[粤韵文化] Alex生日帖!~~~~

alexhus 发布于2010-2-16 23:17 3963 次浏览 63 位用户参与讨论   [复制分享主题]
7 _% v) K" }5 y% A! R/ }5 D! p" s9 R. x
难得大家呢几日收红包收得咁开心,咁岩我生日,就派多个红包俾大家开心下  
7 E6 S$ ]# O* ]! Z0 u; h大家开心先系真的开心
! p7 S8 d: o6 G& b4 c7 R继续等老虎仔嘅年初四红包。。。) E0 X. T$ Z! Z/ o! r' Q: [: e
PS:係呢度回咗贴嘅人可以去领红包噶
, V1 M3 B! {9 {' Z/ H" U0 V9 C6 G 9b084e7a526369e80bd18742.jpg
+ M: D/ Y, a& I a7ae6f38909ef13597ddd8ea.jpg

评分

lych + 6 + 66 + 1 大水喉,生日快乐!
kevinchan + 80 + 2 木目啊 木目啊 生日快乐
熊猫仔 + 8 + 80 大水牛一快乐...
aubert-22 + 80 + 2 牛一快乐啊~
tandong + 8 + 80 靓仔,生日红包啊,发木目贺下呢!!

已有(63)人评论

tandong 发表于 2010-2-16 23:21:19 | 显示全部楼层
沙发的生日要发红包比大家啊

alexhus 发表于 2010-2-16 23:23:12 | 显示全部楼层
沙发的你生日要发红包比大家啊
+ _/ B1 J) _& Q: H  ntandong 发表于 2010-2-16 23:21

9 e: M7 }6 K( Z& U  ], C9 W当然,大家都要发红包俾我啦。。。

tandong 发表于 2010-2-16 23:25:33 | 显示全部楼层
当然,大家都要发红包俾我啦。。。
. w7 s9 g5 m/ h% }' |  G* `alexhus 发表于 2010-2-16 23:23
包左比你啦,主楼留言回应下啦!

alexhus 发表于 2010-2-16 23:25:36 | 显示全部楼层
听日探亲,唔得闲搞红包嘅事,已经申请咗啦,等住K社批,大家届时可以到领取红包嘅地方领。。。
/ F# A) Z8 b9 f+ S& Q$ q# N8 M
时间当然系2010-02-17

aubert22 发表于 2010-2-16 23:29:38 | 显示全部楼层
我又要啊~等红包,听日收~训教~GN~

ConvoyChan 发表于 2010-2-16 23:44:18 | 显示全部楼层
感觉有人派米....留个名先

熊猫仔 发表于 2010-2-16 23:54:00 | 显示全部楼层
大水牛,为庆祝你生日,快d发木目啦~!

基拉杰特 发表于 2010-2-16 23:55:55 | 显示全部楼层
生日快乐啊!!!  说实话我是为了红包!

mymuro 发表于 2010-2-17 00:22:54 | 显示全部楼层
happy birthday
* ?7 D5 V( d/ I8 _& Yfor alexhus。。。and money

Snowsnow 发表于 2010-2-17 01:00:53 | 显示全部楼层
生日快乐!! thanks for the bag :)

矮仔 发表于 2010-2-17 01:13:23 | 显示全部楼层
有红包发。真爽呀。。祝你生日快乐呀。