[旋风分享] 115下载(不定时更新).<83年足球小将. (88-128粤语)

谭凯朋 发布于2010-6-16 16:19 4755 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
dong1976 发表于 2010-6-19 23:13:58 | 显示全部楼层
好贵价钱喔。

alam 发表于 2010-6-19 13:25:37 | 显示全部楼层
不定时更新?幾時更新完, 話我知!

迪格斯 发表于 2010-6-19 08:46:22 | 显示全部楼层
其实不是钱的问题,我到那边下载前都一样买附件,唔系好似唔系几好咁。
  U% i+ |( {, Q4 t; P0 F
1 Z/ {$ {0 Q* `. h不过现在都系持观望状态先,最好都系由57开始整一个附件出离购买,费事下咁多。。。。

希罗游 发表于 2010-6-19 08:31:53 | 显示全部楼层
可不可能免费啊???

kevinchan 发表于 2010-6-19 08:10:21 | 显示全部楼层
原来道高一尺魔高一丈...佩服...佩服...
" Z* b' H3 ~+ T  |. w; f1 E
1 Q6 M3 h( a' b人家想稳D钱这.甘都要赶绝我..$ G- j8 j3 x- [1 Y" @$ C" n* I! C9 X
# X3 M3 o0 Q- {5 F0 V3 i
看来每个文件要加压.设个密码 ...! }- ~! |; R- J) J3 y2 U# w8 j- \; B
谭凯朋 发表于 2010-6-19 00:46
有心人自然会买

谭凯朋 发表于 2010-6-19 00:46:41 | 显示全部楼层
- ]. h; I4 N& Y7 N1 \, u
原来道高一尺魔高一丈...佩服...佩服...  V2 q3 q* X' c
: \% R5 l4 A$ V7 I
人家想稳D钱这.甘都要赶绝我..! l9 R. F0 o( q1 s1 u
- j8 H* E) D5 [8 R5 \
看来每个文件要加压.设个密码..在这里公布密码..# f! q5 p# {" S, L) F% Q6 F

( y; Y  K- B, D哈哈.....体你地买唔买...~!!

xerox 发表于 2010-6-18 23:39:35 | 显示全部楼层
神鳥大人教路, 去115 可以省星夢。 謝謝分享!

kevinchan 发表于 2010-6-18 22:36:53 | 显示全部楼层
據說是雙重收費" x: s7 G! }9 Y! k. A
srta 发表于 2010-6-17 22:34
现在收费更加严重了,哈哈

kevinchan 发表于 2010-6-18 22:35:54 | 显示全部楼层
超...上传都无咩钱收入...浪费时间先.....+ x  |! I+ j2 D3 E& n9 I+ i
谭凯朋 发表于 2010-6-18 17:35
你之前透露咗其他论坛有,所以我谂有部分人都去咗那边下载囖,除非你将嗰边权限设置一下啦!我呢个建议而已,请别怪我多口!.........& A2 y* L4 ]: b& r% m5 B8 j$ |
不过我就无所谓,我係两边下载都係免费,咔咔

迪格斯 发表于 2010-6-18 22:14:49 | 显示全部楼层
你都系传左57一直落去比较好,宜家咁样觉得有啲混乱。。。。寻晚下载过88集格式同埋之前1-56的,系米都系你度来源?

迪格斯 发表于 2010-6-18 18:07:50 | 显示全部楼层
超...上传都无咩钱收入...浪费时间先...... x- m; h- W1 Y8 \, F) l
谭凯朋 发表于 2010-6-18 17:35
4 {! F8 B/ x7 ?8 a& l! o, V# U
你唔应该出声话其它论坛都有,由于那边下载唔需要金钱,同埋好似又开放注册了,呢边就当然无乜人会花钱买下载文件咖啦。。。。

谭凯朋 发表于 2010-6-18 17:35:49 | 显示全部楼层
超...上传都无咩钱收入...浪费时间先.....