[手机应用] 索尼VAIO P系列新机公布 支持远程操控PS3

ecliss 发布于2010-5-23 04:42 2450 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kental 发表于 2010-5-26 06:09:14 | 显示全部楼层
OOO~~~~  |8 k) A( t" N' F% e0 N7 K
这个爽哇。- Y  R" r  |, K, D  v7 ~/ {
但我有点儿担心,键盘太小,会不会对打字造成不便呢?!
0 v+ v- K# R- o7 Feegbook 发表于 2010-5-26 05:56

2 f# i3 e( n* d' W3 Z/ U/ f4 @) X4 J1 B* v* D
5 R8 Q4 ^) {, |
    呢个就肯定噶啦,不过用多了就会习惯啦;其实键应该唔会太细粒的;刚好可以点中的程度吧

eegbook 发表于 2010-5-26 08:10:05 | 显示全部楼层
呢个就肯定噶啦,不过用多了就会习惯啦;其实键应该唔会太细粒的;刚好可以点中的程度吧9 d% d6 p3 _0 T( ?
kental 发表于 2010-5-26 06:09

8 y' r# I5 {" v) Z
/ s( Q" F  K5 v* m9 {" n* P# p8 N. Q5 p/ O3 `' P0 {
    咁都好唔错哦。携带方便。( P- Z7 e+ j6 n5 M# `. @4 O
不过嘛。。。唔知价钱方面。。可能我会承受唔起。

kental 发表于 2010-5-26 12:32:51 | 显示全部楼层
回复 14# eegbook 0 n" ~5 H  G+ t7 `# n/ z4 z5 J1 j* S2 N
  B1 v8 x4 A5 n, [' ~5 r2 O( W1 @

+ o" \0 v; H" e6 F! N' i    我肯定承受唔起噶,因为我根本就系斋睇同留意下D消息噶者!

eegbook 发表于 2010-5-26 19:14:11 | 显示全部楼层
回复  eegbook 8 L; {, p! C. l' x3 ?
# R5 z! m. X, E
( |2 L- f6 O$ o  q) k
    我肯定承受唔起噶,因为我根本就系斋睇同留意下D消息噶者!1 r1 H4 J7 d; W0 I7 q  F
kental 发表于 2010-5-26 12:32

' n: m( |. J! J6 R2 j- s) O
9 L. ?: s& O0 m7 k: z' i
  g& g+ E# t$ w9 s8 q  X    话哂都系新野嘛,呢D“超小型手提”,越细越值钱。睇下,谂下,已经好唔错。

batuu 发表于 2010-5-26 23:41:32 | 显示全部楼层
回复 12# kental
+ i( e+ ^% z; t0 N; Z4 ]# J& l  X" w, D- D/ N8 M* L* ~5 M1 H
) C% _3 P4 O+ z$ o+ g7 b
咁到時咪要戴3D眼鏡??

kental 发表于 2010-5-27 07:31:36 | 显示全部楼层
回复 17# batuu 0 ?9 a6 x& S" u' k- T- ^
: T& m8 v9 O  g7 E$ r1 s
4 h2 p0 A6 ?. \, ?
    无可能吧,3D眼镜应该无,虚拟立体影像应该会有所发展

eegbook 发表于 2010-5-28 18:14:25 | 显示全部楼层
真系越睇越想要。
/ M. N- F; P0 g唔知有无多只颜色嘅呢。

mrnukem 发表于 2010-5-29 19:28:15 | 显示全部楼层
可惜现在PS3还玩不了刻录盘,必须得买正版

aifunjay 发表于 2010-6-14 21:32:24 | 显示全部楼层
穷人家无缘此物,只好观望

fms2046 发表于 2010-6-17 14:38:13 | 显示全部楼层
价格止步,好悲哀

xerox 发表于 2010-6-18 01:31:04 | 显示全部楼层
高科技一看就知是好東西!

rx78g05 发表于 2010-6-28 10:51:20 | 显示全部楼层
应该不贵,可以玩下