[新手问题] 论坛有bug?

IDOIDO 发布于2010-4-25 22:56 1289 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
如题,不过声明我系新手
  k: h& U4 X/ I' D* ~: D9 s; V( H" i5 M) ~
想下载笨蛋·测验·召唤兽,原帖声明售价为0,但系下载提示金钱不足(小于10)(唔同唔扣钱都要睇你有几多钱?)
4 F* O' I" }) d  W( e
4 |: m+ O% E1 _另外论坛貌似唔支持firefox。我用firefox搞左好耐都发唔成功,就系题目左边果个帖子类别选项框无显示,用IE内核浏览器先得。

已有(5)人评论

kevinchan 发表于 2010-4-25 23:10:34 | 显示全部楼层
睇完呢贴,已经知道你係新手了!
2 e6 J2 k1 Y% a6 S4 _论坛下载附件要扣税,不同板块扣税唔一样!而且下载附件前,你要确保你有足够嘅星梦,确保下载后仍然有15星梦吧9 f4 Y9 p+ s% E! k( I
firefox呢个问题已经係老问题了,自从论坛升级咗就出现呢个问题!用IE一切正常

Kiver 发表于 2010-4-26 00:02:35 | 显示全部楼层
睇完呢贴,已经知道你係新手了!& h. i/ T) C& n4 j
论坛下载附件要扣税,不同板块扣税唔一样!而且下载附件前,你要确保你有 ...
# u9 d/ \# w4 M  r6 }* k" b9 qkevinchan 发表于 2010-4-25 23:10
, K- T7 U  Z1 ?$ w
/ Y; o* g' i) \2 C* A5 L
FF那里就只有论坛开发方完善了~~

kental 发表于 2010-4-26 12:31:45 | 显示全部楼层
FF那里就只有论坛开发方完善了~~
. D  L' y& C- |3 U3 X+ u  \Kiver 发表于 2010-4-26 00:02

$ I8 k' ?+ D8 G0 J1 J% V! k4 U$ B& Y# v$ h' [9 m3 h
5 O3 @7 n! _. M& [. Y0 o* d- M' ~
    点解唔令到普遍完善噶呢?唔通又关资金问题噶事?!

Kiver 发表于 2010-4-26 13:23:51 | 显示全部楼层
点解唔令到普遍完善噶呢?唔通又关资金问题噶事?!
& R0 g4 ~* j+ k2 |' [. r! A' gkental 发表于 2010-4-26 12:31
) b" b! R. K. M+ T

) B1 y. v" y4 I6 o: V# C. C' E8 Q! p  o8 `/ [9 |7 y
    开发过程3 L' X0 N3 l# a$ N' }
    国内还是优先解决IE兼容问题~~
9 f9 n& U# t  |8 a7 [4 j. B, N- [7 m; W! |8 F9 z8 r; o* J8 c
    且完善与开发是需要一定周期时间的~~' q- c7 F, a9 }! h  u
    请谅解~

海迪拉森 发表于 2010-4-30 12:26:53 | 显示全部楼层
.........bug无处不在,楼主以为Debug真的很容易啊