[软件应用] 限制MU上传速度的方法

漫步雲端 发布于2010-4-24 15:22 3147 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-4-25 23:43:51 | 显示全部楼层
我记得我最高开过5个虚拟机,每个虚拟机都开住个网络游戏= =!其实都真係几卡噶,因为当时都係1G内存,咔咔, Z5 ?- L- H$ @0 a/ z6 s2 o
kevinchan 发表于 2010-4-25 20:32

/ A$ C" o- N9 ]/ h8 [5 a, h+ s0 V
睇下系挂边种网络游戏...
, I  ]9 h( T" r0 I
# s9 K& k" k; g# f) f我挂过个叫"口袋西游"唔知你有没玩过啦..官方最低要求配置512M内存12台虚拟机# u* e" k& c) r% ]
每台分配512M咁6G刚够分

kevinchan 发表于 2010-4-26 08:22:00 | 显示全部楼层
睇下系挂边种网络游戏...
1 F1 u( y$ m/ t4 g9 x( s
% I! Z) p/ e; k我挂过个叫"口袋西游"唔知你有没玩过啦..官方最低要求配置512M内存12台虚拟 ...
5 h* v0 h" H4 P+ Y2 K- [慢步云端 发表于 2010-4-25 23:43
大内存真係好!而且你都将佢用到尽

fub64 发表于 2010-4-27 07:04:12 | 显示全部楼层
I think i tried this method but it doesn;t work that wel with me... I just use jdownload in the end

1989mwq 发表于 2010-5-6 20:06:43 | 显示全部楼层
2台有点麻烦哦!~

florence5829 发表于 2010-5-9 11:39:59 | 显示全部楼层
MU真的很好用啊& c5 N- X' J/ |# M! i
但被內地和諧了,連香港也被和諧了

florence5829 发表于 2010-5-10 16:50:33 | 显示全部楼层
原来係呢个方法,我早就知道了- g" U' P' p$ j+ J$ Y
對於我黎講,冇咩用,但係都多謝晒分享

rkysoo 发表于 2011-4-11 17:19:44 | 显示全部楼层
又學到新東西了