恋次+露琪亚-死神同人

火灵猫 发布于2009-12-17 00:35 2812 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
5社区币
现在手上已经有《花园掠影》《祝》《空座フリ-ロゥド》 《梦虫》,以下是在下想找到的同人,最好有汉化~

Slow Match back.jpg
第4本同人 Run Away.jpg
第5本同人 Slow Match.jpg
第6本同人 墨.jpg
第10本同人 途切れぬ糸(18N).jpg
同人本DOUBLE STAR COVER.JPG

已有(5)人评论

kwanyeung 发表于 2009-12-17 02:55:18 | 显示全部楼层
我唔知道啊。。你要依本係咩類別架??- v- ~' u/ Y: U
4 l" E, P. B- U( q: l
係PG13,NC17,R定激X級別啊??

火灵猫 发表于 2009-12-17 21:17:25 | 显示全部楼层
2# kwanyeung
% w' R8 T9 M2 F6 ^) C/ [7 b/ }2 V" P/ f
& T; Z, o- Z; i7 |+ j9 u
有纯爱都有激X,+星梦收都得~

kwanyeung 发表于 2009-12-18 02:42:38 | 显示全部楼层
2# kwanyeung  : Y% e0 V0 N2 W
5 n* ?7 Y9 a# m: M& l* A  E

" V& S& x' i1 F0 m有纯爱都有激X,+星梦收都得~
& J$ ]6 |4 t/ z9 v7 G+ U火灵猫 发表于 2009-12-17 21:17
$ E+ r% {; X. E$ u9 Q
幫你搵下有冇啦咁。。不過中文版我諗機會好微。。

kasim1018 发表于 2009-12-18 05:49:04 | 显示全部楼层
恋次帅啊7 e5 Z' q( p2 J+ l8 ?3 n" g, h# F
露琪亚也很美

火灵猫 发表于 2009-12-29 00:19:27 | 显示全部楼层
恋次帅啊0 M1 h1 Q: s8 x/ N( Q
露琪亚也很美: |3 S/ U! R( U( P9 \1 c
kasim1018 发表于 2009-12-18 05:49

7 M/ _0 B' w% h1 ?1 h5 b. N! W* k* L1 [7 m# G) P8 B
5 B3 @, Y; L* q2 ~! z
嘛~恋露王道~