[其它更多] [115][eX-Driver 極速戰警][1-6集][日/粵語]

LAIKAHEI 发布于2010-6-19 19:15 2780 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
# v9 o, A; w" ?/ ^" X% A( ?9 k' r  _% \! C4 X( M4 B
【動畫名稱】:eX-Driver 極速戰警
2 l% W& y: [6 y1 O+ N【集    數】:1-6集
2 p4 j+ _5 `  ^【文件類型】:mkv (外國片源的...畫質還可接受)原因係我搵唔到正常既日片源.....
8 Q( N& G- q) [) b【文件大小】:200-260mb# O( ?  y5 A$ H0 a) q4 O  F* N& h4 y& {
8 Y( i, x  m) p. ?* E" I4 @& J& A1 ^# T, q& ?+ }3 @
【語  言】:日/TVB粵語 /英文字幕
! s: r" u: c6 |$ t/ L3 @! a 0000032938.JPG - Z2 k7 t3 N! d' I
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

tandong + 12 + 80 + 2 原创内容

已有(33)人评论

xerox 发表于 2010-6-19 19:20:12 | 显示全部楼层
坐沙發了! 謝謝!

Ling1988 发表于 2010-6-19 19:36:47 | 显示全部楼层
好多高人啊!多谢分享先

tandong 发表于 2010-6-19 19:59:34 | 显示全部楼层
楼主,图片最好上传才好显示!

LAIKAHEI 发表于 2010-6-19 20:25:49 | 显示全部楼层
好多高人啊!多谢分享先
' h9 r; c4 O5 X! p7 c) O" @Ling1988 发表于 2010-6-19 19:36

. K9 V9 ?0 O$ t
6 l1 |  g: u4 j# H: B$ B7 c* u- A/ s- @& h6 l# l/ H
   我第一次發資源....咁快就...
6 x! B: M% F6 X. ]4 O+ {我平時係伸手黨泥咋.......

基拉杰特 发表于 2010-6-19 21:00:20 | 显示全部楼层
这部原来叫极速战警,看图有印象

timaousi 发表于 2010-6-19 21:17:56 | 显示全部楼层
睇上去好似唔錯!LZ辛苦啦!

huang 发表于 2010-6-19 21:43:13 | 显示全部楼层
有时间下来看看

YM 发表于 2010-6-19 21:45:36 | 显示全部楼层
呢個我未看過多謝分享啊下載收看先3q。

天才不二 发表于 2010-6-19 22:25:15 | 显示全部楼层
睇标题完全无印象

aaron81 发表于 2010-6-19 23:07:05 | 显示全部楼层
呢个我都没有睇过~

netasa 发表于 2010-6-20 00:07:16 | 显示全部楼层
+ {! Y4 y# r) }
, V1 f( p$ o2 P$ p5 L8 g3 i入嚟睇片源.
* Y* i! G3 J' {$ j8 v
* p5 M+ @0 E  {6 H; u0 D4 W7 Q# O睇过了,感觉片源一般,仲有两三集有字幕广告之类嘅嘢。   第六集只係日语填充部份长D 同埋有多小地方不及嘴型而有D 声音不同位嗜。不过如果唔细心睇係OK嘅,唔会影响整体观看流程嘅顺畅感。  1 l, F4 J* n+ j; t; u, `4 L

6 r  K3 v% r  F感觉係好似OVA作品,好短下。  好怀念“柯南”把声! 多谢LZ发布!

123下一页