[吃喝玩乐] 今日是水后夜月姐生日,祝生日快乐!

tandong 发布于2010-6-1 07:33 2536 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:06:08 | 显示全部楼层
水后姐姐又叫我衰雀 .......乜我有咁衰咩 ; T! e# W1 I0 r5 [) p. l# O( @" W
PS:我都知道老虎呃贴噶喇
0 O  l. ^7 R* A: U7 R& C4 z) ], Skevinchan 发表于 2010-6-5 07:44

3 ~/ u7 x, ^* O( a0 o+ n* ?0 R. ~2 k0 x# \

0 E. _0 j1 h( m' \    點只衰啊,仲好衰添,jk  + v: N8 Q/ U( r9 `7 R4 j% |
哈哈,咁你仲唔快動手~

夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:10:02 | 显示全部楼层
老虎开生日贴,讲真我都觉得几意外噶!!     不过无谂 到对象係夜月嗜!!: |8 ]& K% v8 z1 Y1 l" T
netasa 发表于 2010-6-5 07:52

1 N1 |/ X' s% K) [) ^# s( k
3 f; t' A2 d! w. h: y# X6 U* \# H# J4 b- B% Y: X' h
    same as you!!!!

夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:17:42 | 显示全部楼层
人地都吾领情,我D人品有问题吧!算了,没下次了!
# Z$ y# s* l- v; W1 X1 a8 ltandong 发表于 2010-6-5 08:49

. f& O: o$ w/ U. C3 }1 L( m/ l
% |# n$ B# j* m0 x! d; K
( [1 @* a( s, i    哇,乜你咁講嘢啊~~~ 以後我又點敢上! 4 M# A5 R6 [( r/ M6 L2 F
唉,你都唔想我畢唔業伽5 P; @5 v( z' F9 ]( I% A$ m

7 ~7 x3 _# v9 w# k# G哪~ 送禮物不分平貴,但是最緊要啱心水嘛,喺咪? 4 s$ N. ^- Q; ?/ i, z% b
咁我就講下我鐘意咩啦, P$ M5 w( V) @9 e- i: N) n1 X/ z
我鐘意tiffany 同anna sui 嘅飾物啦8 P+ D) t3 w% e- o0 {
lady M, junior 嘅cheeze cake 2 H5 ~6 _/ G8 E+ J" a- A7 C* g
abercrombie 嘅衫啦" Q4 \& g3 f/ t2 T. n4 |& l$ x, r, V8 \; l
aldo 嘅鞋啦
9 ]' S8 f' {. S5 G3 ]3 T4 R9 A: O8 V3 ]etc 啦~~~ 哈哈
- c. }  T7 {# B( J6 H  {
7 z; c# Z! p  @4 U7 z: Q7 \下年要識做啦

夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:20:13 | 显示全部楼层
下次送蛋糕畀我係啦 ......不过无木目的,事先声明
  H/ I3 b  l4 [kevinchan 发表于 2010-6-5 16:04

# j8 w" [, `' z# a4 G. h1 \/ O; P2 L+ @" w
' G/ h/ I) j  K5 ^1 b0 @
    乜雀都食蛋糕嘅咩?
- h3 t2 Q4 N" f下次? 我以唔知咩咩長老嘅名義要你發木目,哈哈

kevinchan 发表于 2010-6-6 07:41:36 | 显示全部楼层
乜雀都食蛋糕嘅咩?
% l4 N+ p/ @, j4 h2 I8 M( R; u下次? 我以唔知咩咩長老嘅名義要你發木目,哈哈9 Y9 s6 ~2 |4 n' c
夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:20
此雀好中意食蛋糕咖!......老实讲,木目真係咪搞我

kevinchan 发表于 2010-6-6 07:42:31 | 显示全部楼层
你想要? 送D俾你都得啊,我冇所謂嘅% M1 R( |4 l8 a8 Z5 V. Q& m
反正我要來都冇用( o. t2 n2 a8 Z: ?* P% U3 Q
夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:03
唔争在送啲畀我,如果可以送的话...等我攞啲点券嚟威下都好

kevinchan 发表于 2010-6-6 07:43:45 | 显示全部楼层
點只衰啊,仲好衰添,jk  
. w1 k, C& _! K1 J4 [/ v哈哈,咁你仲唔快動手~7 w4 m6 ^1 Z+ h2 U$ t* u6 \
夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:06
动手?太迟喇!算啦,我好仁慈嘅,唔会秋后算帐

kobe1992 发表于 2010-6-6 20:45:11 | 显示全部楼层
雖然過了=.=" 但也想祝你生日快乐阿 ~

netasa 发表于 2010-6-7 09:22:22 | 显示全部楼层
哇,乜你咁講嘢啊~~~ 以後我又點敢上! 7 t- i% P0 o$ |8 z5 c  a
唉,你都唔想我畢唔業伽
( d, b6 h2 ]% A5 Y' v3 Z, w# Q! T9 {# T( ~. P
哪~ 送禮物不分平貴,但是最 ...
9 ?' n5 m3 U: r2 d6 {" K夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:17
7 b- C9 L# B& i9 P. m4 K

0 @4 E. P4 P2 b$ l+ ^" I8 r* P
( l& z- `# @* @    下年会唔会有真命天子送比你啊!!   不过你钟意D嘢加埋都几那利果啵!!
( M6 ?& x: i8 @. A/ q
  j( V& ^$ ?/ e1 c) S' {PS:咁夜都唔训?温习?伤身阿!

netasa 发表于 2010-6-7 09:27:11 | 显示全部楼层
你想要? 送D俾你都得啊,我冇所謂嘅
4 I6 Y8 R2 k! G7 W' N反正我要來都冇用
# e- o# E0 ]  Y3 T+ w夜月星辰 发表于 2010-6-6 02:03
# u, S1 u  {$ @/ g
' J( Q2 R  s0 P% J: b, O2 @% e/ ?
4 ^4 c; ]4 l# a7 a% e4 J6 ~
    可以嘅话,我要0.1券 与众不同够特别!!  8 P; T* v7 T& l" s( @

' q. D4 J& j' D3 Y你唔好咁大声讲无用啦! 有咩用心照就得啦!