[生活百科] 【RCVO】黑执事第2集粤语配音

白鱼佬 发布于2010-7-7 08:54 2087 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
百劫星羅 发表于 2010-7-9 22:46:49 | 显示全部楼层
唔顶点得啊!我就系里面嘅杯具男啦!大家多提意见啊~

叮啊叮 发表于 2010-7-9 23:03:08 | 显示全部楼层
哇~!!!!!!好期待第三集啊~!!!!

白鱼佬 发表于 2010-7-9 23:06:41 | 显示全部楼层
哇~!!!!!!好期待第三集啊~!!!!
0 a! r! }0 [0 e叮啊叮 发表于 2010-7-9 23:03
+ T/ j$ O) s! P. Q. r
. ?, S8 \2 @- h1 d0 _$ ?* J) n5 G
! J( V, w, r# z0 y& G/ h
    哈哈哈..好~

紫丞少主 发表于 2010-7-9 23:37:57 | 显示全部楼层
多谢大家嘅支持,我地会继续努力

kevinchan 发表于 2010-7-10 01:31:06 | 显示全部楼层
睇完,配得唔错,值得期待

空灵 发表于 2010-7-10 09:41:04 | 显示全部楼层
个细细粒系咪女仔配架?把声好靓,但好鬼生硬,小弟觉得成集比佢整到降低哂D质量,唔该叫佢配得有变化D(即 ...: J0 t9 w  Y9 y: P% {
eegbook 发表于 2010-7-7 22:44
! W9 k7 ^8 B! Z8 }2 L6 J
. W. @. I/ L; b- X0 H8 M2 C: y1 t% f. q
; K4 _9 X% O5 l6 ?$ a
    夏尔讲嘢本来就係冇乜感情咖啦~你要求太高啦~

白鱼佬 发表于 2010-7-10 11:45:20 | 显示全部楼层
夏尔讲嘢本来就係冇乜感情咖啦~你要求太高啦~# ?% E+ Y3 u% M5 {) R
空灵 发表于 2010-7-10 09:41

4 \2 \, \" c3 ?# i+ y4 @2 x( n) @( o1 N  ~4 y9 \

+ j* s8 m- S" k    哈哈..多谢你地D意见啊..我地会努力做到最好的~

白鱼佬 发表于 2010-7-10 11:46:25 | 显示全部楼层
睇完,配得唔错,值得期待& @/ A, F9 I8 h& @9 w# p
kevinchan 发表于 2010-7-10 01:31
& I  Z# O# [7 _" O# ^( {' l

$ J* O7 E* ?: ?# A
1 M  n/ A+ d4 W& w9 N    嗯嗯..以后新作会继续在这发布的....请大家期待..

紫丞少主 发表于 2010-7-10 16:39:41 | 显示全部楼层
小白辛苦你了,一条一条地回复。我们会继续努力

百劫星羅 发表于 2010-7-10 16:44:37 | 显示全部楼层
Oh~凡尼尔配得太差了!mic又不好,糟蹋了..

白鱼佬 发表于 2010-7-10 21:14:00 | 显示全部楼层
大家来支持我地RCVO吧....~

叮啊叮 发表于 2010-7-10 21:27:55 | 显示全部楼层
回复 34# 百劫星羅
( F& V9 _$ ~: S# l! n
0 A2 h  f8 ^; T' q5 y: T. h+ z- L8 x/ B( F+ X! q
    凡尼尔不是配得唔好,系mic太不行了。