[其它更多] yaca.1次比1次悲剧

o丫丶鬼灬 发布于2010-3-17 15:06 1471 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 o丫丶鬼灬 于 2010-3-17 15:09 编辑 * G" E5 I2 [, \9 l1 \& y! O

# z+ w( q& W( x上年噶暑假文化公园果个yaca漫展。。不单只个会场细。而且有保安禁止俾同cos拍照。。
" {8 R+ E# T3 W4 K2 Z: n+ ]$ A$ F今年过年。我没去。但朋友去左
* r/ Q7 }8 J) b- r发左几张相俾我。。令我彻底崩溃。。。6 d( _5 S. S( i2 f
我想系度讲句。。我下次唔再去yaca啦。。。6 S  F/ b0 ~7 E" Q, f$ a1 R
【注意本人非什么党派。又都唔系想踩人地。请大大们见谅】8 w0 G/ g& h# k0 l1 ?

所谓的brs,心隐隐作痛

所谓的brs,心隐隐作痛

0 W# i* `+ T3 P2 z; ?1 ]5 L所谓的brs,崩溃中
& @2 o- {4 A1 w' p

个大叔俾我更猥琐

个大叔俾我更猥琐

' F5 }) t" d  u6 J个大叔...
* q1 t, V1 C  {5 L. k

额,更加无语

额,更加无语

+ z; j8 y' r1 G4 v( G) y无语中5 p% E% a; _  o

暂时未有见过比佢更高更似伪娘噶saber,注意佢唔系伪娘,好似上年acg见过佢

暂时未有见过比佢更高更似伪娘噶saber,注意佢唔系伪娘,好似上年acg见过佢
1 k2 b2 A" ~, c: @$ ^  w" P4 {. v
见到saber崩溃中。不过好似系上次acg果个2 F4 j+ d# m) M* `! c

额

7 J9 |% p) l$ K% C

额
8 b. o: S8 p  h

奈叶同614吖

奈叶同614吖

0 g1 v0 O3 Q- @留意奈叶同6141 l7 T8 w5 b* C9 _, J

注意下鲁鲁修

注意下鲁鲁修

- q( S' D" M+ P' V' f  h留意鲁鲁修6 G) Z4 B  i2 o- @/ m% Y. ?, Y+ W
" m1 V1 Z+ S* M5 E' f; K9 S6 x 44.jpg
/ @( H! q- z2 B9 U% |- y: J* @ 55.jpg 0 l( i, u7 y* [, E9 p
66.jpg % a, s/ `6 U$ p: ^$ l, W  R

貌似是最好相貌的

貌似是最好相貌的

7 N6 R( C! C; B, x2 K( U貌似哩对算较好嘎啦
. U' [3 h: w8 c# Z1 f: y5 G

很好

很好
哩个好有大叔风范

已有(17)人评论

maplep 发表于 2010-3-17 15:19:05 | 显示全部楼层
$ H/ G/ A9 z  M7 u0 G
9 o5 `0 x4 [1 x5 A第三张图。。。同性恋。。。
1 V- w- n& c. o7 {6 _1 _4 b% v5 Q& o3 B% k) J" `
最后一张蛮帅的

o丫丶鬼灬 发表于 2010-3-17 15:26:55 | 显示全部楼层
第三张好似都系伪娘。。& X; l+ k% y7 K$ F5 v' C/ [1 l
最好一张真系好掂下

maplep 发表于 2010-3-17 15:33:39 | 显示全部楼层
第三张好似都系伪娘。。* H  P1 H+ Q* R# K1 j
最好一张真系好掂下
6 t3 ]/ I- d+ M; h5 l6 F4 ~o丫丶鬼灬 发表于 2010-3-17 15:26
: d' b# }. D8 P8 b- g
7 F9 I6 ^* ]* G7 l. F4 k  U
哈哈第14张好美好可爱呀,好像在哪看过

sorrysoka 发表于 2010-3-17 15:46:01 | 显示全部楼层
尾2 張真的算不錯呢:)

wjr5200 发表于 2010-3-17 17:57:27 | 显示全部楼层
唔错吖,只系cos saber果个真有点……

masato 发表于 2010-3-17 19:45:16 | 显示全部楼层
- -早就不想去YACA了 地方场地越来越离谱  新春过后的那次网友叫我去我都不想去

kevinchan 发表于 2010-3-17 20:25:02 | 显示全部楼层
最后一张左边嗰位几有气势

freedom16 发表于 2010-3-17 20:39:26 | 显示全部楼层
所以我越来越讨厌看COS~!力不从心………………~!

aaron81 发表于 2010-3-17 23:38:57 | 显示全部楼层
惨不忍睹~~~~

netasa 发表于 2010-3-18 00:27:13 | 显示全部楼层
睇上去同上年係同一个地方啫!  不过我谂,广州好似无边个漫展係可以好得过拉阔噶了!!
- h/ y/ W* p& P9 o0 k# o& j: e
- k8 T8 y! E' _% O2 F2 }/ F我印象中最深刻嘅N年前北京路嘅果次漫展啦,我地粤社有录像分享噶!! 唔知宜家仲有无得下番嚟睇呢,召唤K社稳录像存档!!

kama.Yi 发表于 2010-3-18 08:30:55 | 显示全部楼层
春节哩次要比文化公园果次好了~虽然卖野既场地实在细~~~

12下一页