[其它更多] 地獄老師01-48ATV合成sendspace / u.115(更新加了01-10)

mkfmky 发布于2010-3-15 10:41 5145 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-3-15 19:17:29 | 显示全部楼层
# T9 s' P- z3 J2 ?; m! F2 H
有埋115下載
" ^, b3 ^. y8 _/ z' j; a4 h真系考慮買5買好
0 J8 S! J( a3 B4 N8 ~- e好想買

hikaruyin 发表于 2010-3-15 20:10:26 | 显示全部楼层
SS下得飛咁快真係好

netasa 发表于 2010-3-16 00:39:23 | 显示全部楼层
115咁就要买啦!! 115对我嚟讲係下得飞快。

netasa 发表于 2010-3-16 00:46:54 | 显示全部楼层
【分 辨 率】: 1920x960(4:3)'   
% V6 g2 o# U2 l4 V好似咁奇怪嘅?, r6 ~- x/ r- {0 u1 ]$ r3 _
kevinchan 发表于 2010-3-15 11:09

; o$ O) ^/ z9 h6 H, A/ K' A! V' ?2 ^5 I0 p  c

% ]9 f" |- B' D6 Y    依个係MK嘅作风!! 由以前嘅柯南起就係咁了。 虽然原文件分辨率细但係都会被SET大嘅,不过播放同画质都影响唔大!!依个可能係佢用嘅软件可选择分辨率项较少原因挂,与其选低分辨率到不如干脆用大嘅好过(我谂佢係咁样谂嘅。)

mkfmky 发表于 2010-3-16 00:52:27 | 显示全部楼层
依个係MK嘅作风!! 由以前嘅柯南起就係咁了。 虽然原文件分辨率细但係都会被SET大嘅,不过播放 ...
( n1 i# u$ m5 n; Ynetasa 发表于 2010-3-16 00:46

" `. M% ^8 z' G. l5 ^
( T$ V% O7 ^( u0 n. d這個便是本人的想法!(未來便是這樣!)

kevinchan 发表于 2010-3-16 01:00:35 | 显示全部楼层
依个係MK嘅作风!! 由以前嘅柯南起就係咁了。 虽然原文件分辨率细但係都会被SET大嘅,不过播放 ...
  R' Z8 C) f' W5 ?4 q, [1 _netasa 发表于 2010-3-16 00:46
原来係咁!老前辈果然对老前辈了解深啲

87441963 发表于 2010-3-16 19:50:49 | 显示全部楼层
合成是???

mkfmky 发表于 2010-3-17 14:36:11 | 显示全部楼层
更新了第5集以後本人會多些用115u的!/ w: {$ f# A$ b; ]: U
(方便大家!)

mkfmky 发表于 2010-3-17 19:05:48 | 显示全部楼层
更新了02(ss)!

迪格斯 发表于 2010-3-17 19:15:06 | 显示全部楼层
我前几日下了26集睇过,请问有无录影版?我觉得合成版的声音怪怪地咁嘅。

mkfmky 发表于 2010-3-17 19:23:10 | 显示全部楼层
我前几日下了26集睇过,请问有无录影版?我觉得合成版的声音怪怪地咁嘅。9 A% G+ \8 m/ E
迪格斯 发表于 2010-3-17 19:15
" a1 J% I  t0 w& |$ Y  K7 o
http://www.dreamxt.com/bbs/viewthread.php?tid=68414&extra=page%3D1%26amp%3Borderby%3Ddateline%26amp%3Bfilter%3D2592000
/ X* Z, }& ~" W0 c( V0 w录影版(不過可能音訊都是一樣!)

迪格斯 发表于 2010-3-17 19:26:33 | 显示全部楼层
录影版(不過可能音訊都是一樣!)
3 ^! E& j) @! L- W' R9 Qmkfmky 发表于 2010-3-17 19:23
7 x4 I( v8 |! D
呢个空间下载起来麻烦啲,以后再算。。。