换咗钢之豆丁啊!

火灵猫 发布于2009-12-29 20:30 1245 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-12-30 02:23:02 | 显示全部楼层
原来伪娘真系有咁大魅力~~~9 T! R- y1 a& ^3 i6 i* J( h
火灵猫 发表于 2009-12-29 23:17
覺得偽娘好難頂...
" f& b  T1 \  M5 D4 u( Y
. z3 x( Z' `$ P/ v! g' a( m( ~1 B1 z  p/ K& W+ f" v6 d
但正太就非常萌。

masato 发表于 2009-12-30 07:38:58 | 显示全部楼层
覺得偽娘好難頂...8 a; s9 H6 s5 e4 b
/ L" _: _( i! ^. H, U
5 r: K7 C+ D4 H4 Y
但正太就非常萌。5 j4 F% ^" V5 I& r; I- H) v
kwanyeung 发表于 2009-12-30 02:23
% L1 y: J+ \% m0 b2 {- X$ G6 X5 Q
你这是何等纠结的情况啊 咱觉得囧了

masato 发表于 2009-12-30 07:40:53 | 显示全部楼层
原来伪娘真系有咁大魅力~~~
$ D& D) w4 p/ O' V* t火灵猫 发表于 2009-12-29 23:17
4 j4 E# j. b4 I. T+ E
= =你不如看看其他强大的伪娘吧 这个爱德的伪娘装很难接受(其实是很难看)[大雾 逃跑了]

ConvoyChan 发表于 2009-12-30 09:57:55 | 显示全部楼层
厄 哩个系同人吧 。。。。。。有D诡异

kwanyeung 发表于 2009-12-30 10:08:35 | 显示全部楼层
你这是何等纠结的情况啊 咱觉得囧了% h" o, k" d" s; e+ s. W
masato 发表于 2009-12-30 07:38
或者係我特別吧。覺得男就應該似男的。偽娘係冇辦法接受到。。。。依家仲興男扮女裝?$ }6 T/ C$ i0 J+ N

! q* a/ ^- M  T2 ]( \& @" o2 L4 P. z( ~) Z. Y
但正太蘿利又唔同。。唔洗刻意扮都係萌啊。我要嘅係天然啊。
4 N4 {8 E. I. |
# ~3 w; U& D. ?! w. Z覺得嘔心就無視吧。

kenhai74 发表于 2009-12-30 11:34:07 | 显示全部楼层
入嚟睇睇热闹!

moschino 发表于 2009-12-30 13:27:04 | 显示全部楼层
楼主就喺万千少女中的其中一人吧

kevinchan 发表于 2009-12-30 13:40:54 | 显示全部楼层
覺得偽娘好難頂...
: T, u0 p2 X' }7 a1 ?+ U4 K- U+ Y
& X* d4 h& e0 m: F5 ]/ K4 A$ L/ c* k! s; n9 _& L% G3 \" X" A
但正太就非常萌。, Y* N1 o4 k# E% w4 P9 F
kwanyeung 发表于 2009-12-30 02:23
我一开始以为我认错= =点知真係,我都难接受啊

基斯 发表于 2009-12-30 15:12:48 | 显示全部楼层
无语啦

masato 发表于 2009-12-30 22:42:55 | 显示全部楼层
或者係我特別吧。覺得男就應該似男的。偽娘係冇辦法接受到。。。。依家仲興男扮女裝?
6 t$ u* }5 [' G/ H6 {5 o
2 I" @) r0 ^+ ~- ~5 d) j8 ]# y
8 ]8 \8 c3 y# m, m/ `! z' L$ ^但正太蘿利又唔同。。唔洗刻意扮都係萌啊。我要嘅係天然啊。
7 |: k" \' N7 e( T
: B8 \" Z2 `; B' t覺得嘔心就無視吧。1 |+ i( |/ l# }4 l, }. L5 T) @4 C
kwanyeung 发表于 2009-12-30 10:08

' `: I( G% S0 N* c8 c- t/ |蛋定 当你成为伪娘控后 你就不会在意到他是男的了 = =瑞惠在我心中已成为女性了 我是何等的对她有爱(大雾)

masato 发表于 2009-12-30 22:44:46 | 显示全部楼层
我一开始以为我认错= =点知真係,我都难接受啊
7 S+ [5 j" ~: ?& Jkevinchan 发表于 2009-12-30 13:40
, d- g3 \2 [* K6 C- t
-0 -人餐吧  试试用不同的眼光看看吧

kwanyeung 发表于 2009-12-31 01:55:27 | 显示全部楼层
蛋定 当你成为伪娘控后 你就不会在意到他是男的了 = =瑞惠在我心中已成为女性了 我是何等的对她有爱(大雾)8 q7 _% J8 Z6 C5 M' I" i
masato 发表于 2009-12-30 22:42
我應該唔會變的了。正太控蘿莉控我就認了。