[吃喝玩乐] 今日是水后夜月姐生日,祝生日快乐!

tandong 发布于2010-6-1 07:33 2532 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-6-1 23:20:00 | 显示全部楼层
睇来月姐姐还未出哦~

aaron81 发表于 2010-6-1 23:20:24 | 显示全部楼层
漏左讲句生日快乐~

aaron81 发表于 2010-6-1 23:21:47 | 显示全部楼层
纱发是我的!!4 j/ X) ~) ~5 J$ ~
tandong 发表于 2010-6-1 07:36
* c6 C9 R  D  U
这贴竟然是老虎开,有点吾相信~6 u* \: d6 w: i- Q  |$ y6 l
变左温情的老虎~~~~

kental 发表于 2010-6-2 06:16:21 | 显示全部楼层
唔理,我肚饿者;见到蛋糕我就无晒抵抗力了,食左先讲

aaron81 发表于 2010-6-2 06:47:44 | 显示全部楼层
水后月姐还是没有出现,浪费左老虎难得的好意

kevinchan 发表于 2010-6-2 08:09:47 | 显示全部楼层
"老嘢们"办事不力,竟然搵唔到水后上嚟

tandong 发表于 2010-6-2 08:55:52 | 显示全部楼层
水后月姐还是没有出现,浪费左老虎难得的好意! L$ q+ Z" _+ z) S6 }9 s
aaron81 发表于 2010-6-2 06:47
2 n" F" G! ~2 P6 s0 G
$ Q% `' {! A% a

0 v1 \7 _8 K+ @) ^( ~    上来就罚距发木目!!!

夜月星辰 发表于 2010-6-3 09:28:48 | 显示全部楼层
你地使無使咁啊~~~
+ d& G/ q4 Z8 P哪,我有睇曬咁多個貼嘎; I& A+ c. q* {: }0 L" ~  n
1多謝曬各位啦,仲記得我生日同埋講生日快樂
' j5 E6 @  i& P$ x) G+ M2 老虎,你都行咗D 囖,得個生果蛋糕,系都系送個lady M 嘅蛋糕啦系嘛?
# M0 G2 `# V/ F; N- C0 X3 相就冇啦,人就有個哈哈,不過我諗都冇人見到我上咖啦

tandong 发表于 2010-6-3 11:24:31 | 显示全部楼层
你地使無使咁啊~~~
4 W* J( T) ]* \& _( M哪,我有睇曬咁多個貼嘎
4 {" a! T3 q% G& T6 Q1多謝曬各位啦,仲記得我生日同埋講生日快樂
  i  K5 k' d% S( B$ K2 老虎,你都行 ..., L2 G0 i0 o4 h# d" F  i, I
夜月星辰 发表于 2010-6-3 09:28
# c/ X/ X( Z6 t$ ?: |- `7 o

9 K- g: g* s2 h6 @6 b& F0 n7 |7 d# D! V% j2 q/ R; s8 k
    5 A4 @4 h! B. u# p$ V% n
呢个是新款芝士蛋糕来架,吾发木目睇真人更好!!
+ q& B$ N! G4 C7 [5 T你米是咁就算,无D实制表示!!

kenhai74 发表于 2010-6-3 13:50:53 | 显示全部楼层
水后月姐嘅头像如果喺真人禁就唔错囖,一定好多人追!

kevinchan 发表于 2010-6-3 13:58:21 | 显示全部楼层
你地使無使咁啊~~~ - P: ?+ s, ~% n
哪,我有睇曬咁多個貼嘎
) ~6 P/ k# W# d8 e5 K% N+ l1多謝曬各位啦,仲記得我生日同埋講生日快樂
2 @7 R; Y9 ^* n& U2 老虎,你都行 ...8 l2 C: P8 x  m, @1 e) a
夜月星辰 发表于 2010-6-3 09:28
终于见到水后上啦!以为係错觉添= =!原来真係有回复噶,哈哈

ks128 发表于 2010-6-3 16:05:37 | 显示全部楼层
时间过的真是快