱美】都未完成,而且速度龟速进行.......係我咁多部动画之中最慢嘅一部..都怪我自己懒[em ...
7 `# D! g5 Z4 T- M7 k* Jkevinchan 发表于 2010-7-18 13:09
" A4 f+ H, m% {2 T: F1 r6 c- O
* v. L# n( G9 {7 ~( c8 N
2 X% _/ |$ y- d
期待下看你的成品了

kevinchan 发表于 2010-7-18 13:44:19 | 显示全部楼层
期待下看你的成品了$ y9 T) o  D; J
kingman 发表于 2010-7-18 13:36
' o6 {& S2 o6 y) A- W

H4 f* x6 v* Q+ E' s9 l
7 g: F- I. |+ k6 a( B' S0 c. O! y4 \    才合成到26集,还有8集,真係想快啲搞埋掂佢

kingman 发表于 2010-7-18 16:58:35 | 显示全部楼层
才合成到26集,还有8集,真係想快啲搞埋掂佢8 u9 @( L) k( a# q" M* T
kevinchan 发表于 2010-7-18 13:44

& e) s9 @0 \9 Y; I
1 H. c, d% T  D* V; C* z; | 努力搞定吧