[真人特摄] [原創][惡搞校園][第二輯][雙粵日三語][共26集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-22 11:23 15463 次浏览 170 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-1-29 20:19:37 | 显示全部楼层
谢谢LZ啊~·~~~我很喜欢这部~~不过第2季我就觉得差了点" q0 ]( L! N# {& P+ ?/ _
肥仔 发表于 2010-1-29 19:10
; V! r) x% T5 r6 j( B

6 k3 l. s- Z/ Y) K$ w+ [1 Q那里差了 请说清楚一点

ruiqukq 发表于 2010-1-29 21:37:06 | 显示全部楼层
太好了又更新了

ruiqukq 发表于 2010-1-29 21:52:45 | 显示全部楼层
太好了,又更新了是1个星期两集吗

漫步雲端 发表于 2010-1-29 23:00:54 | 显示全部楼层
太好了,又更新了是1个星期两集吗
( {- s" q8 T* L. Eruiqukq 发表于 2010-1-29 21:52

* u0 c0 h, E! a* D
+ N2 R& Q$ v9 N& N* Q# S" H5 ~5 W1个星期两集

maplep 发表于 2010-1-30 00:34:38 | 显示全部楼层
1个星期两集4 y( q9 W: r; Z1 @+ Z
慢步云端 发表于 2010-1-29 23:00
$ w. \$ L: a1 k2 |" \

! Q( F: p8 X0 H5 M( L2 R但有时会一个星期三集

漫步雲端 发表于 2010-1-30 01:11:15 | 显示全部楼层
. Y4 i& y# R0 N
但有时会一个星期三集
2 P4 w9 N" _. y4 P: d: Y: {maplep 发表于 2010-1-30 00:34
( v" o; [- s5 \

1 B6 m, B, C. n3 J5 `- p9 N0 ^考虑停止更新了
+ F0 C& e2 P' l8 d5 ?3 L
% b, w  S/ `# S+ G因为刚刚无意中在JS上发现有人将我合成的恶搞校园发上去 他又将日语\ANIMAX粤语分离出来只要TVB的粤语
2 e, T7 J% f8 t" w7 S0 Y% W
: H" X2 n; l7 n5 P. c0 i又没写明出处和原创人 咁算咩意思当是他自己原创的?转载没问题但最少都要写明原创合成人吧

notoo 发表于 2010-1-30 01:17:56 | 显示全部楼层
考虑停止更新了
, c! ]- @# D. f$ x$ y# U. j$ R% l  e! r% W2 D/ S# y0 q5 T/ g
因为刚刚无意中在JS上发现有人将我合成的恶搞校园发上去 他又将日语\ANIMAX粤语分离出来只要TVB的粤语( o( O" r2 w9 m+ I' ^; b- C

, Z$ f' e* s5 o  v# ~3 c2 d又没写明出处和原创人 咁算咩意思当是他自己原创的?转载没问题但最少都要写明原创合 ..., Y0 e6 l4 y/ K4 {
慢步云端 发表于 2010-1-30 01:11

7 |9 @# j2 c. q+ u6 e9 @( S6 @我错了,先向LZ道歉,已经全部加翻原创人,我本意唔米认我原创,系我的意识唔够,再次向LZ道歉,希望LZ不要停止更新

kwanyeung 发表于 2010-1-30 02:37:45 | 显示全部楼层
肯定係你嘅版本嗎?+ o& b* @2 f7 P! v
如果係嘅話請務必聯絡佢叫佢加番原創人。佢唔肯嘅暫停更新吧。
; H/ M4 k. L# Y  T, Q2 I4 M2 U! t; F相信大家都會體諒你嘅。

漫步雲端 发表于 2010-1-30 14:58:05 | 显示全部楼层
肯定係你嘅版本嗎?3 k, N* }6 o! T7 ^  _; |
如果係嘅話請務必聯絡佢叫佢加番原創人。佢唔肯嘅暫停更新吧。5 v$ j; i# [9 H
相信大家都會體諒你嘅。2 M8 ^+ A# e. k- N# U( J. G
kwanyeung 发表于 2010-1-30 02:37

: t6 u6 F' \$ s8 S1 k5 L3 n8 g  I) w2 z; q
当时就下载一集睇下 发现视频编码是x264哩个片源本来就好稀有电驴上係就係有下载不过已经死档好久 係我以前下载好用来收藏...; D1 a5 `2 t& F0 J+ b6 i
加埋145K粤语音频码率我就可以肯定係我嘅版本
' R$ ^( r4 g/ o
9 t+ ^5 g/ U& K( o$ A; r4 z6 Q
, S8 x# J) R. L) ?7 B: S; W最激气就係哩人个将原本係三语版嘅变成得翻TVB粤语再拿去发...咁样修改人地嘅作品再拿去发布
+ t" a' X) D! d; f9 r' n4 {( A+ _
一係就唔好发要发就米修改人地嘅作品  如果係自己下载保存在硬盘上你喜欢点修改係你嘅事我唔理得你

kwanyeung 发表于 2010-1-30 15:11:54 | 显示全部楼层
当时就下载一集睇下 发现视频编码是x264哩个片源本来就好稀有电驴上係就係有下载不过已经死档好久 係我以前下载好用来收藏...# e" X* a! ]' G. G& z. h4 @$ f+ K/ g
加埋145K粤语音频码率我就可以肯定係我嘅版本
; Z- F+ e+ S6 f* k! \5 e3 N
3 c# Z2 q- ~% S. ^3 G# Y" B! Z  D' H  S
最激气就係哩人个将原本係三语版 ...
* m0 M3 @: C- [; ~/ s; z1 Y( ~; Z慢步云端 发表于 2010-1-30 14:58
貌似有人認頭同道歉了。。
! i: U5 q4 q  V* a
* {$ |3 }: u* ]7 k) [5 Z' W+ _
1 L* Q. ?6 J) ]  f1 r1 m+ q# }依家佢加番原創人應該冇問題了。至於你話修改問題就唯有同佢講你唔中意。。

漫步雲端 发表于 2010-1-30 15:29:39 | 显示全部楼层
貌似有人認頭同道歉了。。; F2 j3 B0 |7 d4 \, F* F% c1 I- t

9 w) s, m9 ^  G% u) Q2 I3 O
: L: s$ W2 Y; N' Q9 d依家佢加番原創人應該冇問題了。至於你話修改問題就唯有同佢講你唔中意。。' c4 d+ {  k/ N. ~5 A. Z8 f& M
kwanyeung 发表于 2010-1-30 15:11
$ B) `" W/ [  s9 n9 t) a

3 {. M+ d0 ~+ c- u, t* G既然有人道歉了今次就算数。。。我再重新一次转载无问题但是一定不可以修改和要写明原创人

inyesha22 发表于 2010-1-31 00:31:19 | 显示全部楼层
谢谢!!!!!!!!