[生活智能] 解决Kmplayer不能截图:超级速度,KMP转换滤镜问题

Kiver 发布于2010-5-5 13:28 3741 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-5-5 16:57:26 | 显示全部楼层
呢个软件简直是“傻瓜型超简单” 就是有D参数唔是几明?
( g% b* h3 \$ ?; j; k5 L1 @115:( a! N( ~) s% J' |
http://u.115.com/file/t7766affcc
7 K4 G$ B$ r' Tkmplayer_chs.exe

kental 发表于 2010-5-5 18:11:01 | 显示全部楼层
我之前的确截唔到图,不过同K社讲噶无关!所以我都系卸载重装啦!

kyo1983 发表于 2010-5-5 22:19:05 | 显示全部楼层
之前同样遇到过呢个问题,后来取消佐高速模式就好了
+ B- d  i; V2 ?$ V; @4 ]& G$ s
' P0 G+ Y- i$ P- [) }8 @取消高速模式感觉同之前无乜分别

kevinchan 发表于 2010-5-5 22:23:21 | 显示全部楼层
回复  Kiver
7 M5 I* c7 w! ~9 Q5 _& D7 m有个问题想请教各位高手们
; x/ E* P( }" R* L& O. N" T& h& y$ Y7 r: l4 G
    问过百度了但问题未解决!
, U5 C1 V. z$ R4 m1 ]) P# l就是用KMP睇“福音战士”有呢现 ...2 n; ^4 N( i+ V
Ling1988 发表于 2010-5-5 15:49
呢个问题我都解决唔到,不过我谂有90%可能性係由粤语音频兼容性引起嘅

kevinchan 发表于 2010-5-5 22:31:19 | 显示全部楼层
你呢个我都睇到,不过唔知「Air/まごころを、君に」嘅英文係咪就系THE END OF EVAXXXXX啫~~讲咁多 ...1 k0 s" o9 w0 q, k0 b
chrisrex 发表于 2010-5-5 16:20
係论坛搜索下就知道,我有发布合成版

chrisrex 发表于 2010-5-5 22:59:33 | 显示全部楼层
係论坛搜索下就知道,我有发布合成版
/ i% y7 ?1 i1 a% Y- O3 ^6 S+ B% f4 ikevinchan 发表于 2010-5-5 10:31 PM

# M0 n2 r- B, L% n/ P7 a' ^8 ~
3 ~! H# Q0 \2 H  k; l3 o
    我down紧了~~~

aubert22 发表于 2010-5-5 23:32:54 | 显示全部楼层
回复  Kiver
! z- ^8 r7 c7 ], |0 ?+ {* z1 Q有个问题想请教各位高手们
5 p1 g7 e" w9 l: {; Z! [  I4 n# |: |# \, ~* y
    问过百度了但问题未解决!
( V7 Y& s$ X! ~. V$ r* S& V就是用KMP睇“福音战士”有呢现 ...9 S4 R) c3 i5 \
Ling1988 发表于 2010-5-5 15:49

* `- @" b$ N1 F' ?' r, j2 S) Z) K6 B7 P4 P1 U! l1 d' G* v3 K
" [( W8 I/ ]" o; v0 U4 {/ ^
    下载时掉包??rar分包下载??

Ling1988 发表于 2010-5-5 23:39:30 | 显示全部楼层
  u/ a6 L$ X) O. ^- v4 y, W
- Y4 v- O) b+ e8 ^回复 19# aubert22
. Q( x: K- a9 J/ _9 Z0 l0 Q$ O; D1 B/ o+ e) I# S
9 R: K5 Z: k1 \- D9 m
    我从新试过,无问题啊!好正常!

aubert22 发表于 2010-5-5 23:50:36 | 显示全部楼层
回复  aubert22 4 l  D3 [: C4 K% E0 H

7 \* q+ s% ^. t, |$ @
! ^5 F5 r2 ?( Z' Y8 _$ v% R    我从新试过,无问题啊!好正常!1 l: Y* Q0 {- D2 B; w4 `3 `! H
Ling1988 发表于 2010-5-5 23:39
( t- C7 J1 j2 t: I# a  K0 f

0 B+ z8 m4 B$ p5 s+ x! `7 I
* a4 c( g: O" J% M    我系话你果张图嘅原因,话系可能你下载果阵掉包了,网络掉包~如果系rar嘅睇下有无恢复记录,有嘅话恢复下rar再解压睇下仲系米~

Ling1988 发表于 2010-5-5 23:57:35 | 显示全部楼层
是啊!是啊!所以我米从新“解过”,现在无问题了,
& a' p. u, I3 z2 @! A( V: w* O+ G, l, c) C6 m; P# k8 w# f5 T" `9 H7 D
可能是上次解压时,唔见D“粤语音频兼容性引起嘅”雀仔广的

kevinchan 发表于 2010-5-6 00:00:32 | 显示全部楼层
其实我都唔知我依家播放仲有无问题,好耐未打开过个视频啦

Windysonk 发表于 2010-5-6 00:31:35 | 显示全部楼层
本帖最后由 Windysonk 于 2010-5-6 00:33 编辑 . D6 {1 a$ O/ }+ X* Q

) `' f  H- Z& q+ u0 H6 F5 z: d南海人吗?me too,弱弱的问如何提升权限