[漫展资讯] 原•COMIC MEMBER同人祭2010

Kiver 发布于2010-3-26 15:38 3354 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
netasa 发表于 2010-3-27 11:52:58 | 显示全部楼层
点解地方选得咁隔摄啊!! 去恒宝米好咯!! 同人就係要避忌D噶了!( l# S" l1 r& C1 l( ]
2 ?8 O: @& U7 a7 [
可以多次进出场依点比较人性化D!25蚊都几拿利啵!!

grostcar 发表于 2010-3-27 13:44:07 | 显示全部楼层
唔知係邊到黎的" M& Y' ?2 @! o' U$ @1 g; Z: p( i
又唔想去.." w2 w7 W% o( c/ L; j
不支持個活動

kevinchan 发表于 2010-3-27 13:50:45 | 显示全部楼层
唔知係邊到黎的
0 n. u. h, ?% h/ c9 N又唔想去..
$ m# g# Z; `# U) X不支持個活動/ O8 X! R6 p: Z
grostcar 发表于 2010-3-27 13:44
你从香港坐车过来2.5小时就到达了,估计

grostcar 发表于 2010-3-27 13:55:21 | 显示全部楼层
你从香港坐车过来2.5小时就到达了,估计
; P/ E; x6 R, [! akevinchan 发表于 2010-3-27 13:50
5 O7 E) N3 {4 a; x" P
  F! b0 N9 u. A" m. z
- z$ [. u. _$ f; ]& k" w
    K社好似都有POST到
5 G; H8 @* c1 q但係MAIN POINT 係我無想過要去

Kiver 发表于 2010-3-27 13:58:08 | 显示全部楼层
K社好似都有POST到
" D5 b! e  t1 A, N# J% u3 h但係MAIN POINT 係我無想過要去9 T" R# Z6 ?$ f8 I! h  F
grostcar 发表于 2010-3-27 13:55
' a5 h0 k8 e& @7 J5 z9 f- W
% d3 h+ s- @. c  u
- T: c6 F9 r: O+ a) `
    做乜讲埋我果份的?

grostcar 发表于 2010-3-27 14:04:46 | 显示全部楼层
做乜讲埋我果份的?
2 c* \$ k" ~. m+ ZKiver 发表于 2010-3-27 13:58

8 b) O; u, R: Y; A4 w! ^+ w8 r$ l: p' e7 A
5 b+ l: p; A+ K
係想拖你落水姐 5 C2 K  e9 j: f# V( ~$ D

* E& N8 x5 i0 D9 Y! V: }- T: L6 H- g- }  H8 \% L
走人

microlab 发表于 2010-3-28 17:55:29 | 显示全部楼层
有机会一定要去支持下。

大天使007 发表于 2010-3-30 08:21:34 | 显示全部楼层
得闲先讲啦~~

idea2002 发表于 2010-4-16 17:01:25 | 显示全部楼层
GOOD~!
/ B( `1 L/ f% y5 \6 l& w  H9 c到时候去睇下~!~!