[粤漫合成] [原创][K-ON!輕音少女][雙粵日三語][BD 1080p][共12+番外篇›完]

漫步雲端 发布于2010-5-22 20:47 19600 次浏览 254 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-6-23 15:04:34 | 显示全部楼层
多謝曬.... 可惜冇英文字幕

sacura 发表于 2010-6-24 23:37:54 | 显示全部楼层
想唔到有中文版配音.雖然是A記,但看在BD份上DOWN來收藏!

Milanor 发表于 2010-6-26 09:35:11 | 显示全部楼层
音频方面用AAC好D

漫步雲端 发表于 2010-6-26 11:25:23 | 显示全部楼层
音频方面用AAC好D
3 |4 z5 B  s* h/ ?, o  d# _Milanor 发表于 2010-6-26 09:35

. x/ i4 M; H3 I! U; S% H9 v) v$ {6 ~+ q, b3 h5 ^
720p以上我一般中意用MP3的720p以下的為咗減少視頻體積先用AAC
5 ?: y- F9 j- }% q" [音質還是大碼率嘅MP3好D、個人認為

maplep 发表于 2010-7-5 22:50:35 | 显示全部楼层
很好啊,谢谢啊,太爱你了啊!!!!0 w9 B' j8 b$ |5 @/ a- v7 g) f
amg_gz 发表于 2010-6-13 05:13
/ k. z5 q: Q: h& |" M! h
, i+ R9 G% }  {+ {5 k9 F
楼主是男的啊

漫步雲端 发表于 2010-7-5 22:58:17 | 显示全部楼层
回复 65# maplep
: L  [) b8 Y* _
5 a6 _3 S7 q( N$ z. }( @$ Q' X$ v# u人地話太愛你了 又沒指名話愛邊個

kevinchan 发表于 2010-7-5 23:11:20 | 显示全部楼层
完结咗喇?依家先发现支持一下

漫步雲端 发表于 2010-7-5 23:14:01 | 显示全部楼层
回复 67# kevinchan   b( q% k: w9 }! E4 U" u4 a
你唔係啊嘛..完咗大半個月有多啦

kevinchan 发表于 2010-7-5 23:24:46 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
7 o7 v% J5 {. u# n( k% d) M1 Y你唔係啊嘛..完咗大半個月有多啦- c8 E2 n% N' U: C
慢步云端 发表于 2010-7-5 23:14
, n9 ~# y2 @+ f. q0 s( {, i% W2 s

2 x/ l5 L4 M8 Y) l- D
* i3 l9 [7 _. e8 ^& o4 i    你无视我吧 ...

漫步雲端 发表于 2010-7-5 23:33:42 | 显示全部楼层
回复 69# kevinchan
; Q' F! M2 u# m/ R, e5 S
2 l9 x; l- ?! E& y- B9 I/ ^! L( t
點敢無視你啊

kevinchan 发表于 2010-7-5 23:35:01 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
% {% J: p- I) Z4 F- w
6 r9 Y  x0 V1 a, k; y, s- @: ~- @0 n3 Q# o+ v& E) Z1 N
點敢無視你啊' g; j  i7 `9 [; t
慢步云端 发表于 2010-7-5 23:33
其实我纯粹入嚟水两下噶咋

漫步雲端 发表于 2010-7-5 23:43:30 | 显示全部楼层
其实我纯粹入嚟水两下噶咋5 L8 h: [+ s) z! L# b- {5 q
kevinchan 发表于 2010-7-5 23:35

3 J, a! j& f; @
% `* K' S! ~% k( }9 w8 N. L) B+ V! a  ?- }' o; y
睇得出啦