[社区发布] 高达oo第一季的粤日合成版!!!!

iorirx 发布于2010-5-29 21:04 2914 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
50社区币
我找不到论坛里面的那个高达OO第一季的粤日合成版!边个可以提过一下!!!!!

已有(31)人评论

天使之风 发表于 2010-5-29 21:06:54 | 显示全部楼层
这都找不到。。。3 N/ n1 Z7 a- O- H- p

7 m4 u+ C4 ]# I, W& ^$ X5 Ehttp://www.dreamxt.com/bbs/viewt ... ight=%B8%DF%B4%EF00

aubert22 发表于 2010-5-29 21:10:44 | 显示全部楼层

天使之风 发表于 2010-5-29 21:11:25 | 显示全部楼层
喂喂喂~呢50金应该畀我嘎~唔制啊~
% y7 \8 K) X' i* {5 f" baubert22 发表于 2010-5-29 21:09

, k- k% \3 c) Z5 p- \3 ~  ^" N! w  f+ d4 X8 d: d8 a

7 Z/ N1 r& _5 v5 H# F* g6 K    我冇话要同你争啊。。系应该比你,个帖你既~~

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:13:28 | 显示全部楼层
我冇话要同你争啊。。系应该比你,个帖你既~~- }6 `' U- I$ g( ]
天使之风 发表于 2010-5-29 21:11
& V( Z2 \# X, D  O! l/ _* U

2 d- ?  }- U7 W- }1 V* s# C! }7 D! S  n7 F% m0 O" E9 m
    坚决和他争啦!先到先得!

aubert22 发表于 2010-5-29 21:14:24 | 显示全部楼层
我冇话要同你争啊。。系应该比你,个帖你既~~3 s) n) L4 r4 p' r2 y2 G  P# C: h
天使之风 发表于 2010-5-29 21:11
1 G& v$ f0 K* |0 T  P* }7 u3 J# _

# r! V) x: k" Q$ F/ N: D" ?" s9 z: x
# d' v3 Q; c3 c4 w. u8 G9 ~1 W& ~    呃....认真你就输了~~咁讲下啫,个贴系我嘅同区问嘅无关系呢~反正第一个答嘅系你嘛~

aubert22 发表于 2010-5-29 21:15:35 | 显示全部楼层
坚决和他争啦!先到先得!
% O: ~/ E% d9 h基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:13

0 M; \6 ^6 @* }
8 r- f! Z& w- ~! C5 e1 r9 m& Q' }; E& o: j) {$ Y" Z' e; ~* B5 O
    其实我喺首页睇到呢个贴,以为我系第一个睇到,谂住即刻入去答,点知原来唔系先咁讲,哈哈~我唔同区争,我受之有愧啊~

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:21:07 | 显示全部楼层
其实我喺首页睇到呢个贴,以为我系第一个睇到,谂住即刻入去答,点知原来唔系先咁讲,哈哈~我唔同区争 ...% n* B7 D/ l7 ?6 }
aubert22 发表于 2010-5-29 21:15
, b. m, B9 X0 g' ?! G

0 E7 e; D& u$ h( X' ]" N: \( I. l
5 N+ R7 f# B- B7 K6 z7 t4 E: s    不用那么谦啦!其实贴主一共的星梦都不够50!哪来的赏金

RookiE 发表于 2010-5-29 21:21:11 | 显示全部楼层
几时会有第二季吖!期待吖!

天使之风 发表于 2010-5-29 21:28:32 | 显示全部楼层
冇所谓啦。。星梦只系一堆代码,最紧要水得开心~~~

aubert22 发表于 2010-5-29 21:29:54 | 显示全部楼层
不用那么谦啦!其实贴主一共的星梦都不够50!哪来的赏金
6 h! O# i% Y- T9 q% G基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:21

) K) X' z) M; I! u
6 S- G! E8 q( e% p6 i, A/ E3 ?. ]* g4 r) {3 N
    呃....娱乐一下,别太较真~50星我一个附件就挣翻翻黎 ~唔系同你谦,嘻嘻 LZ系放左50星上黎悬赏所以净翻30几而已~

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:29:58 | 显示全部楼层
我都是咁话

123下一页