[粤漫合成] [原创][K-ON!輕音少女][雙粵日三語][BD 1080p][共12+番外篇›完]

漫步雲端 发布于2010-5-22 20:47 19716 次浏览 254 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-9-13 12:17:25 | 显示全部楼层
睇到呢個post仲以為有人合左J2版" `$ G" Q0 R7 N6 N6 |
Ace0210 发表于 2010-9-13 12:10
4 [, t) q) s" c: ~4 S4 s# C

- i& }& @/ i1 i  r. f* Y8 B( ~
) V; o( `  z, [9 z( I    * G/ `; s6 @$ h4 z% y  [  w. G' w
呢個都係J2版啊...

Ace0210 发表于 2010-9-13 12:21:40 | 显示全部楼层
唔係anlmax咩?
  H% M- H% x) s& I; R你系5月22post架bo?

SA_127 发表于 2010-9-13 12:29:34 | 显示全部楼层
我見得14集所以先敢麻煩佢..佢都話好麻煩的所以僅此一次
( Z5 x9 Q1 {% R8 p* L; ]慢步云端 发表于 2010-9-13 12:15
哈哈" @, W% I; y" P# t+ q4 c
話時話我有TVB字幕, 要唔要?

SA_127 发表于 2010-9-13 12:30:04 | 显示全部楼层
唔係anlmax咩?% \% H2 c% f0 A; S8 w8 ?
你系5月22post架bo?
  i* E( P% W7 I+ z4 l. ]Ace0210 发表于 2010-9-13 12:21

2 l' C3 z* j2 f7 H你睇清楚d, 樓主有更新J2版音源, 只係要大家自行封裝番

漫步雲端 发表于 2010-9-13 12:35:40 | 显示全部楼层
哈哈
* ?  h1 f* ]# {- n& ~6 q" |. n4 `& N話時話我有TVB字幕, 要唔要?  q! J6 f/ b8 \* h2 o0 ~1 D9 ^
SA_127 发表于 2010-9-13 12:29
* J3 W9 W3 G- F8 V# r  z1 g( U
4 w+ b+ P1 u! N+ t! l

: G. P! m( u( _# z  P$ S    8 M( ^# B  j- Q
IDX+SUB的字幕字體太細了 又沒特效,自己轉ASS又懶# i# H) a% p$ F' {& \
8 ]  D1 l0 }/ g1 }3 A
都係用華盟的算了

SA_127 发表于 2010-9-13 12:36:48 | 显示全部楼层
IDX+SUB的字幕字體太細了 又沒特效,自己轉ASS又懶
+ X: g6 d) s+ B- p2 W9 A& Q. S4 G9 v! E, F! k
都係用華盟的算了
0 e3 Z' }' x- |% a, y! N# O慢步云端 发表于 2010-9-13 12:35

+ D0 X$ f, l$ w" ^7 N* X% b哦...咁我自己收藏了

漫步雲端 发表于 2010-9-13 12:40:48 | 显示全部楼层
哦...咁我自己收藏了  b, E  V, u' D; [; }; {
SA_127 发表于 2010-9-13 12:36

5 j' `+ ]* C- E: p. u1 V" P0 \- o* Z; s% [
' F: v2 W. F% f3 O* o7 F

& s. Q2 i3 u$ \. e. y1 G條TVB音頻好似下載唔到【文件暫時沒法訪問】汗了! x( E  S6 O3 g2 q  e1 Y  O

1 z" K0 z* S1 X8 d是不是之前M版話有人用迅雷下載搞到咁?

SA_127 发表于 2010-9-13 12:42:54 | 显示全部楼层
條TVB音頻好似下載唔到【文件暫時沒法訪問】汗了0 r6 [+ q8 Z0 Z6 @4 E

( ?, C  x) ^/ T; T! b, T是不是之前M版話有人用迅雷下載搞到咁?
9 X/ v- n8 }# ^( b# |% i慢步云端 发表于 2010-9-13 12:40
我頭先下載都無事8 i# l2 P0 e3 `6 j
不過我用jdownloader下載

漫步雲端 发表于 2010-9-13 12:46:29 | 显示全部楼层
下 我頭先下載都無事$ R7 v' N9 ^( P2 |9 x( T
不過我用jdownloader下載
; _) a: f4 Z- b3 e4 M/ vSA_127 发表于 2010-9-13 12:42
5 [1 L: C2 w5 v2 j# a6 [, T( i
, \' G' ]: N" J1 O3 c- z) r+ }

" \7 V! }% U0 T    1 x$ ?" U2 {5 ^* {
但有人PM給我話下載唔到..睇嚟MU服務器問題

SA_127 发表于 2010-9-13 12:57:10 | 显示全部楼层
但有人PM給我話下載唔到..睇嚟MU服務器問題
/ \9 r6 s+ w! d* n. @. _慢步云端 发表于 2010-9-13 12:46
可能吧 或者過幾個鐘會得番

Batcat 发表于 2010-9-13 13:22:32 | 显示全部楼层
真系快手!!请问系边个职人压的?

漫步雲端 发表于 2010-9-13 14:05:36 | 显示全部楼层
真系快手!!请问系边个职人压的?
9 S. A# X- P" T3 H, Y; Ukruouo 发表于 2010-9-13 13:22

: [  L; Z0 ?/ [2 w5 l3 K$ n1 y% T2 }3 F" L2 [$ C# i7 a+ [& c7 R

6 A2 Z1 s: [% B, H! F    , m) I' z+ D# `& z9 p1 |2 w' A
SHARE上的無名職人= =