<美少女战士>sailormoonR粤日双语合成版85-88话(连带石沉大海)

迪格斯 发布于2010-3-21 11:36 9409 次浏览 104 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
0 K8 F+ u4 Q" j! b$ A
8 D! q* }( \, T【動畫名稱】:sailormoon R
) v6 Y0 ^. W- G" e0 h7 D8 K【集       数】:散集
2 V+ d! Y$ P% b2 `, I& q【语       音】:粤语and日语
7 L. K) s- {: J  o# t0 ?【每集大小】:140MB左右: u! \% y  H- B. ~% `- B- n+ ]( L/ _
【文件類型】:264编码MKV
/ L7 L6 b' C* m0 F  x【儲存空間】:115.com
  O2 h6 d9 L4 V这个系应个别人员所求而发的。。。。。
' F5 [+ c$ P/ c6 s' D7 _! o可以的话麻烦看看我的签名档。。。。。

sailormoonR85.txt

32 Bytes, 阅读权限: 35, 下载次数: 22, 下载积分: 社区币 -5 星梦

sailormoonR86.txt

32 Bytes, 阅读权限: 35, 下载次数: 24, 下载积分: 社区币 -5 星梦

sailormoonR87-88.txt

74 Bytes, 阅读权限: 45, 下载次数: 12, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(104)人评论

maplep 发表于 2010-3-21 11:44:24 | 显示全部楼层
。。。支持楼主

kevinchan 发表于 2010-3-21 11:58:37 | 显示全部楼层
迪格斯真係好,应别人要求而发,支持下先

chrisrex 发表于 2010-3-21 12:02:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2010-3-21 22:38 编辑 ( H  F0 ^, O1 Y9 I/ d/ P

' B2 l& B  p& h5 u$ A: B要哇一声啦,最中意睇变身嘅场面嘞~ - J% C7 L. u( A  M, H% D
呢个R有冇URANUS NAPTUNE 同PLUTO咖?

迪格斯 发表于 2010-3-21 16:03:09 | 显示全部楼层
本帖最后由 迪格斯 于 2010-3-21 16:05 编辑 3 f; a. M4 l6 {" ~# I9 V6 z
要哇一声啦,最中意睇变身嘅场面嘞~, K& V7 v  f# {* A; n# v
呢个R有冇URANUS NAPTUNE 同PLUTO咖?
1 E# e1 U* d0 u* J8 Echrisrex 发表于 2010-3-21 12:02
冥王雪奈有份,不过其他2个要在S代先会有。。。。
  m2 I, Z" r( ~87话里面的全体变身我都几中意。。

SA_127 发表于 2010-3-21 16:36:50 | 显示全部楼层
迪格斯好好人啊
8 |- L8 r6 ]) X- H我全要了

alam 发表于 2010-3-21 16:38:27 | 显示全部楼层
多謝你! 但87, 88 阅读权限不足!

121149769 发表于 2010-3-21 21:08:46 | 显示全部楼层
简直系强悍的表现。我女朋友好想睇。

chrisrex 发表于 2010-3-21 22:31:09 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2010-3-21 22:36 编辑 " B+ O! c8 L9 \* i6 ]
冥王雪奈有份,不过其他2个要在S代先会有。。。。2 O& s0 j: N/ ?
87话里面的全体变身我都几中意。。
5 E; S& A& R  m* n4 o0 x迪格斯 发表于 2010-3-21 04:03 PM

& q2 Q/ ?5 i% |3 w# \+ h# ]% u8 q8 m" m( ]4 Q

# h- I) Z; z* Z4 I6 V    咁87话点解你要设定45权限喔 ,好嘢应该要多啲分享嘛,而家唯有努力回帖~~~

kevinchan 发表于 2010-3-21 22:35:58 | 显示全部楼层
楼上努力啲啦,作者都好辛苦噶,设置稍高权限都好正常!

chrisrex 发表于 2010-3-21 22:47:12 | 显示全部楼层
楼上努力啲啦,作者都好辛苦噶,设置稍高权限都好正常!1 Q% g+ B( o( n9 G5 U' R4 \
kevinchan 发表于 2010-3-21 10:35 PM
. I  z- i& |/ W7 d9 j5 x0 W! U7 d& o
2 Z& `9 M3 B+ h; r1 s

3 h9 Y, c3 b, |5 J" i% w    我而家要保持每日至少+10积分,权限起码要到40,不过有时贪方便,就喺顶楼楼下打开链接,弊家伙嘅系我冇留意发帖时间,搞到畀人"咬"咗几次 ~~好彩都唔係扣好多分~~
  ^8 N4 `; p8 f9 _8 D  而家我要把握每个机会,多啲回复~

kevinchan 发表于 2010-3-21 22:54:40 | 显示全部楼层
我而家要保持每日至少+10积分,权限起码要到40,不过有时贪方便,就喺顶楼楼下打开链接,弊家伙嘅系我 ...' @. `2 j8 D) O- ~3 D
chrisrex 发表于 2010-3-21 22:47
哈哈,慢慢嚟啦!但回帖就要看清楚,你话斋,小心回到啲唔应该回嘅贴