[迅雷快传] 【转贴】【标清翡翠台】多啦A夢大電影:新大雄的恐龍 by ON9

bill203 发布于2010-4-5 21:31 3689 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:新大雄的恐龍* C; j# u% g+ S. f: e5 v
【影片集數】:1 $ _  U" M- S! G5 L" Z+ [3 U
影片格式】:RMVB
3 D3 y/ |0 S* U2 ~  S
【語言字幕】:TVB粵語/冇字幕
5 {) m/ Q' p$ J/ w+ j1 n" ~0 Z
【播放時間】:
7 C. }5 I- \' Q7 f* P
【死檔日期】:90日無人下載8 |5 F3 T3 \/ m8 n  O
【錄影制作】
1 T* g# I; D5 s0 c7 D3 M- Z

( z0 g( ?* ~6 m( k" T 多啦A夢大電影:新大雄的恐龍.JPG
+ G# y" k" Y9 i1 v* \2 m2 r+ Z+ E. t
! ^; v& O2 W, v6 j, B2 m, M歡迎轉貼 請註明出處   9 H) C+ D# l3 p  V
PS:嚴禁盜連,如發現任何盜連行為 可能會度至暫停更新or永久停發
( S. h5 }" H1 o, C+ |$ F) l# X
<< 免 責 聲 明 >>* h& s% ?" y7 \$ S* ~. _* f: m! t
※ 下 載 鏈 接 僅 供 學 習 交 流 之 用 , 請 下 載 後 在 廿 四 小 時 內 刪 除 。7 e) {3 B& n& K: w1 g- D/ t2 e
※ 此 電 影 乃 本 人 網 上 搜 集 , 不 承 擔 任 何 技 術 及 版 權 問 題 。
2 m9 W7 }/ x; v" \4 @" N※ 本 人 不 承 擔 網 友 將 此 用 於 盈 利 或 非 法 目 的 後 果 和 法 律 責 任 。
$ h* f& t" [! v" E$ F

$ J4 K& I' H0 U" a  ]; E" h注意:u-file 斷檔後不會再補檔
. E$ X* u, |* n8 `* J% |1 X8 @" k' C
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

; @3 W/ W7 f$ ^- d/ X" `9 M& A! c" G; ~- I( ^9 S
3 x4 J$ I8 I( d) ]. ~
香港复活节假期,所以TTB都播多左卡通!

已有(45)人评论

grostcar 发表于 2010-4-5 21:57:52 | 显示全部楼层
睇左DVD版啦
8 y; g8 t- B; C" e3 `5 e! B唔知TVB有冇刪野呢?

lych 发表于 2010-4-5 22:06:18 | 显示全部楼层
果然快手啊,我有收睇,多谢。

alexhus 发表于 2010-4-5 22:07:26 | 显示全部楼层
好似今日中午播噶啵。。。

基拉杰特 发表于 2010-4-5 22:43:49 | 显示全部楼层
今日中午有播

LAIKAHEI 发表于 2010-4-5 22:56:42 | 显示全部楼层
今朝睇左唔錯...依家睇多次

lidali 发表于 2010-4-5 23:21:26 | 显示全部楼层
唔錯...大雄的恐龍

kast 发表于 2010-4-6 01:21:40 | 显示全部楼层
睇过了,谢谢!

manofman 发表于 2010-4-6 02:31:28 | 显示全部楼层
睇过日文,依家再睇粤语的,多谢晒

tenpp 发表于 2010-4-6 03:03:29 | 显示全部楼层
大雄的恐龍,睇过了,多谢晒............

YM 发表于 2010-4-6 08:06:50 | 显示全部楼层
又有多啦A夢D大電影收看多谢晒。

chrisrex 发表于 2010-4-6 10:00:29 | 显示全部楼层
寻日有睇睇?我miss咗~~下载睇都唔错~~

1234下一页