[其它更多] 【原创】【粤日英语内挂英字】鬼神童子【全51】【DVD版】【MKV】完

maplep 发布于2010-2-4 12:42 33771 次浏览 610 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-2-4 23:15:23 | 显示全部楼层
支持啊!等你出多D我再開始下!

maplep 发表于 2010-2-4 23:29:59 | 显示全部楼层
OP不同步好晕人。。

Ace0210 发表于 2010-2-4 23:58:08 | 显示全部楼层
我都有買呢套DVD% x$ e+ o  e/ ~* f4 O
聽落去好似系tvb

maplep 发表于 2010-2-5 00:12:19 | 显示全部楼层
嗯DVD和VCD的粤语都是TVB的= =

Ace0210 发表于 2010-2-5 00:20:42 | 显示全部楼层
最後前鬼唔洗解封都可以變成Zenki

maplep 发表于 2010-2-5 00:51:22 | 显示全部楼层
我有看过国语版的,但那是重做的,剧情根本跟日语的不一样= =

maplep 发表于 2010-2-5 00:54:37 | 显示全部楼层
好眼睡。。。在等zenki上传好,但还是来不及了,我要上床了

kevinchan 发表于 2010-2-5 01:31:01 | 显示全部楼层
我已经唔係好记得鬼神童子嘅剧情了,得闲真係要重温啊,以前好中意睇

Ace0210 发表于 2010-2-5 01:46:18 | 显示全部楼层
套野唔錯6 r" l" c& d$ @! g
之前買左dvd睇過+ O' ]" i! \2 F* w" {
女主角我好中意# g. x- R7 }6 Q2 r4 |9 H/ s
再睇多一次
. C* S) t& P, i& ]: F" S' n. f% M4 t
dvd唔見左~~唉

Ace0210 发表于 2010-2-5 08:48:46 | 显示全部楼层
不過你個片源同日本片源時間會有出入% L" o+ I+ l/ F0 \3 v* c$ h6 P, N
, c" a5 K% x$ i
我下過6/17既片源同你鬼神一樣# B# X( L( I7 o8 j/ `$ I$ Y* Z

# Y- t0 L; L8 m' oOPed D字系英文,語言都系英,日/英字& p/ m' i% \$ x! S; c' a- t
  \; n! ?6 p7 A& n$ r
我仲有好多類似你鬼神的片源+ g8 |1 E* }7 ^* A5 i
3 H, I* l' e" b4 ^! t+ \
不過唔知有無人有粵過音頻

maplep 发表于 2010-2-5 08:55:26 | 显示全部楼层
其实我合也需cut点的,我指没cut的是剧情

Ace0210 发表于 2010-2-5 09:02:59 | 显示全部楼层
你的片源3 B6 @) o2 U% V+ e  D
我都下過; r3 m6 |  N3 F! \. V
但不是鬼神