[社区发布] 【半原創】(更新完畢, 20v2) 百變小櫻Magic咭 01-70集+劇場版[BDrip+DVDrip][6個空間]

SA_127 发布于2010-3-9 15:43 24424 次浏览 368 位用户参与讨论     [复制分享主题]
SA_127 发表于 2010-3-10 20:12:22 | 显示全部楼层
更新第2集

maplep 发表于 2010-3-10 20:19:36 | 显示全部楼层
更新第2集
# x$ i( N) a( v& H. J& USA_127 发表于 2010-3-10 20:12
# N. L' v8 ~3 T
1 p, k! L8 A* ~& D5 X$ B9 X. l

5 C5 K* t' F1 ]5 Q9 ?  m. K# }不收费

SA_127 发表于 2010-3-10 20:45:39 | 显示全部楼层
不收费4 C/ A4 A. ]- \$ E5 H$ s: |. R
maplep 发表于 2010-3-10 20:19

, r- _& x9 @2 A- ?3 X0 ?/ w; u, ?  Q五集先收一次 不過一次2星夢而已

maplep 发表于 2010-3-10 20:47:52 | 显示全部楼层
五集先收一次 不過一次2星夢而已5 L4 s/ T! w, Z
SA_127 发表于 2010-3-10 20:45

) {& J0 V" l# i' r  G4 H) n( i; v% U; D. l: X
哦,我知道你的意思了,你的意思是说到第5集收次~~然后到第10集再收次

SA_127 发表于 2010-3-10 20:52:06 | 显示全部楼层
哦,我知道你的意思了,你的意思是说到第5集收次~~然后到第10集再收次
3 L. X8 H+ ?) D/ a5 I; @' }maplep 发表于 2010-3-10 20:47
0 F6 ~. v6 g% S( P/ w4 H3 k
對對對 到第5集就將1-5集製成附件 如此類推

maplep 发表于 2010-3-10 20:56:14 | 显示全部楼层
對對對 到第5集就將1-5集製成附件 如此類推- w0 ?0 N' p, [3 n  b- c
SA_127 发表于 2010-3-10 20:52

: j3 e2 D9 G2 w9 Z  Q! [2 _
  a0 q. B6 s+ o3 l  k# x那就是说在4天内1-4集免费下载,等到第5天第5集来了就没了

SA_127 发表于 2010-3-10 20:58:13 | 显示全部楼层
那就是说在4天内1-4集免费下载,等到第5天第5集来了就没了* A; ?1 {4 G4 c+ c
maplep 发表于 2010-3-10 20:56

; u7 |# [6 j7 x) W" i1 f3 o6 M: z唔一定一天一集
; F# |7 q( V: d3 [# Y4 [! Z) Z1 W不過2星夢會唔會太少...

maplep 发表于 2010-3-10 21:02:15 | 显示全部楼层
唔一定一天一集7 l& I- T( D: U7 k" `
不過2星夢會唔會太少...
' ]8 f3 W& P+ Q7 z' E2 \SA_127 发表于 2010-3-10 20:58

2 ~# Q4 I. n. y$ b- U2 l  c' N+ ?6 v
不知你。。
8 F) d5 G5 B+ N7 I! z要提就提去3或4星梦吧

SA_127 发表于 2010-3-10 21:06:34 | 显示全部楼层
不知你。。
! x9 ?5 Z2 c4 k# l/ H要提就提去3或4星梦吧
( F* A: e' X6 q0 [7 e( Tmaplep 发表于 2010-3-10 21:02
2 S, v% E( k; G: l8 |9 X
咁3星夢算了 本來打算5星夢

kevinchan 发表于 2010-3-10 21:10:32 | 显示全部楼层
! n* I6 d& Z5 W; r1 }( O& v8 d9 K
唔一定一天一集" \/ J1 r& Z- V
不過2星夢會唔會太少...& x" G/ n; k7 _3 Y/ Y$ X
SA_127 发表于 2010-3-10 20:58
以为呢句话係其他人讲嘅添!原来係楼主讲,楼主中意收几多就几多,无人会有意见的

SA_127 发表于 2010-3-10 21:13:50 | 显示全部楼层
你鼓励收贵啲啊?咁我谂啲新人会好憎你噶,哈哈2 P7 E0 j) a2 r* i- ^1 x+ u- U8 k) J
kevinchan 发表于 2010-3-10 21:10

; C, Q+ m, L6 d7 {; [+ B而家3星夢 連埋都係8星夢ja
6 A0 @6 S6 J6 e: [$ a0 y! I' h! B最多出哂學下你整個合集 但係要30權限

kevinchan 发表于 2010-3-10 21:16:49 | 显示全部楼层
而家3星夢 連埋都係8星夢ja
" A: |& Y. A# N% u3 p最多出哂學下你整個合集 但係要30權限/ @  i5 p* e6 Q
SA_127 发表于 2010-3-10 21:13
其实我已经修改咗呢句话啦,我以为係其他人讲嘅,如果係楼主,想几多星梦都无所谓!呵呵