[迅雷快传] [ATVHD/DVD][男兒當入樽\灌籃高手][01~16,22~25,27~31][純粵/國日粵][RMVB/MKV]

ngyan1600 发布于2009-12-29 01:18 7798 次浏览 83 位用户参与讨论     [复制分享主题]
29769394 发表于 2009-12-30 03:35:28 | 显示全部楼层
多谢分享

评分

tandong -10 灌水

ykcheung 发表于 2009-12-30 08:10:08 | 显示全部楼层
無敵經典之作.

yugi2005 发表于 2009-12-30 09:11:25 | 显示全部楼层
3 c/ s& ?+ u. {4 ~- M5 V( J/ f2 k/ K2 k4 Z# P
台徽啊!!!1600你太美丽了!
" a! I1 m0 x; _1 Z为左个台徽体多次……2 v% H# Y- R7 B# p! f
1 g/ s8 f. U; A
漫画完左啦,完全版都出埋了= =人地井上唔玩啦。FANS噎左咁多年都无下文,井上自己个心早就唔响果度啦。
& G9 {7 @4 [* m+ o: \( x
8 x9 G/ {) O1 c+ y8 _3 ~  Q+ s咩话居然有(ATV的)配音人员列表?!!?!?!?4 I; p! X6 s" c# \
$ [/ B% |1 G& J% c: i/ h% r
点解咁容易会录死既呢~~~

kast 发表于 2009-12-30 10:06:02 | 显示全部楼层
不错啊,高清的,谢谢!

ngyan1600 发表于 2009-12-31 18:23:58 | 显示全部楼层
台徽啊!!!1600你太美丽了!
: x: Q* A. o6 u) R! P( |8 W为左个台徽体多次……' P$ g% a1 z% P! N

! n" ?7 {: C1 u2 f  ?* Y# F漫画完左啦,完全版都出埋了= =人地井上唔玩啦。FANS噎左咁多年都无下文,井上自己个心早就唔响果度啦。7 n4 J- D+ `% {6 z! B4 R! v2 u

6 |; O/ B# W' M& a' @9 ?0 z; Z咩话居然有(ATV的)配音人员列表?!!?!?! ...( {. e4 j; R& G
yugi2005 发表于 2009-12-30 09:11
' ~8 k. {- V1 a/ N* S
唔知.....你問小p囉.....我幫佢錄都無死過....佢自己錄就死好多次...

simon21 发表于 2010-1-1 00:48:18 | 显示全部楼层
ATVzhong终于都出拉!~~好正啊!`

kidhitomi 发表于 2010-1-3 20:12:09 | 显示全部楼层
谢谢合成~~0 Y- p2 p  L( T$ P
收藏~~

迪格斯 发表于 2010-1-4 08:44:06 | 显示全部楼层
收藏电视台的版本先,不过硬盘都好紧张下。

kshuzhiwa 发表于 2010-1-4 09:02:31 | 显示全部楼层
纳头就拜...感谢楼主

cidopq 发表于 2010-1-9 23:37:48 | 显示全部楼层
多謝大大分享~希望繼續努力

venuschen 发表于 2010-1-10 00:30:43 | 显示全部楼层
8 a& C+ o3 q  `4 l# g  c
& s8 W  T* n% i- r多谢晒( y9 @: w6 u) J5 C2 c
上一次系ATV度睇已经系成十年前既事啦!
' L2 k* l7 R( U& ^对我而言ATV录影版比DVD版更具收藏意义!

ruiqukq 发表于 2010-1-10 01:04:53 | 显示全部楼层
有DVD版本的?